Şimdi Ara

105 NCİ TOPÇU ALAY KOMUTANLIĞI YEDEK SUBAY TEST MULAKAT MERKEZİ - ÇORLU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
2
Favori
37.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÇORLU da sınava girecek arkadaşlar burada bir araya gelelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pdeposu -- 3 Kasım 2010; 18:08:32 >

• 2 aralıkta gideceğim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ayhan.

2 aralıkta gideceğim ben
    Ben 1 Aralıkta girmeyi düşünüyorum.
    Ama buradaki çoğunluk hangi tarihte girmeyi düşünürse o tarihte de girebilirim.
  • Yarın sabah meşhur sarı zarfımı alacağım.haziran 6 da işlemlerimi yaptırmıştım vakit çabuk geçti.
    B.düzünden ve 1 aralıkta çorluya gidecek olanlar varsa irtibata geçebilirler.
  • Ben de Çorlu'da gireceğim sınava. Ama bana 5. Kolordu Komutanlığında gireceksin dediler. Sınavı 2 farklı yerde mi yapıyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkangazi -- 3 Kasım 2010; 18:28:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkangazi

Ben de Çorlu'da gireceğim sınava. Ama bana 5. Kolordu Komutanlığında gireceksin dediler. Sınavı 2 farklı yerde mi yapıyorlar?

5.Kolordu da aynı yer.Yani 2 ayrı yerde sınav yok.
  • quote:

Ben de Çorlu'da gireceğim sınava. Ama bana 5. Kolordu Komutanlığında gireceksin dediler. Sınavı 2 farklı yerde mi yapıyorlar?
    335.dönemlerde de 5. Kolordu Komutanlığı yazıyordu fakat orası küçük bir yer olduğu için
    105. topçu alayında yapılmış sınav ki herhal bu kez de öyle olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

335.dönemlerde de 5. Kolordu Komutanlığı yazıyordu fakat orası küçük bir yer olduğu için
    105. topçu alayında yapılmış sınav ki herhal bu kez de öyle olur

Alıntıları Göster
    Çorlu Askerlik Şubesi haricinde ki şubeler anladığım kadarıyla 5.Kolordu diye yazıyor.

Yine 105.nci Topçu Alayında yapılacak.Çünkü çevre il ve ilçelerden gelecek kişiler çok fazla olacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pdeposu -- 3 Kasım 2010; 18:44:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pdeposu

Çorlu Askerlik Şubesi haricinde ki şubeler anladığım kadarıyla 5.Kolordu diye yazıyor.

Yine 105.nci Topçu Alayında yapılacak.Çünkü çevre il ve ilçelerden gelecek kişiler çok fazla olacaktır...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar kimseyi zorla gelin sınav günü beraber buluşupta beraber sınava girelim diye sıkmayacağım.

Benim tek amacım birlik ve beraberlik. Sınav günü kalabalık olacağı için çoğu kişi daha hava aydınlanmadan gelecek.Benim amacım sınav saatine kadar sohbet etmek ve tanışmak. Kim bilir belki de acemilikte aynı yere düşenlerde olacaktır. Böyle olduğunu düşünün,orada arkanızı dayayabileceğiniz bir kişi olacak.

Lafın kısası eğer aynı gün ve saat te sınav yerinde buluşmak isteyenler bana ulaşsınlar. Ben buradan organize edeceğim herşeyi.

• quote:

Arkadaşlar kimseyi zorla gelin sınav günü beraber buluşupta beraber sınava girelim diye sıkmayacağım.

Benim tek amacım birlik ve beraberlik. Sınav günü kalabalık olacağı için çoğu kişi daha hava aydınlanmadan gelecek.Benim amacım sınav saatine kadar sohbet etmek ve tanışmak. Kim bilir belki de acemilikte aynı yere düşenlerde olacaktır. Böyle olduğunu düşünün,orada arkanızı dayayabileceğiniz bir kişi olacak.

Lafın kısası eğer aynı gün ve saat te sınav yerinde buluşmak isteyenler bana ulaşsınlar. Ben buradan organize edeceğim herşeyi.

Alıntıları Göster
    tamam bana uyar bana da haber verin birlik olsun zamanda geçer tek beklemektense

• quote:

tamam bana uyar bana da haber verin birlik olsun zamanda geçer tek beklemektense

Alıntıları Göster
    bana da uyar
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bende 2. gün girmeyi planlıyorum.Sınava Avcılardan gelicem .İlkgün aşırı bir yoğunluk olur gibi düşünüyorum.Yine burdan haberleri alıp ona göre davranırız.Çoğunluk olarak ortak bir karar alınırsa çok da güzel olur.Hem tanışılır kaynaşılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_koldas

Bende 2. gün girmeyi planlıyorum.Sınava Avcılardan gelicem .İlkgün aşırı bir yoğunluk olur gibi düşünüyorum.Yine burdan haberleri alıp ona göre davranırız.Çoğunluk olarak ortak bir karar alınırsa çok da güzel olur.Hem tanışılır kaynaşılır.

Alıntıları Göster
    O zaman bu konuyu okuyup cevap yazanlar hangi tarih te girmeyi düşündüklerini de belirtsinler.

Ben 1 Aralık düşünüyorum.
    Ama çoğunluğa göre tekrar gözden geçireceğim.

• quote:

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    ulaşım olanakları nasıl arkadaşlar? araştıran var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: painkill

nereden geleceksin arkadaşım ?
    ona göre yardımcı olayım...

istanbul dan geleceğini düşünerek şunu söyleyebilirim;

eğer şahsi araban ile geleceksen çorlu'ya girmeden hemen sağ tarafta kalıyor sınav yeri.
    istanbul-çorlu otobüsleri ile geleceksen zaten şöföre söylediğinde uygun bir yerde indirecektir seni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pdeposu -- 3 Kasım 2010; 20:53:57 >
  • quote:

quote:

arabayla gideriz diye bi arkadaşım var ama ben toplu taşıma ile nasıl gidilir diye merak ediyorum otogardan mı binilir ne yapılır diye. küçükçekmece tarafındayım ben.
  • quote:

quote:

quote:

arabayla gideriz diye bi arkadaşım var ama ben toplu taşıma ile nasıl gidilir diye merak ediyorum otogardan mı binilir ne yapılır diye. küçükçekmece tarafındayım ben.

Benim tavsiyem gelebiliyorsan şahsi araba ile çok erken saatte gelin.
    Ama ilk otobüs ile de gelebilirsin. Otogardan çorlu arabalarına bindiğinde seni sınav yerinin nerdeyse önünde indirecektir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim tavsiyem gelebiliyorsan şahsi araba ile çok erken saatte gelin.
    Ama ilk otobüs ile de gelebilirsin. Otogardan çorlu arabalarına bindiğinde seni sınav yerinin nerdeyse önünde indirecektir.

sağol.

bakalım. araba olacak inşallah. yoksa cidden çekilecek çile değil :)

• quote:

Orijinalden alıntı: menya84

Yarın sabah meşhur sarı zarfımı alacağım.haziran 6 da işlemlerimi yaptırmıştım vakit çabuk geçti.
    B.düzünden ve 1 aralıkta çorluya gidecek olanlar varsa irtibata geçebilirler.

hocam ben de buyukcekmeceden 1 aralıkta gidicem haberleşelim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.