Şimdi Ara

105 NCİ TOPÇU ALAY KOMUTANLIĞI YEDEK SUBAY TEST MULAKAT MERKEZİ - ÇORLU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
2
Favori
37.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Devreler çorluda 200 civarında numaralar.e-5 den gıttikten sonra askeri havaalanı tabelesinden giriyorsunuz.
  • selam arkadaslar yaklasik bir aydir takip ediyorumda yeni uye oldum :-)
    bende bu gece cikicam yola buyukcekmeceden...
    yarin yasananlari yaninizda goturmeniz gerekenleri ivir zivir hepsini buraya yazarim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayencourage

selam arkadaslar yaklasik bir aydir takip ediyorumda yeni uye oldum :-)
    bende bu gece cikicam yola buyukcekmeceden...
    yarin yasananlari yaninizda goturmeniz gerekenleri ivir zivir hepsini buraya yazarim ...

Bekliyoruz dostum.

Ben de Mimarobadan geleceğim... 3. gün öğleden sonra gideceğim.
  • orada sırada olup cepten giren yok mu birşeyler yazsa da durum ne öğrensek. ya da gidip dönen yok mu. sıra alan veya sıra alamayıp?
  • sevgili tertipler..

çorluda durum nedir acaba???... sınava giren arkadaşlar hemen yorum yazabilirse çok sevinicez burda...

hadi herkese allah kolaylık versin....
  • Anlaşılan herkes Çorlu durumunu merak ediyor...

İnşallah tez zamanda haber gelir tertipler
  • Çoludaki durum vahim dedi gelen arkadaşlar. 3 günden bile şüpheliler. hayırlısı hakkımızda.
  • arkadaslar burada sizlerin konuşmalarını görünce bende üye oldum.bu gece saat 04:00 istanbul seyahate aldım biletimi.sabah 05:30 da orada olurum heralde.Bir şey soracaktım sınava girerken saç,sakal bıyık olayı nedir?sakal bıyık kestim.Saçla ilgili bir sorun yaşanır mı?Ayrıca bugun giden arkadaslar çok mu kalabalıktı tabi ilk gün olması da kalabalık olacağını gösteriyor.İstanbul seyahatle 04:00 otobüsüne biletimi aldım 32 nolu koltuk:)iyi akşamlar kolay gelsin herkese.
  • herkes 3.gun gıdıcem dıyor..bakın 3.gun orası nasıl ana baba gunu olacak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: edeorkun

arkadaslar burada sizlerin konuşmalarını görünce bende üye oldum.bu gece saat 04:00 istanbul seyahate aldım biletimi.sabah 05:30 da orada olurum heralde.Bir şey soracaktım sınava girerken saç,sakal bıyık olayı nedir?sakal bıyık kestim.Saçla ilgili bir sorun yaşanır mı?Ayrıca bugun giden arkadaslar çok mu kalabalıktı tabi ilk gün olması da kalabalık olacağını gösteriyor.İstanbul seyahatle 04:00 otobüsüne biletimi aldım 32 nolu koltuk:)iyi akşamlar kolay gelsin herkese.

bende aynı otobüsde olacam devrem umarım karşılaşırız:)
  • devrem zaten senin mesajı gördüm ondan sonra değiştirdim programımı.mantıklıca geldi sabah erken saatte orada olur akşamüstüne kadar işimi bitirir aynı gün dönerim diye.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: edeorkun

devrem zaten senin mesajı gördüm ondan sonra değiştirdim programımı.mantıklıca geldi sabah erken saatte orada olur akşamüstüne kadar işimi bitirir aynı gün dönerim diye.:)

aynen güzel düşümüşsün:)biraz sefalet çekicez akşama kadar ama kaderimizde var yapacak birşey yok:)
  • yarın sabah 7:00 veya 7:30 İstanbul Seyahat otobüsüyle gidecek olan var mı aramızda?
  • arkadaslar tam bir rezalet iskence ben hayatimda bole birsey yasamadim...
    gece 3 te ordaydim 17.nci grup yani 850.nci sirdaydim... sabah alim basladi
    araya kaynayanlarmi dersiniz torpille girenlermi derisiniz artik aksama dogru 15.30 gibi girdim ve iceride grup degisti 24.ncu grup oldum yani onumuzde araya kaynayan vs tam 300 kisi kaynamis... aksam 18.30 da ciktim. bi oraya bi buraya ayaklarima kara sular indi ... burdaki arkadaslara tavsiyem 3.ncu guunu kesinlikle tercih edin... sacma sapan isler ya inanin yani cin iskencesi gibi.. simdi geldim eve ve sizide haberdar edim dedim
  • :)tekrar sorucam da devrelerim.saçla ilgili bir sorun oluyor mu sınav alanında. yani çok uzun değil saçım ama çok ta kısa sayılmaz.bu arada geçmiş olsun devrem o kadar eziyet çektirenler utansın.Herkes kendi bulunduğu işlemlerini yaptığı askerlik şubesinde sınava girse ne olacaktı ki bi anlasam.ama artık alıştık ne de olsa össde,kpss de,üniversite de herşey için saatlerce beklemeyi göze alan gençler olduk.hadi hayırlısı:)
  • Geçmiş olsun hocam. Peki gece 3 te sıraya girdiğinde, ayakta dikilmek mi gerekiyo yoksa araba olursa içinde uyumak mümkün olur mu ?
    Bir de acaba bugün gitmiş olanlardan, sınava bugün giremeyen olmuş mudur ?
    Tşkler şimdiden.
  • şimdi arkadasla konuştum o tuzlada girdi sınava sabah 6 da gitmiş ve daha yeni çıkmış.sakalsız olarak alnıyormuş.saçla ilgili bi sıkıntı yok.içeride bayaa form dolduruluyormuş.çok fazla eziyet çektik diyor.sabah 6 da önünde 3000 kişi varmış.inşallah bu sıkıntılıar bizler çorlu'da çekmeyiz.Bizler için beklemekte bi sıkıntı yok da öle torpille ve araya kaynayanlarak öne geçenlerle karşılamazsak mükemmel olur.o kadar insan orada saatlerce bekliyorsa herkesinde aynı sabrı ve saygıyı göstermesi gerekli.3.gün az insan olur diyor herkes bakalım 3. gün gidenler inşallah fazla sıkıntı çekmezsiniz ama ben 2.gün gidip kafamdan atmak istiyorum.Sınav için beklemekse ist da daha fazla insanı yoruyor.Şimdiden herkese kolay gelsin.Hayırlı teskereler .
  • ben bugün 3 te gittim sıra numarası aldım 54.gruptayım bugün 37 de bitmiş bildiğim kadarıyla yarın sabahtan gelenler yandı bence onların işi yarın bitmez bende sabahtan gidip listemi takip edicem umarım sorun olmaz da öğlen girer hallederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clvrcn

ben bugün 3 te gittim sıra numarası aldım 54.gruptayım bugün 37 de bitmiş bildiğim kadarıyla yarın sabahtan gelenler yandı bence onların işi yarın bitmez bende sabahtan gidip listemi takip edicem umarım sorun olmaz da öğlen girer hallederim.

37'den sonra gelenler gitsin dedikten sonra çok az kişi kalmış.49,50,51,52 diye almışlar kalanları.Bir arkadaş böyle söylüyor.
  • 49,50,51,52 diye almışlar derken
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.