Şimdi Ara

103000'de Peugeout 307 alayım mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşın Peugeot 307 XR 1.4 HDI 103000 km.de radyolu aracını satın almak istiyorum. Bana 17000 ytl'ye bırakacak. 100 bin bakımını yaptırmış. Lütfen yorumlarınızı rica ediyorum. Düne kadar Opel corsa ya da astra bakıyordum ama şimdi bu gündemde. Alınır mı? Yorumlarınızı rica ediyorum.

Bu km.de alınır mı mesela?

Bu fiyata nasıl?

Bana yardımcı olun lütfen...

Teşekkürler

• 2005 model bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolme112

2005 model bu arada
    quote:

Orjinalden alıntı: coolme112

2005 model bu arada

ben olsam bu kmde bi 307 almazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nighthawktr

quote:

2005 model bu arada

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nighthawktr

quote:

2005 model bu arada

bende onu diyecektim.
    herşeyden önce toplumda çok söylenir dizel aracı 100000 den sonra almayacaksın zaten millet en fazla 160000-200000 km arası ömür biçiyor dizellere öyle değilse bile aracı aldın diyelim millet sana km çokmuş dizel araç bu km de alınmaz vs birsürü şey söyleyecek ve sende haliyle aracından soğuyacaksın bunlarıda düşün

::::düzeltme yaptım :::

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi night_33 -- 30 Mayıs 2008; 15:09:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: night_33

quote:

quote:

2005 model bu arada

bende onu diyecektim.
    herşeyden önce toplumda çok söylenir dizel aracı 100000 den sonra almayacaksın zaten millet en fazla 160000-200000 km arası ömür biçiyor dizellere öyle değilse bile aracı aldın diyelim millet sana km çokmuş dizel araç bu km de alınmaz vs birsürü şey söyleyecek ve sende haliyle aracından soğuyacaksın bunlarıda düşün

Alıntıları Göster
    cevaplar için çok teşekkürler gerçekten ilginiz çok mutlu etti beni eksik olmayın. Peki alıp 2-3 yıla satmayı düşünüyorum desem? Yani fiyat olarak nasıl bi de kaç yakmasını beklemeliyim km.de bu aracın?

• quote:

cevaplar için çok teşekkürler gerçekten ilginiz çok mutlu etti beni eksik olmayın. Peki alıp 2-3 yıla satmayı düşünüyorum desem? Yani fiyat olarak nasıl bi de kaç yakmasını beklemeliyim km.de bu aracın?

Alıntıları Göster
    triger varmı hdi larda bilmiyorum triger durumuna bakın kaza durumuna bakın servisten bakım kağıtlarını isteyin.bakımları tamsa, kazasızsa neden alınmasın?bir de yapılan km uzun yol ise çok daha iyidir,motor yorulmamıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

triger varmı hdi larda bilmiyorum triger durumuna bakın kaza durumuna bakın servisten bakım kağıtlarını isteyin.bakımları tamsa, kazasızsa neden alınmasın?bir de yapılan km uzun yol ise çok daha iyidir,motor yorulmamıştır.

Alıntıları Göster
    10000'de 20000'de dizel motor mu bitermiş yahu ? , ben imzamdaki 2003 model 1.4 HDI 307'yi 68.000km'de aldım.Bakımları zamanında yapılmıştı , bütün servis kağıtları mevcuttu.Sadece arka tamponu boyalıydı o kadar...Şu an araç 94.500'de maşallah diyeyim rutin bakımlar haricinde servise uğramadım aracımdan da gayet memnunum o fiyata önemli kazası belası yoksa bakımları da zamanında yapılmışsa tavsiye de ederim.Ne alırsan al hayırlısı olsun arkadaşım... Ayrıca bu araçlarda triger kayışı da bulunmaktadır değişmediyse şahsen aldığında değiştirmeni tavsiye ederim , şahsen ben 86.000'de değiştirmiştim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarmaganozturk -- 25 Mayıs 2008; 16:13:00 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aarmaganozturk

