Şimdi Ara

105 NCİ TOPÇU ALAY KOMUTANLIĞI YEDEK SUBAY TEST MULAKAT MERKEZİ - ÇORLU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
2
Favori
37.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada arkadaslar aranizda ne zaman ve nasil sonuclari ogrenicez kesin bilgisi olan varmi? Cunki kimi arkadas e-devlet sifresi alicaksin ole ogreneceksin diyor kimi askerlik numaranla tsk.gov.tr den ogreniceksin diyor kesin bilgisi olupta paylasan olursa sevinirim
  • arkadaşlar bugün ne kâbustu öyle yaa:)yaklaşık 2 bin kişi vardı sıra numaraları iptal oldu gece yarısı gelenlerle öğle vaktinde gelenler sıra kaynamaları ve düzensiz diziliş yüzünden aynı anda içeri girdiler,bir ara işimin yarına kalacağını bile düşündüm,allahtan kavga dövüş bağrış çağrış zar zor 3 saatde attım kendimi içeri:D girdikten sonra da orda kuyruğa gir burda kuyruğa gir 4 saatde öyle sürdü:)allah sabır versin gidecek olanlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayencourage

Bu arada arkadaslar aranizda ne zaman ve nasil sonuclari ogrenicez kesin bilgisi olan varmi? Cunki kimi arkadas e-devlet sifresi alicaksin ole ogreneceksin diyor kimi askerlik numaranla tsk.gov.tr den ogreniceksin diyor kesin bilgisi olupta paylasan olursa sevinirim

sınav sonucunu ve birliğine katılım tarihini ,sınavların yapıldığı test ve mulakat merkezı komutanlıkları,askerlık daıresı baskanlıkları veya kkk.tsk.tr
    internet adresınden ogrenebılırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ayhan.

quote:

Orijinalden alıntı: bayencourage

Bu arada arkadaslar aranizda ne zaman ve nasil sonuclari ogrenicez kesin bilgisi olan varmi? Cunki kimi arkadas e-devlet sifresi alicaksin ole ogreneceksin diyor kimi askerlik numaranla tsk.gov.tr den ogreniceksin diyor kesin bilgisi olupta paylasan olursa sevinirim

sınav sonucunu ve birliğine katılım tarihini ,sınavların yapıldığı test ve mulakat merkezı komutanlıkları,askerlık daıresı baskanlıkları veya kkk.tsk.tr
    internet adresınden ogrenebılırsın.

tarihi 10 aralık 2010
  • Merhaba arkadaşlar.

Bugün Çorlu'da inanılmaz bir yoğunluk vardı. Ancak 5000 civarı askerin işlemlerini ilk güne oranla daha hızlı bir şekilde tamamladılar. Liste olayı başlangıçta iyi gidiyordu ancak birkaç sorumsuz yüzünden listeler iptal edildi ve karambol olarak sıra yapıldı ve öyle içeri alınabildi adaylar. Ben de 12 gibi Nizamiye'den giriş yaptım ve 16:00'da işlemlerimi tamamlayarak çıktım.
    Benim sormak istediğim bir soru var sizlere. Nizamiye'den ilk girdiğimizde bir karakol binasına girip MSB ASAL Kayıt adı verilen işlemleri yaptırmak için sıraya girdik. Hatta sıradayken sarı zarflarımızı içerisindekilere zarar vermeden açmamızı ve içeride yer alan sırasıyla (en solda - ortada ve en sağdaki memurlara) işlemlerimizi yaptırmamızı söylediler. İçerideki işlem bitince de bahçede olan 4 askerden müsait olana gidip son işlemi de yaptırmamızı istediler. Ben içeride söyledikleri en sağdaki sıraya hiç girmedim ve dışarıda bulunan askerlere işlemimi yaptırdım. Eğer gerçekten en sağda da işlem yaptırmak gerekiyorsa işlem yaptıran arkadaşlar, en sağdaki memurların ne yaptıklarını söyleyebilirler mi? Mesela ortadaki memurlar, sadece askerde kardeşiniz var mı diye sordu.
    Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: ataogul

Merhaba arkadaşlar.

