Şimdi Ara

105 NCİ TOPÇU ALAY KOMUTANLIĞI YEDEK SUBAY TEST MULAKAT MERKEZİ - ÇORLU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
2
Favori
37.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mlkn

quote:

Orijinalden alıntı: Volkan Demir

quote:

Orijinalden alıntı: mlkn

quote:

Orijinalden alıntı: Homeric

İlk gün olan 1 Aralıkta dışarıdaki hesaba göre 9. Grubun Askeriye içerisinde ise 17.grubun başkanı olarak gece 1:30 da ismimi yazdırmama rağmen ancak öğlen 12:30 Askeriyeye girebilip ve öğleden sonra saat 5 te çıkabilmiş birisi olarak diyorum ki sabah o ilk gruplarla birlikte araya kaynayarak giren 400-450 kansız bilsinki diğer tarafta hepsinin yakasına yapışacağım teker teker hemde Kul hakkımı hepsinden soracağım !!!

vay başkanım burdamısın...bende 9. grupta girdim( içerde 17. grup:)))) ) ne çileydi ama ya hiç unutmayacağım.bende aynı şekilde hakkımı helal etmiyorum gerçekten büyük hak yediler...hele sen hakkını helal etmezsen işleri zor :) az çaba harcamadın kaynama olmasın die:))) ah o ilk 4 grup biraz dikkatli olsaydı...

Tertipler 8. grup başganı da burda :) Cümleten geçmiş olsun. Allah gönlünüze göre versin.

Not: Sınav sonunda beklettiğim için tekrar özür dilerim. Dalgınlık işte.

evet hocam seninde allah gönlüne göre versin...orda bahçede dosyaları hazırlarken kağıtları falan dolduruken bana yardımcı olmuştun(baya kağıt falan doldurduk kafa karıştı yani :) ))) sağolasın allah razı olsun...
    ayrıca sınav sonunda en son sen çıktın ama 20 saat ayakta durup insan o sınav yerinde oturunca kalkası gelmiyor valaha...iyi yaptın yani:)))

Ne demek hocam, estağfurullah, senden de herkesten de Allah bin razı olsun. Hepimiz birbirimize yardımcı olacağız, birlik beraberlik içinde olacağız ki işler yürüsün ve ızdıraba dönüşmesin. Hani bekledik, mekledik ama ben çok memnundum sizlerle olmaktan, arkadaşlık kurmaktan. Güzel yanlarını görmek lazım. Kendine iyi bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: painkill

aday numaran kaçtı? kaç kişi sınav olmuş onu hesaplayalım.

4700 küsürdü.. ama 4900 lü numarada gördüm sırada bekleyenlerden.. ilk 2 günden deneyim kazanmışlar sanırırm.. her şey çok hızlı ilerliyordu..
    bi dahaki dönemde gireceklere duyrulur!!! 3. gün girin sınava
    inş. herkese güzel bi yer denk gelir... şimdiden hepinize kolay gelsin askerlikde
  • quote:

Orijinalden alıntı: areyz

quote:

Orijinalden alıntı: painkill

aday numaran kaçtı? kaç kişi sınav olmuş onu hesaplayalım.

4700 küsürdü.. ama 4900 lü numarada gördüm sırada bekleyenlerden.. ilk 2 günden deneyim kazanmışlar sanırırm.. her şey çok hızlı ilerliyordu..
    bi dahaki dönemde gireceklere duyrulur!!! 3. gün girin sınava
    inş. herkese güzel bi yer denk gelir... şimdiden hepinize kolay gelsin askerlikde

yaptık bi kerizlik işte. :) benim numaram 890'dı.

800 kişi daha girecek dediğine göre 5700 kişi çorluda girdi toplam...

• Selamlar, aday numaram 05053, bugün(3.gün) saat 12:30'da kapının önündeydim. 14:00'te kapının dışındaydım. İyi ki 3. güne bırakmışım. Herkese geçmiş olsun.
  • Selamlar,

5027 =)

urunguu kardeşim beraberdik herhalde, 5027 ben.

12.15 giriş 13.45 çıkış...

Geçmiş olsun herkese...

339'lar burayı okursanız tecrübe olsun, SAKIN AMA SAKIN 1. ve 2. gün gitmeyin.

Kolaylıklar...
  • evet devrelerim...
    Bugün çok acayipti.Saat 10:15 gibi nizamiye önündeydik.(SilverStorm'la birlikte). 15 dk kadar bekledik ki 10 kişi olalım da içeriye alsınlar diye.Yani o derece boştu dışarısı.Girdik ,içeride 30 küsür kişi bekliyomuş zaten sınava gitmek için ,biz de takıldık onlara ve işlemlerdi ,sınavdı vs . saat 13:00'da tüm işlemlerimiz bitti ve nizamiye'den çıktık.Çok rahattı ,tahmin ettiğimden çok daha rahat.
    Cümleten geçmiş olsun herkese ,artık askeriz...
  • Bende sabah 7:15 gibi otobüsten indim. Yığılma var olmasına rağmen, saat 11 gibi işlemler bitti. Kapıdan çıkarken hissettiklerim, askerlik bitince hissedeceklerimin küçük bir kopyası gibidir diye düşünüyorum. herkese hayırlı tezkereler tertipler!
  • Tertipler başından beridir forumu takip edenlerdenim.Hem yakın çevremden bildiklerimle hemde forumda ki
    uyarıları dikkate alaraktan 3.gitmeyi planladım vede bugun işimi halletmiş bulunmaktayım.8:15 de kşılanın önündeydim.
    11:45 de dışarı çıktım.Çorlu merkezde Cumaya bile yetiştim : )))
    Anlatıldıgı gibi 1.ve2. yogunlugundan eser kalmamıstı.
    Şimdiden herkezin gazası mübarek olsun.Hayırlı teskereler
    Yorum yapan herkeze tesekkürler.Vede burada bidaki sınava girecek arkadaslara sesleniyorum.
    Kesinlikle 3. GÜN GİDİN.....
  • bu arada beyler düşeceğimiz yerleri ayın 6sından itibaren şubelerimize bizzat giderek öğrenebiliyoruz ben yarın saat 8:00 da damlarım çekmeceye
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakartal903

