Bildirim
10000 - 12500 tl arası araç önerileriniz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ilanla tavsiye veriyim
düşündüğün accent'a göre daha tok, daha donanımlı bir araçtır. yanlız otomatik vitesmiş. düz vites tercih edilir genelde.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-otomatik-sunrooflu-abs-klima-cift-airbag-4-cam-lpg-zenon-far-79654979/detay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Life Eternal -- 30 Mart 2012; 17:25:31 > -
Fiat Marea öneririm..
Buyrun buradan inceleyin LİNK -
Madem Reno'cusun R19 tavsiye ederim. O paraya gayet temizlerini denk getirebilirsin. Sağlamlığı, yaygın servis ağı ve uygun yedek parça fiyatlarıyla seni üzmez. Ama Reno'dan sıkıldım dersen, 1999-2000 Toyota Corolla'nın Terra donanımlı olanlarına da bir bak. Bazen temiz ve klimalı olanları düşebiliyor piyasaya. Bagaj önemli değil diyorsan 2004-2005 Mitsubishi Colt'larda var. Sıkı bir pazarlıkla bahsettiğin fiyatlara alabilirsin. Ayrıca donanım ve yakıt tasarrufu ile de yüzünü güldürecektir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hitit Güneşi
Bagaj önemli değil diyorsan 2004-2005 Mitsubishi Colt'larda var. Sıkı bir pazarlıkla bahsettiğin fiyatlara alabilirsin. Ayrıca donanım ve yakıt tasarrufu ile de yüzünü güldürecektir.
pardon 1 tane 12 bin civarına 2004 -2005 model colt gösterebilirmisiniz merak ettim. kim satıyor bu fiyata colt 'u -
Volkswagen Polo eski kasa önerirmisiniz ? Aracın araştırdığım kadarıyla çok ekonomik bir motoru var ve yakıt tüketimi şehiriçi 7-8 litre kadar.
Kısacası öğrenci adama gider mi ? Yan sanayi parçaları falan ateş pahası değildir umarım -
quote:
Orijinalden alıntı: husam74
quote:
Orijinalden alıntı: Hitit Güneşi
Bagaj önemli değil diyorsan 2004-2005 Mitsubishi Colt'larda var. Sıkı bir pazarlıkla bahsettiğin fiyatlara alabilirsin. Ayrıca donanım ve yakıt tasarrufu ile de yüzünü güldürecektir.
pardon 1 tane 12 bin civarına 2004 -2005 model colt gösterebilirmisiniz merak ettim. kim satıyor bu fiyata colt 'u
Sahibinden.com'a gir. Piyasanın şişmiş fiyatlarına rağmen dün baktığımda 2-3 tane vardı. Ciddi alıcılar sıkı bir pazarlıkla oradaki fiyatları daha da düşürebilirler. -
BEN OLSAM!!! fiat brava alırdım -
Hyundai Accentdense Fiat Mareayı öneririm... -
Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar, fikirlerinizi inceleyeceğim, inşaallah iyi bir araç alabiliriz hayırlısı olsun artık.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X