Bugün gidenler, durumu mobil ya da eve gelince yazsınlar lütfen..
Selamlar,
Yarın gece beylikdüzünden kendi aracımla gitmeyi planlıyorum gelmek isteyen olursa ullaşsın
arkadaşlar ben de şu an geldim çorluya sagolsun halam burda . benim zarf da 03.12.2010 tarihinde gidiniz diye bi ibare var yarın giremezmiyim sınava
Arkadaşlar İstanbul'dan otobüs var mı diye soranları gördüm, yukarda da resmini koyduğum gibihttp://www.istanbulseyahat.com/ adresinden bakınız. Orda hala 24:00 arabasında yer var görübüyor. Ayrıca bugün ek sefer de koymuşlar 00:15'e. Bu ek sefer 1 Aralık'a denk geliyor ama ek sefer olduğu için 30 Kasım'a yazmışlar. Ondan sonraki araba ise 1 Aralık yani bu sabah 04:00'de görünüyor. Sırada görüşmek üzere. Şimdilik iyi geceler.
quote:
Orijinalden alıntı: unnamed911
arkadaşlar ben de şu an geldim çorluya sagolsun halam burda . benim zarf da 03.12.2010 tarihinde gidiniz diye bi ibare var yarın giremezmiyim sınava
Vallahi benim zarfda üç gün de (1, 2 ve 3 Aralık) yazıyor. Ama benim gibi macera aramıyorsan ve tez canlı değilsen 3. gün gitmen daha mantıklı. Her yerde böyle yazıyor. 3. gün sabah ilk arabayla git, en temizi. Ama benim gibi tez canlıysan 00:00 civari git orda bekleyecek olan -büyük ihtimalle- tertiplerine adını yazdır -yani önce aramızda sıra olacağız- ve evine geri dön. Sabah da 06:00 gibi gel ki 07:00'de içeri alacaklar ya da resmi sıra numarası verecekler.
quote:
Orijinalden alıntı: Volkan Demir
quote:
Vallahi benim zarfda üç gün de (1, 2 ve 3 Aralık) yazıyor. Ama benim gibi macera aramıyorsan ve tez canlı değilsen 3. gün gitmen daha mantıklı. Her yerde böyle yazıyor. 3. gün sabah ilk arabayla git, en temizi. Ama benim gibi tez canlıysan 00:00 civari git orda bekleyecek olan -büyük ihtimalle- tertiplerine adını yazdır -yani önce aramızda sıra olacağız- ve evine geri dön. Sabah da 06:00 gibi gel ki 07:00'de içeri alacaklar ya da resmi sıra numarası verecekler.
Ben de seninle aynı düşünüyorum aslında...
Ben oraya 3. gün gitsem, ve önümde bitmeyecek gibi görünen bir sıra olsa dahi. 3. gün demişler bana, almayacaklar mı beni sınava? Bence almama gibi bir durum olmaz...
3. gün öğleden sonra; 14.00'da mı gitsek :)
güneşliden gidecekler varsa pm atsınlar arabada bos yer var.
quote:
Orijinalden alıntı: Radeon***
quote:
quote:
Ben de seninle aynı düşünüyorum aslında...
Ben oraya 3. gün gitsem, ve önümde bitmeyecek gibi görünen bir sıra olsa dahi. 3. gün demişler bana, almayacaklar mı beni sınava? Bence almama gibi bir durum olmaz...
3. gün öğleden sonra; 14.00'da mı gitsek :)
Çok okudum önceki dönemlerin tecrübelerini, yazdıklarını. Direk senin dediğin gibi 3. gün öğleden sonra gidin diyor herkes. Çünkü günlerden Cuma olacak ve Cumartesiye sarkıtmamak için gece 12'ye kadar sürse de kesin işini halledip çıkacaksın. Sonuna kadar haklısın. Ben olsam yine de sabahtan gideridim :) Biri bir şey der vs.
arkadaslar bende yarınmı 2.gunmu karar veremedim bu arada 3.gun dahi gitsek sınava girememe diye brsey olabilirmi?
quote:
Orijinalden alıntı: klebinho
arkadaslar bende yarınmı 2.gunmu karar veremedim bu arada 3.gun dahi gitsek sınava girememe diye brsey olabilirmi?
Yukarıya yazdım hocam, eski dönemler yazmış, en mantıklısı 3. gitmek. Ben tez canlıyım, bakma ilk gün gece gidiyorum ama esasen 3. gün mesai saatinde orda olmak yeter. Mantıksız davranmaya alıştırıyorum kendimi.
quote:
3.gün bile gitsen seni mecburen sınava alacaklardır;)
quote:
quote:
Yukarıya yazdım hocam, eski dönemler yazmış, en mantıklısı 3. gitmek. Ben tez canlıyım, bakma ilk gün gece gidiyorum ama esasen 3. gün mesai saatinde orda olmak yeter. Mantıksız davranmaya alıştırıyorum kendimi.
Devrem sen ne zaman Çorlu da olacaksın?
tertiplerim selam herkese.
ben 3.gün gitmenin en mantıklı karar oldugunu düşünüyorum gece gitmeye gerek yok bence çok gereksiz. son günlerimiz zaten rahat geçirmekte fayda var. 3 aralık sabah 6.30 arabasına istanbul seyahatten biletimi aldım, gelmek isteyenler haber verirse yolda ve orada laflayabiliriz beraber sıra alırız..
1 ve 2.gün gideceklere sabır diliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: menya84
quote:
quote:
Devrem 01:30'da Çorlu'dayım Allah'ın izniyle. Birazdan çıkacağım evden İstanbul Seyahat servisine, otogara gitmek için.
Tertipler ben çıkıyorum. Sırada görüşmek dileğiyle. Tecrübelerimi artık yarın gelince yazarım buraya 2. ve 3. gün gidecekler için.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: menya84
quote:
quote:
Devrem 01:30'da Çorlu'dayım Allah'ın izniyle. Birazdan çıkacağım evden İstanbul Seyahat servisine, otogara gitmek için.
Gece orda görüşürüz;)
quote:
Tertipler ben çıkıyorum. Sırada görüşmek dileğiyle. Tecrübelerimi artık yarın gelince yazarım buraya 2. ve 3. gün gidecekler için.
Dostum aynen yazarsan süper olur... 3 gün sorusunu da muhakkak sorarsan çok memnun oluruz...
Yolun açık olsun
beyler sınav için yanımızda ne götürüyoruz tam olarak?
quote:
Orijinalden alıntı: mnykdm
beyler sınav için yanımızda ne götürüyoruz tam olarak?
Tertip şubede verilen zarfı ve kimliğini götürüyorsun o kadar. bazı tertiplerim de tükenmez kalem , kurşun kalem ve silgi falan da getirin diyorlar. ben onları da götürcem :)
istanbuldan arabayla gidenler nasıl bi rota izlicekler, paralı yoldan çorlu sapagından mı yoksa kınalı sapagından mı ayrılıcaksınız neredeyse 20 km fark ediyor :S