2009 model kangoo 105 beygir bu işlerden anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ne kadara alınabilir. Ayrıca bunların hususileri bu modellerde varmı yoksa hepsi ticari mi geçiyor. Donanım olarak full olanlar hangi seriler ,Ben aile arabası olarak düşünüyordum yoksa SCENİC mi almalıyım Bilgilerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var
Kardesim bende araba alirken cok dusundum genis bagaj istiyodum aile arabasi olsun falan senin gibi ikilwmde cok kaldim caddy connect tarzi arabalara baktim almaya niyetlendim baya bi ama tam araba alacagim gun scenicgi gordum baktim birsuru ozellik var konfor var bagajda var ve hususi geciyo vergisi az scenic 2 privilage tercih ettim suan cok memnunum benimki ithal oldugu icin malzeme kaliteside yuksek 2009 kango turkiyede uretilmisdir bildigim kadariyla malzeme kalitesi scenicle aymidir hemem hemen hatta scenic bir kat daha iyi olabilir tavsiyem scenic
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Arkadaşım ilgilendiğiniz için teşekkür ederim beynim sulandı araçlara bakmaktan birini görüyorum ötekinden cayıyorum şu nasıl bu nasıl demekten 4 aydır parayıda çöpe atmak istemediğim için debelenip duruyoruz, Geçenlerde 2004 SCENİC II Dinamik buldum 102 000 km 4 5 adet kazalarının toplamı 8000 cıvarı 25.500 isteniyor araç full nette dolaşırken KANGOO yu gördüm oda 2009 200.000 km cıvarı oda full yeni kasa 24.000 ister KANGOO 1.5 dizel hususi değildir mutlaka SCENİC II 1.6 benzinli hangisine yöneliyim karar veremedim