Şimdi Ara

105 NCİ TOPÇU ALAY KOMUTANLIĞI YEDEK SUBAY TEST MULAKAT MERKEZİ - ÇORLU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
287
Cevap
2
Favori
37.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bulutus00

quote:

Orijinalden alıntı: menya84

Yarın sabah meşhur sarı zarfımı alacağım.haziran 6 da işlemlerimi yaptırmıştım vakit çabuk geçti.
    B.düzünden ve 1 aralıkta çorluya gidecek olanlar varsa irtibata geçebilirler.

hocam ben de buyukcekmeceden 1 aralıkta gidicem haberleşelim

Ben çorlu'da ikamet ediyorum. Anlaşılan hepinizi ben karşılayacağım burada :)))
    Seni de 1 Aralık listeme ekliyorum. Büyük ihtimal 1 Aralık Saat 05:00 gibi sırada görüşeceğiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pdeposu

quote:

quote:

Yarın sabah meşhur sarı zarfımı alacağım.haziran 6 da işlemlerimi yaptırmıştım vakit çabuk geçti.

Seni de 1 Aralık listeme ekliyorum. Büyük ihtimal 1 Aralık Saat 05:00 gibi sırada görüşeceğiz...

tamamdır hocam yaz beni de listeye :)

• yazdım :)))

30 Kasım akşamı son olarak burdan konuşuruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pdeposu -- 4 Kasım 2010; 17:52:17 >
  • quote:

quote:

quote:

Özeline cep telefonumu göndereceğim.30 Kasımda işi bırakacağım.Birkaç saatte işten erken çıkarım büyük ihtimalle.
    Zaten silivri terminale gider ordan da Çorlu arabasına biner gçeriz.
    Yine cepten de konuşuruz;)

• Benide yazın kardeşlerim listeye bakırköy şubeden zarfı almaya yarın gidicem çorluda girmem muhtemel esenler otogardan binicem sabah oradan gidecek arkadaşlarla buluşabilirsek beraber ilk arabayla gideriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker444

Benide yazın kardeşlerim listeye bakırköy şubeden zarfı almaya yarın gidicem çorluda girmem muhtemel esenler otogardan binicem sabah oradan gidecek arkadaşlarla buluşabilirsek beraber ilk arabayla gideriz.

Arkadaşım senin otobüs ile gelecek arkadaşlar ile anlaşman lazım.
    Veya oradan şahsi arabası ile gelecek ve arabasında yer olacak kişiler muhtemelen olacaktır.

Onlar ile anlaşabilirsen beraber gelebilirsiniz,daha iyi olur öyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_koldas

Bende 2. gün girmeyi planlıyorum.Sınava Avcılardan gelicem .İlkgün aşırı bir yoğunluk olur gibi düşünüyorum.Yine burdan haberleri alıp ona göre davranırız.Çoğunluk olarak ortak bir karar alınırsa çok da güzel olur.Hem tanışılır kaynaşılır.

Merhabalar bende parsellerden geliceğim bende 2,gün düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmka

quote:

Bende 2. gün girmeyi planlıyorum.Sınava Avcılardan gelicem .İlkgün aşırı bir yoğunluk olur gibi düşünüyorum.Yine burdan haberleri alıp ona göre davranırız.Çoğunluk olarak ortak bir karar alınırsa çok da güzel olur.Hem tanışılır kaynaşılır.

Arkadaşım şimdilik bana gelen istekler 1 Aralık yönünde. Uydurabilirsen 1 Aralıkta gel. İstanbul dan geleceklerin çoğunluğu o zaman gelecekler çünkü...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bmka

quote:

Arkadaşım şimdilik bana gelen istekler 1 Aralık yönünde. Uydurabilirsen 1 Aralıkta gel. İstanbul dan geleceklerin çoğunluğu o zaman gelecekler çünkü...

Duruma göre artık 1 veya 2 Aralık değişir benim durum . Sayı artıkça birbirine daha yakın uyan arkadaşlar da çıkacaktır.Bu başlığı takipetmeye devam...

• Evet buraya gelecekler tarihleri belirtiyorlar.
    Bende bunları bir yere not ederek gruplama yapıyorum.
  • 335. dönemden bir bilgi:

quote:

Orijinalden alıntı: frtmmk

Bu formu ileride okuyacak arkadaşlara için bir bilgi notu bırakmak istiyorum belki ilerde işlerine yarar.

Çorluda sınava giren adayların günlere göre dağalımı.

Gün Aday sayısı Yüzdesi
    1 1064 %48
    2 836 %37
    3 348 %15
    ............................................
    3gün 2248 %100
  • Güzel bir istatistik.
    Teşekkürler
  • Başka Çorlu da girecek yok mu arkadaşlar ?
    Bu kadar mı Çorlu ya gelecekler ?
  • Bakırköy yerli şubeden işlemlerimi yaptırdım.sakın b.çekmeceye gitmeyin.
    Ilker444 çorluya ne zaman gitmeyi düşünüyorsun?
  • bende çorluda 5.kolordu komutanlığında giricem istanbul otogardan otobüsle gitmeyi düşünüyorum,bizleri çok yoğun bir gün bekliyor o yüzden evden yolluk kumanya felan hazırlayıp öyle gideceğim:)
  • Ben Allahtan Çorlu da oturuyorum :)))
    Sıraya adımı yazarım sonra işime bakarım :)))
  • Ben de Çorlu'da giriyorum :)
  • Büyükçekmece Mimaroba'dan geleceğim , ÇORLU.
  • Master149 ve Radeon*** sınava hangi gün girmeyi düşünüyorsunuz ???
    Bana bildirirseniz sevinirim.Ona göre organize olacağız...
  • Ben henüz karar vermedim ancak 1 Aralık'ta girmeyeceğim kesin gibi. Kalabalık olacağını düşündüğüm için 2'si akşamı gidip sıra alıp 3'ünde girmeyi planlıyorum. Ama başka planlar varsa ona da uyarım :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.