Şimdi Ara

1000ytlye motor almayı dusunuorum tavsıye edıcek varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arklar scooter dusunuorum 1000ytlye 0'olması tercıhımdır varsa onerılerınız yazın sımdıden tesekkurler

• 0 olması herkesin tercihidir ama bu fiyata ancak 2. el oda çok iyi durumda olmayan çin işi bişeyler bulabilirsin bana göre.
  • Honda Today 50 bulabilirsin belki 2. el.
  • Hocam o fiyatlara bulabileceğin en iyi scooter ; TVS scooty pep.
  • ustune bıde 50cc lık motorum var (akulu) uploadla ugrasmadan dırek resım veremhttp://www.ayturcenter.com.tr/denizli/images/products/stmax_elektrikli_bisiklet.jpg 500lıradan sayarlarmı acaba takasda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0607

ustune bıde 50cc lık motorum var (akulu) uploadla ugrasmadan dırek resım veremhttp://www.ayturcenter.com.tr/denizli/images/products/stmax_elektrikli_bisiklet.jpg 500lıradan sayarlarmı acaba takasda ?

inkansız 500 lira hayatta saymazlar
  • bence taksitle al yavaş yavaş taksitler halinde ödersin yada biraz daha bekle kenara biraz daha para koy o şekilde düzgün birşeyler al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kredı kartım dolu :(
  • Oneri degil ama ben bilgi verebilirim,
    2. el mondial 150 zc aldim 4 ay kadar once. 900 tl verdik. sag yaninda bi catlak felan vardi. 2007 model 10binde idi.
    Bir kac minik kazada on takimlar plastik oldugu icin esneme felan yapip takirdamaya ba$ladi, yagini degi$tirdim, bujisini degi$tirdim. pek bi$ey tutmuyor aslinda bakimlar 50 lira vermek mantikli ayda bir.
    11lira ile 100 km civari gidiyor. Motorun di$ kismi sert plastikten yapili oldugu icin hafifce du$urunce bile catlayabiliyor. Ayrica bu sert plastik parcalar birbirleri ile tutturulduklari icin baglanti yerlerinden kiriklar da olu$abiliyor.
    Neyse ucuz olmasi nedeniyle parcalari da ole.

Ama beni yolda birakmadi. 12binde $uan. pirpirpir gidio alet. 95 kiloyum. 150 cc motoru oldugu icin araba ile 2. vitese atarak ciktigim yoku$lardan tirmandiriyor benim kutlemi problemsiz.

Fakat istanbulun yollari cok feci. Dolayisiyle eger tekrar motor alacak olsaydim kesinlikle enduro tipi buyuk capli tekerleri olan amortisorleri guclu bir motor alirdim. Ya ama bu mondial ile de omzumun gectigi heryerden geciom. oofff i$te trade off dunyasi. her$eyi super olmuyor.
    Olsun motorumu seviom.
    Bu arada motoru ustune alma parasi 350 lira mi ne. notere veriosun sanirim. Haberin olsun o biraz can yakio

• hersey olumlu ama Bu arada motoru ustune alma parasi 350 lira mi ne. notere veriosun sanirim. Haberin olsun o biraz can yakio burası bozuo 350lıra yerıne 200daha veırrım 0 alırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.