bu arada beyler düşeceğimiz yerleri ayın 6sından itibaren şubelerimize bizzat giderek öğrenebiliyoruz ben yarın saat 8:00 da damlarım çekmeceye

sınavdaki komutan 10unda açıklanacak demişti hatta zaman darlığından normalde 12sinde olan teslim tarihininde 12-13-14 aralık tarihlerinden birisi olarak sonuç sayfasında yazacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakartal903

bu arada beyler düşeceğimiz yerleri ayın 6sından itibaren şubelerimize bizzat giderek öğrenebiliyoruz ben yarın saat 8:00 da damlarım çekmeceye

harbiden varmı öyle bişey öğrenebiliyormuyuz şubeye gidip???
  • 3. gün 8,30 da kışlanın kapısındaydım kışlanın kapısından çıkmam 12,30 u buldu..
    ordaki komutanlar sürekli ilk iki günden yakındılar..siz şanslısınız falan dediler..
    339. döneme duyurulur 3. gün gidin rahat edersiniz...

Bugün şubeye gidip öğrenebilme var mı sonucu bilgilendirirse bizi iyi olur
  • öle bişey yokmuş beyler arkadaş gitmiş adamlar sen iyimisin yok ölşe bişey demişler ben iiki gitmedim sizide yanlış bilgilendirdim kusra bakmayın
  • beyler herkese öncelikle hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum... sonuçlar açıklandıktan sonra; bize mülakattan sonra verilen sarı zarf dışında bir şey götürecekmiyiz görev yerlerimize? Şu yol parası işi nasıl olacak yada sülüs filan ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurumahmut

bende 2.gün gaizlerindenim sabah 7.30gibi orada listelere yazıldık 83dü ama sonra sıra bize gelene kadar öğleyi geçer dedik şehir merkezini gezmeye gittik bir grup arkadaşla sonra birini aradık oradan listeler iptal karambole giriliyor dendi o panikle döndük geriye abooo iğrenç bir gündü yaa öğleden sonra 15.30 gibi 78.grub olarak içeri girdik. çıktığımızda da 18.30gibi birşeydi.

Aday numarası diye birşey veriyolar madem veriyonuz dışarıda yapaydınız yaa mafettiler bizi kapıda karışmam dediler Bir ara düzene soktular ama sağlı sollu kanatlardan yapılan ataklarla sıralar gene kaynadı

iğrenç yani askerlik böyle birşeymiş gördük.

akşam çıkışta sordum 44 grup almışlar 2.gün 44x50 = 2200 kişinin işini gördüler

devrem nabıyorsun okan ben.hani çarşıya beraber gittiğin arkadaşlardan :D

• quote:

Orijinalden alıntı: okan_36

quote:

Orijinalden alıntı: kurumahmut

bende 2.gün gaizlerindenim sabah 7.30gibi orada listelere yazıldık 83dü ama sonra sıra bize gelene kadar öğleyi geçer dedik şehir merkezini gezmeye gittik bir grup arkadaşla sonra birini aradık oradan listeler iptal karambole giriliyor dendi o panikle döndük geriye abooo iğrenç bir gündü yaa öğleden sonra 15.30 gibi 78.grub olarak içeri girdik. çıktığımızda da 18.30gibi birşeydi.

Aday numarası diye birşey veriyolar madem veriyonuz dışarıda yapaydınız yaa mafettiler bizi kapıda karışmam dediler Bir ara düzene soktular ama sağlı sollu kanatlardan yapılan ataklarla sıralar gene kaynadı

iğrenç yani askerlik böyle birşeymiş gördük.

akşam çıkışta sordum 44 grup almışlar 2.gün 44x50 = 2200 kişinin işini gördüler

devrem nabıyorsun okan ben.hani çarşıya beraber gittiğin arkadaşlardan :D

iyidir devrem sonuclari bekleyip alisveris yapiyoz kankilerle vakit geciriyom

• quote:

Orijinalden alıntı: praetorian24

3. gün 8,30 da kışlanın kapısındaydım kışlanın kapısından çıkmam 12,30 u buldu..
    ordaki komutanlar sürekli ilk iki günden yakındılar..siz şanslısınız falan dediler..
    339. döneme duyurulur 3. gün gidin rahat edersiniz...

Bugün şubeye gidip öğrenebilme var mı sonucu bilgilendirirse bizi iyi olur

vallahi ben bu gün gittim en son sıra 650 idi ama sabah 7:30 da alım oldu tam 13:00 da dışarı çıktım.
  • http://pertem.kkk.tsk.tr/sonuc/sonuc.aspx sınav sonuçları 10 aralıkta cumayı cumartesiye bağlayan gece saat 00:01 de bu adreste arkadaşlar.unutan veya soranlara duyrulur
  • Beyler sınav kaçta başlıyor? Sakal sorun mu?
  • Yok mu bilen birileri?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.