Şimdi Ara

1024*768 Çözünürlükte tam performans verecek ekran kartı tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 GB Kingston 800Mhz Ram
    Windows XP SP3 işletim sistemi

3 adet bilgisayar kasası toplayıp cafeme koymak istiyorum, 9800 Gt 9600Gt ve bunların overclocklu modelleri falan var ortalama fiyat olarakta 200 ile 400 ytl arasında buldum bunları. test sonuçlarını falan bakıyorumda hepsi yüksek çözünürlüklerde falan.. benim bukadar çözünürlüğe hiç ihtiyacım yok.. cafemde 17" monitör var en kötü ihtimalle 19" monitör kullanırım. ama kullanmayı düşünmüyorum şimdilik. 17" monitördede 1024*768 çözünürlük kullanıyorum.

İstediğim şey şu, 1024*768 çözünürlükle Genel olarak oyunları "high" yada "very high" crysis GTA4 call of duty 4 gibi ağır configürasyon isteyen oyunlarıda "medium" yada "high" ayarlarda kasmadan rahat bi şekilde oynatacak fiyat / performans oranı iyi olan, problem yaratmayacak ekran kartı tavsiyesi istiyorum. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• 9600GT o çözünürlükte her oyun için rahatlıkla işinizi görecektir
  • hd4830 alabilirsin
  • 9600gt internet cafeler için ideal bir karttır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seca2

hd4830 alabilirsin

işlemci ile beraber 4830 platform olarak iyi gider diye düşünüyorum
  • cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar.. bir kaç soru daha sorayim hazır yeri gelmişken :)

Zotac 9600GT synergy var. zotac in AMP modeli overclocklu idi, synergy nin ne oldugunu bilmiyorum.

Palit 9600GT --------------> 200YTL
    Zotac 9600GT --------------> 200YTL
    Zotac 9600GT Synergy ----> 207YTL

Zotac 9600GT AMP ---------> 255 YTL
    Palit 9600GT Sonic --------> 230YTL

Palit in sonic ve sonic+ modelleri var bunlar arasındaki farkı ve zotac 'ın synergy adını verdigi modellerin farklarınıda söylerseniz cok memnun olurum.
  • ben nvidiadan pek anlamam ama palitin fanı zotağa göre daha büyük olduğu için soğutma açısından + sağlar. gt sonic lerin çekirdek hızları ve ramlerinin mhz leri fazla.
  • Çok sağolun arkadaşlar.. bunu beslemek için extradan PSU almak gerekirmi peki ?

Muhtemelen Palit 9600GT yada Palit 9600GT Sonic modelini alcam Sonic olanı 30 ytl daha pahali o kadar. sanırım önümüzdeki 1-2 yıl içinde çıkması muhtemel oyunlarıda High yada medium grafik ayarlarında oynatır..

AMD Athlon 6000+
    2gb Kingston 800Mhz
    250GB HDD
    DVD
    Palit 9600GT yada 9600GT Sonic

bu özellikleri Asus Kasadaki 350watt PSU beslermi ? yoksa harici bir PSU gereklimidir?
  • 12v için verebildiği Amper değeri kaç?
  • bilmiyorum ölçmedim valla.. bu kart öyle fazla enerji çekiyomu ?
  • ölçmene gerek yok psunun üstünde yazar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: askvesen
    bu özellikleri Asus Kasadaki 350watt PSU beslermi ? yoksa harici bir PSU gereklimidir?

Yeter kardeş. Şimdi sana 700W al 1900W al diyenler çıkar, sen her diyene bakma. 350W işini görür.
  • Saolun arkadaslar.. biraz daha arastirma yaptimda

HD 4830 un hemen hemen aynı fiyatta daha performanslı olduğunu öğrendim, bu ikisi arasında tercih yapacağım,da birinin diğerinden üstün özelliği nedir ?
  • arkadaşlar bende palit 9800gt ekran kartı var 5600+ işlemcimi değiştirecem param kısıtlı amd 3x 2,3ghz si 250 ylt buldum sizce nasıl işlemcim ekran kartıma darboğaz yaparmı ve 3x 2,3 5600+ işlemcimi değiştirmeme değermi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: askvesen

Saolun arkadaslar.. biraz daha arastirma yaptimda

HD 4830 un hemen hemen aynı fiyatta daha performanslı olduğunu öğrendim, bu ikisi arasında tercih yapacağım,da birinin diğerinden üstün özelliği nedir ?

9600 GT den daha iyi performansta ama yazılımsam sorunu vat GTA4 de fps düşüklüğü yaşarsın diğer oyunlarda sorun yaratmaz sana ama
  • varmı bana yardım edecek insan:)
  • bende Zotac 9600GT Synergy var. Sanirim üzerinde diger modellerdan daha kücük ve sessiz bir fan var. amp'la ayni isi daha sessiz görüyor gibi. Bir de kutusunda 400 Watt güç kaynağı önerilir diyor lakin benim 300 Watt Asus PSU ile çalışıyor çatır çatır :)
    Bu PSU ile uzun yol performansini degerlendiremedim henüz. Şöyle 5 saat far cry oynasak yeter artik diyip resetler mi makinayi o PSU bilmiyorum.

Ve denediğim oyunlarda bir sorun yaşamadım. Tahmin ediyorum ki piyasadaki her oyunu 1024*768'de zorlanmadan çalıştıracaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi placan -- 2 Şubat 2009; 2:24:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.