10000'de 20000'de dizel motor mu bitermiş yahu ? , ben imzamdaki 2003 model 1.4 HDI 307'yi 68.000km'de aldım.Bakımları zamanında yapılmıştı , bütün servis kağıtları mevcuttu.Sadece arka tamponu boyalıydı o kadar...Şu an araç 94.500'de maşallah diyeyim rutin bakımlar haricinde servise uğramadım aracımdan da gayet memnunum o fiyata önemli kazası belası yoksa bakımları da zamanında yapılmışsa tavsiye de ederim.Ne alırsan al hayırlısı olsun arkadaşım... Ayrıca bu araçlarda triger kayışı da bulunmaktadır değişmediyse şahsen aldığında değiştirmeni tavsiye ederim , şahsen ben 86.000'de değiştirmiştim...

Alıntıları Göster
    araç uzun yol aracıymış öğrendim. Peki bir iki soru daha.... Arkadaş bu 100000 bakımı için 1500 ytl vermiş. Bu mantıklı bir fiyat mı?
    100000'den sonraki rutin bakımları daha mı pahalı olur?
    ARM kardeş senin araba da aynı model sanırım, kaç yakar km.de? bilgi verir misin?
    Bir de kaset çalar var. mp3 çalar olayını uygun bir şekilde nasıl halledebilirim?

Teşekkürler şimdiden...

• quote:

araç uzun yol aracıymış öğrendim. Peki bir iki soru daha.... Arkadaş bu 100000 bakımı için 1500 ytl vermiş. Bu mantıklı bir fiyat mı?
    100000'den sonraki rutin bakımları daha mı pahalı olur?
    ARM kardeş senin araba da aynı model sanırım, kaç yakar km.de? bilgi verir misin?
    Bir de kaset çalar var. mp3 çalar olayını uygun bir şekilde nasıl halledebilirim?

Teşekkürler şimdiden...

Alıntıları Göster
    1.5 milyar çok pahalıçok çok baskı balata ve trigeri degiştirsen 700 tutacak 20 binde bir ben sadece hava yag ve motor yağını degiştiriorum o kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: HaDeS

1.5 milyar çok pahalıçok çok baskı balata ve trigeri degiştirsen 700 tutacak 20 binde bir ben sadece hava yag ve motor yağını degiştiriorum o kadar

Alıntıları Göster
    triger denen olay 180 ytl civarı değil mi hocam? 700 ne için?

• quote:

triger denen olay 180 ytl civarı değil mi hocam? 700 ne için?

Alıntıları Göster
    Yav işte 1.5 milyar çok onu diyorum .. 180 o ufak tefek fren balataları baskı balataları felan hepsi 600 en fazla hadi 700 tutsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaDeS

Yav işte 1.5 milyar çok onu diyorum .. 180 o ufak tefek fren balataları baskı balataları felan hepsi 600 en fazla hadi 700 tutsun

Alıntıları Göster
    Dostum 1.5 milyar yüksek gerçekten , ben triger seti (devirdaim dahil) ve mazot filtresi , hava filtresi , 4 balata , 4 disk , yağ , yağ filtresi değiştirdim ve carbon clean yaptırmıştım hepsi toplamda 700 ytl civarı bir para tuttu.Bunun yanında hadi debriyaj setini de değiştirse 100.000de 350 ytl de o 1050 ytl tutar...Benim araç şehiriçi klima açık olarak normal kullanımda 5.5-5.7 lt felan yakıyor ortalamada yani bir depo ile şehir içi 1000 km yapıyor rahatlıkla.Şehirler arası ise 80-90-100 gidersen eğer 3.5 - 4 lt arası yakıyor fakat 130-140 veya üstü hızlarda 6-6.5 lt görebiliyor... Mp3 player olayını ben pioneer deh-2850 alarak çözdüm , gayet de memnunum sana da tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: aarmaganozturk

