Şimdi Ara

1000 TL ye kadar kamera kalitesi iyi telefon?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu açmamak için çok direndim ama iş temposundan dolayı forumda ki mevcut konuları detaylı inceleyemiyorum. 1000 TL ye kadar kamera kalitesi iyi ve kararlı bir telefon arayışındayım.

-sony m4 aqua,
    -samsung e5,
    -samsung j5
    -huawei g7
    -lenovo x2

Bu modeller arasında kamera kalitesi hangisinde iyidir? Özellikle kapalı mekan ve gece çekiminde.

Hangi model daha kararlı(şarj süresi, donma kasma, kapanma vb. gibi konularda sıkıntı yaşatmayan) Bu modeller dışında hangi modelleri önerirsiniz?

Marka takıntısı yoktur. Lütfen özellikleri iyi olan modeli övmeyin. Örneğin kamerası 13mp olan telefon 8 mp den daha iyidir o yüzden 13 mp olanı al gibi tavsiyede bulunmayalım. nokia n79 da 5 mp kamera var çoğu android 8mp ile kapışır durumda. Özellikle gece çekiminde.

• g2 onerırım bunlardan ustundur onerırım ama lısteden oalcaksa ve cok buyuk oyunlar oynamaycaksanız m4 aqua derım
  • Z1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xperia m4 aqua
  • Crauls kullanıcısına yanıt
    Belirtilen modellerin olması şart değil. 1000 liradan fazla para vermek istemiyorum. Hatta 800-900 arası olursa çok iyi olur.

Basit oyunlar oynanacak. internet twitter facebook e posta ve bilimum basit uygulamalar kullanılacak. ve en onemlisi kameranın gece ve gündüz çekiminin iyi olması gerekiyor. Kamera dışında ekstra hiçbir özellik önemli değil. Kısaca kendi kendine kapanma donma kasma olmasın. Hafıza kartı takınca sapıtmasın. Görüşme yaparken hattan kaynaklı olmayan kesinti yapmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

g2 onerırım bunlardan ustundur onerırım ama lısteden oalcaksa ve cok buyuk oyunlar oynamaycaksanız m4 aqua derım

G2'nin kamera kalitesi pek iyi değil açıkçası.

O fiyata en iyi kamera kalitesini sunan Huawei Ascend G7'dir

• Lenovo ya da Huawei markadan dolayi mi önerilmedi. Yoksa kamerası özellikle de kullandıkları lens mi iyi değil.

En kararlı ve kamerası en iyi m4aqua mi.

1000 liraya bunların dışında başka marka/model alınabilir mi?

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    Bu arada kamera kalitesinden kastım dijital parlak makyajlı albenisi yüksek fotoğraf çekmesi icin değil tam tersine daha doğal gerçekci fotoğraf kalitesi sunması için önemli

• Sony Xperia Z1
  • Bütçeyi dikkate almazsak iphone 6s öneririm illa 1000 tl diyorsan kamerası iyi telefon bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: lovewhisper

Bu arada kamera kalitesinden kastım dijital parlak makyajlı albenisi yüksek fotoğraf çekmesi icin değil tam tersine daha doğal gerçekci fotoğraf kalitesi sunması için önemli

O zaman dediğim gibi G7 en iyi seçenek olacaktır

• Bu fiyatta kamerası en iyi olan g7.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an için sony z1 alacağım gibi. Hadi hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovewhisper -- 24 Eylül 2015; 14:00:17 >
  • C4 kardeş biraz,düşmesini bekşe ben 1100 aldım media marktan harika tel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • C4 bakin o zaman g7 nin sar degeri cok.yuksek uzun gorusmelerden sonra bas agrisi yapior zaten bende c4 sahibiyim memnunum.

• ascend g7
  • prodilci kullanıcısına yanıt
    Önerileriniz için teşekkür ederim. İlla sony olacak diye bir şartım yoktur. Sadece kafamda sony daha ağır bastığı için sony bölümüne açtım. Sadece kararlı ve kamerası 1000 lira içinde en iyi olan bir marka/model olması yeterli. zaten şu an için seçenekler belli. çok fazla kafa karıştırmak istemiyorum.
  • Z1 ağırlık, kaba tasarım ve TFT ekranı ile biraz düşündürüyor. Teknik özelliklerine kesinlikle diyecek lafım yok. m4aqua ya da c4 ile karşılaştırınca bariz şekilde albenisi düşük. klasik ekran yanıltmacası da olabilir. bkz özellikle samsung tv lerde paneller diğer tv panellerine göre çok parlak ve pastel tonlara sahip. Bu yüzden albenisi daha fazla ve insanlar tarafından daha çok tercih ediliyor.

Telefonu kendim kullanacak olsam Z1 alırım ama bayan kullanacak. O yüzden tereddüt ediyorum. Yine teknoloji kurbanı olduk iyi mi android telefon üreticileri iphone gibi adam akıllı telefon yapsalar sadece 2-3 çeişt olsa ne güzel olacak.
  • lovewhisper kullanıcısına yanıt
    Z1 yeni nesil telefonlardan sonra aşırı ağır ve kaba geliyor özellikle bir kadın için iyi bir tercih olmaz. Ben M4 kullanıyorum ama kamerasının odaklamasını beğenmedim C4 veya onun muadili bir telefona bakın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenfone 2 laser olabilir. Normal zenfone 2 ninde kamerasi fena degil T60 inda kamera kaliteside guzel ascend g7 ninde kamerasi kaliteli m4 aqua vs onermem depolama yeri buyuk sıkınti cikarir size

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.