Şimdi Ara

105 NCİ TOPÇU ALAY KOMUTANLIĞI YEDEK SUBAY TEST MULAKAT MERKEZİ - ÇORLU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
2
Favori
37.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bekleyen arkadaşlara Allah'dan sabır niyaz ederim. Ben yatıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istisna

Arkadaşlar zarfların üstünde 5.kolordu yazıyor. herkez kesin 105. topçu alayında giriyor sınava değilmi? havaalanının kapısına mı gidiyoruz yoksa farklı bir yermi?

Aynen, kalabalığı görürsün zaten. Araba cehennemi gibi.
  • 3. gün öğleden sonra... Kafa rahat, arkadaşlar rahatlayın lütfen biraz...

Sizi oraya gittikten sonra kimse almamazlık yapmaz...
  • Bugün askerliğin başladığı gündür onu anlıyorum. Ben normal bi vakitte gideceğim. artık ne çıkarsa bahtıma beklicem. Gece bekleyeceğime gün içinde beklerim diyorum. Eziyeti çekip gelen arkadaşlardan haber bekliyoruz :)
  • Tertipler ben de isimi dün hallettim.. biraz tesadüfen oldu gerçi.. 42. ve son gruptuk, saat 17 giriş- 22 civarı çıkış.. Albay'in demesine gore 3. Gun oglen kimse gelmezmis.. Keske oyle yapsaydiniz cocuklar dedi.. Herkes çok iyi davranıyor.
  • bende yarın gidecem avcılar-parseller'den... ama nasıl ve ne zaman gideceğime karar veremedim.. belgelerimi almaya gittiğimde asteğmen ve memurlardan biri kısa dönem istiyosan 3. gün ggit demişti.. kesin değil ama yinede faydası olur diye.. o yüzden seçtim son günü.. acele etmeden öğleden sonra gitmek mantıklı olur mu acaba??
  • Tertip selamlar.Bende 3.sabahtan 8bucuk gibi orada olmayı düşünüyorum.Sence kaç gibi halledebilirim işimi

quote:

Orijinalden alıntı: muglak

Tertipler ben de isimi dün hallettim.. biraz tesadüfen oldu gerçi.. 42. ve son gruptuk, saat 17 giriş- 22 civarı çıkış.. Albay'in demesine gore 3. Gun oglen kimse gelmezmis.. Keske oyle yapsaydiniz cocuklar dedi.. Herkes çok iyi davranıyor.
  • arkadaşlar selam,

daha önce de yazdığım gibi 3. gün gitmeyi planlıyordum ama araba kiralayan arkadaşlarıma katılınca kek gibi 1. gün gittim. çok pişmanım.

gece 2 de isim yazdırıp, sabahın 7 sinden öğlene kadar sırada bekleyip akşam 6'ya doğru işimizi bitirebildik.

mutlaka gideceğiniz gün için geceden sivil listeye adınızı yazdırın ne olur ne olmaz diye. listeye bi uyuluyor bi uyulmuyor. kaynak had safahada.

isim yazdırma durumunuz yoksa da 3. gün öğleden sonra bir vakitte gidin. içerdeki işlemler kafadan 4 saat sürdüğü için akşam saatlerinde çıkarsınız.
  • çorluda son durum nedir acaba bilgisi olan var mı ??
  • Dünkü tüm listeler, gece oluşturulan ve devam edilen tüm listeler sabah 09:00 gibi yarbay tarafından yırtıldı. Yani dünkü liste olayı bugün tamamen iptal oldu. Daha sonra karambole öndekileri içeri almaya başladı. İnanılmaz bir yoğunluk vardı.Ben 06:00 gibi gitmiştim. Biraz şansa birazda zorlayarak 11:00 de içeriye girdim ve 14:00 te çıktım. Çıkarken dışarıda kısmi düzen sağlanmıştı ama içeride ve dışarıda yoğunluk inanılmaz. Bu saatten sonra gitmeyin derim yarın sabah erken gidip kapının önüne kamp kurun bence. Ama yinede tercih sizin.