Dostum 1.5 milyar yüksek gerçekten , ben triger seti (devirdaim dahil) ve mazot filtresi , hava filtresi , 4 balata , 4 disk , yağ , yağ filtresi değiştirdim ve carbon clean yaptırmıştım hepsi toplamda 700 ytl civarı bir para tuttu.Bunun yanında hadi debriyaj setini de değiştirse 100.000de 350 ytl de o 1050 ytl tutar...Benim araç şehiriçi klima açık olarak normal kullanımda 5.5-5.7 lt felan yakıyor ortalamada yani bir depo ile şehir içi 1000 km yapıyor rahatlıkla.Şehirler arası ise 80-90-100 gidersen eğer 3.5 - 4 lt arası yakıyor fakat 130-140 veya üstü hızlarda 6-6.5 lt görebiliyor... Mp3 player olayını ben pioneer deh-2850 alarak çözdüm , gayet de memnunum sana da tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    75000de full bakimli araci 307 1.6 HDI 2006 Modeli 24'e aldim. simdi 78binde tek bir sorunu yok. onemli olan bakimlarini tam yaptirmis olman.

• quote:

Orijinalden alıntı: 48393022

75000de full bakimli araci 307 1.6 HDI 2006 Modeli 24'e aldim. simdi 78binde tek bir sorunu yok. onemli olan bakimlarini tam yaptirmis olman.

Alıntıları Göster
    BENDE 2004 1.4 XR HDİ ARACIMI 21000 YTL'YE SATIYORUM 53000 KM'DE İLGİLENİRSEN PM DEN GÖRÜŞELİM.TAMAMEN HATASIZ VE SORUNSUZ ARAÇTIR.

RESMEN İLAN MERKEZİNE ÇEVİRDİK BURAYIDA HE HE

İLGİLİ LİNKTE GEREKLİ HERŞEYİ BULABİLİRSİN.

! ! ! ! TIKLA ! ! ! !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiLvErDeMoN -- 28 Mayıs 2008; 15:02:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SiLvErDeMoN

BENDE 2004 1.4 XR HDİ ARACIMI 21000 YTL'YE SATIYORUM 53000 KM'DE İLGİLENİRSEN PM DEN GÖRÜŞELİM.TAMAMEN HATASIZ VE SORUNSUZ ARAÇTIR.

RESMEN İLAN MERKEZİNE ÇEVİRDİK BURAYIDA HE HE

İLGİLİ LİNKTE GEREKLİ HERŞEYİ BULABİLİRSİN.

! ! ! ! TIKLA ! ! ! !

Alıntıları Göster
    BENCE SAKIN BULAŞMA BU İŞE GARANTİSİ BİTMİŞ DEMEK,
    BAŞINA HERŞEY GELEBİLİR DEMEK GİBİ BİR ŞEY

• quote:

Orijinalden alıntı: Superonline1

BENCE SAKIN BULAŞMA BU İŞE GARANTİSİ BİTMİŞ DEMEK,
    BAŞINA HERŞEY GELEBİLİR DEMEK GİBİ BİR ŞEY

Alıntıları Göster
    ne alakası var kardeşim benim aracımında garantisi bitmişti ama hiç bir sorunda çıkarmadı allaha şükür yinede yetkili servisten şaşmıyoruz nasıl olacak.bu olay kişinin kendinde biter herkes bir değil kuru ayrı yaş ayrı tutulmalı.o senin söylediğin arabasına bakmayan adam temiz kullanmayan adam için söylenir.arabayı kamyon gibi kullanmıştır her araba sakata gelir ama düzgün kullanılırsa hepsi uzun süre sana sorun çıkarmaz sen galiba otomobilleri kamyon gibi kullanmayı seviyorsun.ben şahsen otomobil konusunda çok hassas ve pipirikli bir kişi olarak bu ithamı kabul etmiyorum.lütfen vatandaşı yanlış fikirlere yönlendirmeyelim.ne yani adam garantisiz almayacakta her seferinde 0 mı alacak.benim o kadar param yok kardeşim hadi buyur.

kalın sağlıcakla.