Bugün Çorlu'da inanılmaz bir yoğunluk vardı. Ancak 5000 civarı askerin işlemlerini ilk güne oranla daha hızlı bir şekilde tamamladılar. Liste olayı başlangıçta iyi gidiyordu ancak birkaç sorumsuz yüzünden listeler iptal edildi ve karambol olarak sıra yapıldı ve öyle içeri alınabildi adaylar. Ben de 12 gibi Nizamiye'den giriş yaptım ve 16:00'da işlemlerimi tamamlayarak çıktım.
    Benim sormak istediğim bir soru var sizlere. Nizamiye'den ilk girdiğimizde bir karakol binasına girip MSB ASAL Kayıt adı verilen işlemleri yaptırmak için sıraya girdik. Hatta sıradayken sarı zarflarımızı içerisindekilere zarar vermeden açmamızı ve içeride yer alan sırasıyla (en solda - ortada ve en sağdaki memurlara) işlemlerimizi yaptırmamızı söylediler. İçerideki işlem bitince de bahçede olan 4 askerden müsait olana gidip son işlemi de yaptırmamızı istediler. Ben içeride söyledikleri en sağdaki sıraya hiç girmedim ve dışarıda bulunan askerlere işlemimi yaptırdım. Eğer gerçekten en sağda da işlem yaptırmak gerekiyorsa işlem yaptıran arkadaşlar, en sağdaki memurların ne yaptıklarını söyleyebilirler mi? Mesela ortadaki memurlar, sadece askerde kardeşiniz var mı diye sordu.
    Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim...

en sağdakilerle orta taraf aynı işi yapıyordu,eğerki girişteki sol taraf ile orta kısımdan işlemini hallettirip bahçedekilere kayıt yaptırdıysan olay tamamdır..

• ortadaki dediğin ile sağdaki aynı işlemi yapıyorlardı. bende ortalar dolu olunca sağdakine gidip işlemimi yaptırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: obban ve tuncayy85

ortadaki dediğin ile sağdaki aynı işlemi yapıyorlardı. bende ortalar dolu olunca sağdakine gidip işlemimi yaptırdım.

Teşekkür ederim arkadaşlar. Bir an dehşete düştüm, acaba eksik işlem mi yaptırdım diye.
  • Yarın Çorlu'da görüşmek üzere tertipler... iyi geceler...
  • Bugunku Uzman Çavuştan Allah razı olsun. Düzene soktu herkesi.İşler tıkır tıkır yürüdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pharlapcik

Bugunku Uzman Çavuştan Allah razı olsun. Düzene soktu herkesi.İşler tıkır tıkır yürüdü.

evet çok taktir ettim Uzman Çavuşu. o olmasa halimiz araptı. oturttu moturttu iyi oldu :)
    işlemlerde tıkır tıkır ilerledi zaten.
  • İlk gün olan 1 Aralıkta dışarıdaki hesaba göre 9. Grubun Askeriye içerisinde ise 17.grubun başkanı olarak gece 1:30 da ismimi yazdırmama rağmen ancak öğlen 12:30 Askeriyeye girebilip ve öğleden sonra saat 5 te çıkabilmiş birisi olarak diyorum ki sabah o ilk gruplarla birlikte araya kaynayarak giren 400-450 kansız bilsinki diğer tarafta hepsinin yakasına yapışacağım teker teker hemde Kul hakkımı hepsinden soracağım !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Homeric -- 3 Aralık 2010; 0:28:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Homeric

İlk gün olan 1 Aralıkta dışarıdaki hesaba göre 9. Grubun Askeriye içerisinde ise 17.grubun başkanı olarak gece 1:30 da ismimi yazdırmama rağmen ancak öğlen 12:30 Askeriyeye girebilip ve öğleden sonra saat 5 te çıkabilmiş birisi olarak diyorum ki sabah o ilk gruplarla birlikte araya kaynayarak giren 400-450 kansız bilsinki diğer tarafta hepsinin yakasına yapışacağım teker teker hemde Kul hakkımı hepsinden soracağım !!!

vay başkanım burdamısın...bende 9. grupta girdim( içerde 17. grup:)))) ) ne çileydi ama ya hiç unutmayacağım.bende aynı şekilde hakkımı helal etmiyorum gerçekten büyük hak yediler...hele sen hakkını helal etmezsen işleri zor :) az çaba harcamadın kaynama olmasın die:))) ah o ilk 4 grup biraz dikkatli olsaydı...

• quote:

Orijinalden alıntı: mlkn

quote:

İlk gün olan 1 Aralıkta dışarıdaki hesaba göre 9. Grubun Askeriye içerisinde ise 17.grubun başkanı olarak gece 1:30 da ismimi yazdırmama rağmen ancak öğlen 12:30 Askeriyeye girebilip ve öğleden sonra saat 5 te çıkabilmiş birisi olarak diyorum ki sabah o ilk gruplarla birlikte araya kaynayarak giren 400-450 kansız bilsinki diğer tarafta hepsinin yakasına yapışacağım teker teker hemde Kul hakkımı hepsinden soracağım !!!

vay başkanım burdamısın...bende 9. grupta girdim( içerde 17. grup:)))) ) ne çileydi ama ya hiç unutmayacağım.bende aynı şekilde hakkımı helal etmiyorum gerçekten büyük hak yediler...hele sen hakkını helal etmezsen işleri zor :) az çaba harcamadın kaynama olmasın die:))) ah o ilk 4 grup biraz dikkatli olsaydı...