İçerisi ise oldukça düzenli. İçeri girdikten sonra işin %80'ini başarmış oluyorsunuz. Geri kalan formaliteler biraz uzun sürsede dışarıdaki karmaşadan eser yok. Yani önemli olan içeriye girebilmek ondan sonra 3-4 saat içinde çıkabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkeraistlin -- 2 Aralık 2010; 16:26:13 >
  • çok sağlam kaynaşma oldu ilk gün bende 7.gruptayken 6.grupta girdim,benim grubumda sabah 7 de gelenler vardır düşünün arkadaşlar..Gidenlerin Allah yardımcısı olsun..
  • çok küfür ettim kendime ne diye erken sevk dilekçesi verdim diye ayakta saatlerce beklerken. 155 günün güzel bir demosu oldu. sınav sırasında uzun soruları okuyamadım bile. kafa almadı. matematiği toptan boş geçtim. zaten anlamam. uğraşmadım bile okumaya.
  • hacılar orda durum vahim 3. güne 15 bin kişi sınava girecekmiş işlemler saat 24 e hatta gece yarısından sonraya sarkabilirmiş ben gitmicem ek kontenjan hesabı ayın 8inde rahat rahat işimi halledecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakartal903

hacılar orda durum vahim 3. güne 15 bin kişi sınava girecekmiş işlemler saat 24 e hatta gece yarısından sonraya sarkabilirmiş ben gitmicem ek kontenjan hesabı ayın 8inde rahat rahat işimi halledecem

Pardon kim söyledi bunu? 15bin kişi muhabbetini? Arkadaşları lütfen yanlış bilgiyle yanıltmayalım...
  • quote:

hacılar orda durum vahim 3. güne 15 bin kişi sınava girecekmiş işlemler saat 24 e hatta gece yarısından sonraya sarkabilirmiş ben gitmicem ek kontenjan hesabı ayın 8inde rahat rahat işimi halledecem

günde +/-2000 civarı kişi alabilirler biraz zorlayarak. bu sistem daha fazlasını kaldırmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: painkill

quote:

günde +/-2000 civarı kişi alabilirler biraz zorlayarak. bu sistem daha fazlasını kaldırmaz.

15bin kişi tamamen düşünülmeden ortaya atılmış bir iddia...

Arkadaşlar içinizi rahat tuttun. 3. gün herşey daha güzel olacak inşallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radeon***

quote:

quote:

15 bin de nerden çıktı.Milleti neden yanıltıyosunuz.Bilginin kaynagınıdıa yazın baride kimse paniklmesin bosuna

• quote:

Orijinalden alıntı: jetboys

quote:

Orijinalden alıntı: Radeon***

quote:

quote:

15 bin de nerden çıktı.Milleti neden yanıltıyosunuz.Bilginin kaynagınıdıa yazın baride kimse paniklmesin bosuna

• iki arkadasin sorusuna cevap
    Arkadaslar birincisi sac sakal problemi olmadi
    ikincisi gece 3 te gidince ayakta dikilmiyorsun sira sabah 07:15 te basliyor...
  • ÇORLU

bende 05:30 da oradaydım 81. (74. gruptu fakat listeler çift veya üçerli olduğu için grup önce 79 sonra 81 oldu) gruba ismimi yazdırdım ama arkadaşın da dediği gibi listeler yalan oldu. Önden karambole içeri almaya başlanınca bizde tabi hemen kalabalıkta yerimizi aldık. 2:30 saat itiş kakıştan sonra 11:45 'de askerler grubumuzu oluşturarak nizamiyenin önüne aldılar grubumuz 67 idi. 1 saat de orda bekledikten sonra 12:45 gibi girdik nizamiyeden içeri çıktığımızda saat 16:30'du. içeri girdikten sonra uzun sürsede akıcı. grup olarak 3 yere gidiliyor. önemli olan içeri girebilmek çünkü içeriye girince grup olarak düzenli hareket ediliyor. Yarın liste falan yapılırmı bilemem. biz 81. gurba dahil olunca kısmen de olsa erken gittiğimize sevindik ama sonra erken gelmeye gerek yokmuş dedik. bu arada 65-80 arası gruplardan bize sıra daha gelmez deyip arabalarına gittiler veya nizamiyenin önünden ayrıldılar. haliyle onlar normal sıralarından daha sonra girdiler. Bu arada çıktığımızdada dışarıda kimse kalmamıştı. artık bize sıra gelmez deyip yarına mı bıraktılar veya bekleyen herkes içeri girdimi bilemem.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.