Şimdi Ara

105 NCİ TOPÇU ALAY KOMUTANLIĞI YEDEK SUBAY TEST MULAKAT MERKEZİ - ÇORLU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
2
Favori
37.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: _OxoskvA_

Beyler sınav kaçta başlıyor? Sakal sorun mu?

hocam sakal sorun değil hatta şort terlik bişey demiyorlar

sınavın zamanı ise gruplar halinde alınıyoruz 50şerli orda yardımcı oluyorlar zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackpott12

quote:

Orijinalden alıntı: _OxoskvA_

Beyler sınav kaçta başlıyor? Sakal sorun mu?

hocam sakal sorun değil hatta şort terlik bişey demiyorlar

sınavın zamanı ise gruplar halinde alınıyoruz 50şerli orda yardımcı oluyorlar zaten

Cevap biraz geç olmuş ben de erken gittim ilk 50 de idim.
  • merhaba arkadaşım bişey sormak istiyorum sınavlar aralık 1.2.3 de değilmi siz neden erken gittiniz yoksa o gün sınava girmeden önce sıra alıp hangi gün gideceğimiz mi belli oluyor ? aydınlatırsanız seviniirm
  • kardeş istediğin gün ve saatte gidebilirsin. seçim sana kalmış o konuda bir zorunluluk yok. sadece yukarıdaki 5 sayfayı okuduysan çekilen çilenin boyutları değişiyor.

önümüzdeki sınava ben de gireceğim ilk gün girmeyi planlıyordum fakat okuduktan sonra yukarıdakileri kafamdakiler değişmeye başladı. üşenmedim okudum 5 sayfadaki tüm yazıları
  • Bende istanbul/esenyurt'dan çorluya 2 aralık yada 3 aralıkta gitmeyi planlıyorum şahsi aracı ile giden arkadaşlar eğer yeriniz varsa maliyete ortak çıkarım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trayler1 -- 24 Kasım 2012; 11:37:13 >
  • Ben Avcılar/Gümüşpaladayım, otogardan gitmeyi düşünüyordum ama 2 Aralıkta arabayla gidecek ve masrafa ortak arayan varsa katılabilirim, benm için çok iyi olur çünkü 3 Aralıkta Adanaya memlekete gideceğim. Yani 2 Aralıkta halletmem lazım bu işi ?
  • 3. gün 5 saatte dışarı çıkabildik çok şükür.
    dışarda bekleyen 10 kişi kalmıştı.
    3. gün gerçekten tenha oluyormuş saolsun arkadaşları dinledik.
    daha sonraki dönemde gidecek arakadaşlara duyrulur.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.