Şimdi Ara

10000 - 12500 tl arası araç önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1989 renault flash marka aracım var değiştirmeye karar verdim. 10000 - 12500 tl arası önereceğiniz araç varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim.

benim ilk tercihim hyundai accent 1,5 gls

şimdiden herkese teşekkür ederim.

• ilanla tavsiye veriyim
    düşündüğün accent'a göre daha tok, daha donanımlı bir araçtır. yanlız otomatik vitesmiş. düz vites tercih edilir genelde.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-otomatik-sunrooflu-abs-klima-cift-airbag-4-cam-lpg-zenon-far-79654979/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Life Eternal -- 30 Mart 2012; 17:25:31 >
  • Fiat Marea öneririm..

Buyrun buradan inceleyin LİNK
  • Madem Reno'cusun R19 tavsiye ederim. O paraya gayet temizlerini denk getirebilirsin. Sağlamlığı, yaygın servis ağı ve uygun yedek parça fiyatlarıyla seni üzmez. Ama Reno'dan sıkıldım dersen, 1999-2000 Toyota Corolla'nın Terra donanımlı olanlarına da bir bak. Bazen temiz ve klimalı olanları düşebiliyor piyasaya. Bagaj önemli değil diyorsan 2004-2005 Mitsubishi Colt'larda var. Sıkı bir pazarlıkla bahsettiğin fiyatlara alabilirsin. Ayrıca donanım ve yakıt tasarrufu ile de yüzünü güldürecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hitit Güneşi
    Bagaj önemli değil diyorsan 2004-2005 Mitsubishi Colt'larda var. Sıkı bir pazarlıkla bahsettiğin fiyatlara alabilirsin. Ayrıca donanım ve yakıt tasarrufu ile de yüzünü güldürecektir.

pardon 1 tane 12 bin civarına 2004 -2005 model colt gösterebilirmisiniz merak ettim. kim satıyor bu fiyata colt 'u
  • Volkswagen Polo eski kasa önerirmisiniz ? Aracın araştırdığım kadarıyla çok ekonomik bir motoru var ve yakıt tüketimi şehiriçi 7-8 litre kadar.

Kısacası öğrenci adama gider mi ? Yan sanayi parçaları falan ateş pahası değildir umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: husam74

quote:

Orijinalden alıntı: Hitit Güneşi
    Bagaj önemli değil diyorsan 2004-2005 Mitsubishi Colt'larda var. Sıkı bir pazarlıkla bahsettiğin fiyatlara alabilirsin. Ayrıca donanım ve yakıt tasarrufu ile de yüzünü güldürecektir.

pardon 1 tane 12 bin civarına 2004 -2005 model colt gösterebilirmisiniz merak ettim. kim satıyor bu fiyata colt 'u

Sahibinden.com'a gir. Piyasanın şişmiş fiyatlarına rağmen dün baktığımda 2-3 tane vardı. Ciddi alıcılar sıkı bir pazarlıkla oradaki fiyatları daha da düşürebilirler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BEN OLSAM!!! fiat brava alırdım
  • Hyundai Accentdense Fiat Mareayı öneririm...
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar, fikirlerinizi inceleyeceğim, inşaallah iyi bir araç alabiliriz hayırlısı olsun artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.