• quote:

Orijinalden alıntı: night_33

quote:

quote:

2005 model bu arada

bende onu diyecektim.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: night_33

bende onu diyecektim.
    herşeyden önce toplumda çok söylenir dizel aracı 100000 den sonra almayacaksın zaten millet en fazla 16000-20000 km arası ömür biçiyor dizellere ö

çok saçma bir yorum olmuş, mazot ince bir yağ olduğundan dizel motorlar benzinli motorlara göre daha dayanıklı ve uzun ömürlüdür, otobandan yanından geçtiğin 20 küsür senelik kamyonlar, milyon km devirmiş yolcu otobüsleri hepsi dizeldir. Kaldı ki benzinli veya dizel hiçbir arabanın ömrü 16 bin-20 bin de olamaz zamanında rotary motorlara 100 bin ömür biçiyorlardı sen ne kadar insafsız davranmışın gör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edilhan -- 30 Mayıs 2008; 10:18:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: edilhan

quote:

bende onu diyecektim.
    herşeyden önce toplumda çok söylenir dizel aracı 100000 den sonra almayacaksın zaten millet en fazla 16000-20000 km arası ömür biçiyor dizellere ö

çok saçma bir yorum olmuş, mazot ince bir yağ olduğundan dizel motorlar benzinli motorlara göre daha dayanıklı ve uzun ömürlüdür, otobandan yanından geçtiğin 20 küsür senelik kamyonlar, milyon km devirmiş yolcu otobüsleri hepsi dizeldir. Kaldı ki benzinli veya dizel hiçbir arabanın ömrü 16 bin-20 bin de olamaz zamanında rotary motorlara 100 bin ömür biçiyorlardı sen ne kadar insafsız davranmışın gör

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Soylukan

quote:

bende onu diyecektim.

BENCEDE SİZİNKİ SAÇMA BİR YORUM OLMUŞ O OTOBÜSLERİN VE KAMYONLARIN MOTORLARI NE KADAR ZAMANDA BİR YENİLENİYOR BİLİYORMUSUNUZ SORUN BAKALIM 30 YAŞINDAKİ BİR KAMYONUN ŞÖFÖRÜNE BİLDİĞİ KAÇ DEFA MOTOR YAPILMIŞ

• quote:

Orijinalden alıntı: Superonline1

quote:

quote:

bende onu diyecektim.

BENCEDE SİZİNKİ SAÇMA BİR YORUM OLMUŞ O OTOBÜSLERİN VE KAMYONLARIN MOTORLARI NE KADAR ZAMANDA BİR YENİLENİYOR BİLİYORMUSUNUZ SORUN BAKALIM 30 YAŞINDAKİ BİR KAMYONUN ŞÖFÖRÜNE BİLDİĞİ KAÇ DEFA MOTOR YAPILMIŞ

Alıntıları Göster
    süperonline sen her zaman böyle enteresan ve doğruluk payı olmayan yorumlarmı yapıyorsun.ne yani benim arabam şimdiye kadar çoktan ölmeliydide mucizeler diyarındamı yaşıyoruzda hala canavar gibi tamamen saçma al sana bide bunu incele bakalım hala aynı şeyi savunacakmısın.

EN FAZLA YOL YAPMIŞ DİZEL MOTOR

• quote:

Orijinalden alıntı: edilhan

quote:

bende onu diyecektim.

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

bende onu diyecektim.

arkadaşım yukarıdaki yorum benim değil insanlardan duyduğum şeyler benim bunuda belirttim zaten.insanların dedikleri bu birçok kişiden duyarım ben hiç o km lere kadar dizel kullanamdığım için bilmiyorum o yüzdende insanların dediklerini diyorum.

çoğu kişi senin gibi yorumlasa bana dizeli bende derimki insanlar böyle diyor .

bu arada orda 16000 yazmışım 160000 olacak o yanlışlık olmuş bir sıfır az yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi night_33 -- 30 Mayıs 2008; 15:13:22 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.