Tertipler 8. grup başganı da burda :) Cümleten geçmiş olsun. Allah gönlünüze göre versin.

Not: Sınav sonunda beklettiğim için tekrar özür dilerim. Dalgınlık işte.

• bende 2.gün gaizlerindenim sabah 7.30gibi orada listelere yazıldık 83dü ama sonra sıra bize gelene kadar öğleyi geçer dedik şehir merkezini gezmeye gittik bir grup arkadaşla sonra birini aradık oradan listeler iptal karambole giriliyor dendi o panikle döndük geriye abooo iğrenç bir gündü yaa öğleden sonra 15.30 gibi 78.grub olarak içeri girdik. çıktığımızda da 18.30gibi birşeydi.

Aday numarası diye birşey veriyolar madem veriyonuz dışarıda yapaydınız yaa mafettiler bizi kapıda karışmam dediler Bir ara düzene soktular ama sağlı sollu kanatlardan yapılan ataklarla sıralar gene kaynadı

iğrenç yani askerlik böyle birşeymiş gördük.

akşam çıkışta sordum 44 grup almışlar 2.gün 44x50 = 2200 kişinin işini gördüler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurumahmut -- 3 Aralık 2010; 13:08:29 >
  • 10 da kışlaya vardım..inanılmaz bir karmaşa hakimdi..tek sebebide bir yarbay

Ama sonra sanırım vicdan yaptı..herkesi hizaladı bir çavuşla ve 81.gruptan oldum..

yani sabah 7.30 uyandım aksam 7.30 da işim bitti..9.30 da eve vardım diyebilirim...

Tek diyeceğim vardır.sol tarafta kaynağan uyanıkların allah belasını versin diyorum..Zaten askerlikte o tür parazitler kendilerini gösterirler hemen..asla muhabetim olmayacaktır..
  • ben bu gün girenlerdenim.. ilk iki gün girenlere küfür gibi gelcek ama yinede bu günkü olayları bir anlatayım
    sabah 8 de gittim bende.. 9 a 10 kala içeri girdim.. 11,30 da tüm işlerimi bitirip çıktım çıktığımda da dışarda kimsecikler yoktu.. millet teker teker giriyolardı 50 yi doldurmadan.. dediklerine göre bu gün sadece 800 kişi gircekmiş sınava.. 1. ve 2. gün 2000 er kişi girmiş..
    kapıdaki askerlerde ha bire ilk 2 gün gelenlerle dalga geçiyordu.. birbirlerini eziyolardu bağırıp çağırıyolardı diye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: areyz

ben bu gün girenlerdenim.. ilk iki gün girenlere küfür gibi gelcek ama yinede bu günkü olayları bir anlatayım
    sabah 8 de gittim bende.. 9 a 10 kala içeri girdim.. 11,30 da tüm işlerimi bitirip çıktım çıktığımda da dışarda kimsecikler yoktu.. millet teker teker giriyolardı 50 yi doldurmadan.. dediklerine göre bu gün sadece 800 kişi gircekmiş sınava.. 1. ve 2. gün 2000 er kişi girmiş..
    kapıdaki askerlerde ha bire ilk 2 gün gelenlerle dalga geçiyordu.. birbirlerini eziyolardu bağırıp çağırıyolardı diye...

aday numaran kaçtı? kaç kişi sınav olmuş onu hesaplayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: areyz

ben bu gün girenlerdenim.. ilk iki gün girenlere küfür gibi gelcek ama yinede bu günkü olayları bir anlatayım

bize müstahaktır..:)

hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Volkan Demir

quote:

Orijinalden alıntı: mlkn

quote:

Tertipler 8. grup başganı da burda :) Cümleten geçmiş olsun. Allah gönlünüze göre versin.

Not: Sınav sonunda beklettiğim için tekrar özür dilerim. Dalgınlık işte.

evet hocam seninde allah gönlüne göre versin...orda bahçede dosyaları hazırlarken kağıtları falan dolduruken bana yardımcı olmuştun(baya kağıt falan doldurduk kafa karıştı yani :) ))) sağolasın allah razı olsun...
    ayrıca sınav sonunda en son sen çıktın ama 20 saat ayakta durup insan o sınav yerinde oturunca kalkası gelmiyor valaha...iyi yaptın yani:)))

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.