Şimdi Ara

105 NCİ TOPÇU ALAY KOMUTANLIĞI YEDEK SUBAY TEST MULAKAT MERKEZİ - ÇORLU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
2
Favori
37.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende araştırdım en erken 7 de orada oluyor.
    daha erken varmıdır acaba herhangi bir araç
    yada 7 de orda olsak ne olur bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyleyem -- 22 Kasım 2010; 21:40:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çift kuşe

quote:

Orijinalden alıntı: pdeposu

quote:

Orijinalden alıntı: bulutus00

quote:

Orijinalden alıntı: menya84

Yarın sabah meşhur sarı zarfımı alacağım.haziran 6 da işlemlerimi yaptırmıştım vakit çabuk geçti.
    B.düzünden ve 1 aralıkta çorluya gidecek olanlar varsa irtibata geçebilirler.

hocam ben de buyukcekmeceden 1 aralıkta gidicem haberleşelim

Ben çorlu'da ikamet ediyorum. Anlaşılan hepinizi ben karşılayacağım burada :)))
    Seni de 1 Aralık listeme ekliyorum. Büyük ihtimal 1 Aralık Saat 05:00 gibi sırada görüşeceğiz...

KARDEŞ BENDE ÇORLULUYUM KİMSİN NERDE OTURUOSUN ÖNCE BİZ TANIŞSAYDIK

Tanışalım arkadaşım :))))
    Uygun bir günün varsa çarşıda görüşelim derim ben. Ben çalışmadıgım için sen ne zaman uygunsan görüşebiliriz...

• yav istanbuldan nasıl gidip 5 te orada oluyorsunuz?
    özel araçlamı? yoksa başka bişeymi
  • neyleyem beraber gidelim istersen.
    Arkadaşlar İstanbuldan 4 yada 5 kişi birleşip özel araçla gidelim. Gitmek isteyen bana özelden mesaj atsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umitsol -- 23 Kasım 2010; 10:59:33 >
  • mrb devreler avcılardayım bende kısmetse çorluda giricem sınava
    biraz rahat olacagını düşünerekten 3.gün saat 5 gibi orda olmayı planlıyorum
    arabamı o güne kadar satmazsam arabayla gidicem 3 kişi daha alabilirim hem yol masrafını paylaşırız hemde beraber daha iyi zaman geçiririz
  • Ya şimdi bu askerlik uzadıydı kısaldıydı dalgasına millet aman uzamadan gideyim diye abandıysa, orası ana baba günü olabilir....... mi acaba?
  • benim 3. gün 14:00'da gidesim var arkadaşlar ya. böyle bir fantezi içinde olan var mı benim gibi. çünkü geceden bekleyen yüzlerce kişi öğleden sonra işi bitiriyor. biz de 14'e doğru gidersek kapıda fazla beklemeyiz gibi geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: painkill

benim 3. gün 14:00'da gidesim var arkadaşlar ya. böyle bir fantezi içinde olan var mı benim gibi. çünkü geceden bekleyen yüzlerce kişi öğleden sonra işi bitiriyor. biz de 14'e doğru gidersek kapıda fazla beklemeyiz gibi geliyor bana.

aynı duygular içindeyim sıra alırken problem olmuyorsa saat kesinlikle öğlen gibi gidicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelebeci -- 24 Kasım 2010; 1:05:06 >
  • Selam arkadaşlar, bende istanbul/bağcılardan gelicem, 2 aralık yada duruma gore 3 aralık diye düşünüyorum, benide ekleyin listeye, arabasında yer olanlarla irtibata geçelim, otobüsle falan uğraşmayalım...
  • merhabalar arkadaşlar az önce çorlu 5. kolordu komutanlığını aradım, 5. kolordu komutanlığı merkezde ve çok ufak bir yer olduğundan dolayı sınav oraya bağlı olan 105. topçu alayında yapılcak dedi, ayrıca özel araçla gidecekler için istanbuldan çorluya giderken sağ tarafta merkeze 4-5 km kala ışıkların ordan sağa dönünce, otobüsle gidecekler için ise iki alternatif olduğunu söyledi birincisi silivri birlikle silivriye ordan çorlu minibüsüyle çorlu otogara gelip ordan 2 numaralı otobüse binildiğinde nizamiyenin içine kadar gittiğini, istanbul seyahatle çorluya giderken ise muavine 105. topçu alayı dediğinde çok yakın bir yerde indirdiğini söyledi. sınava giderken şubeden verilen dosyayı ve NÜFUS CÜZDANINIZI(kesinlikle ehliyet vb değilmiş) yanınızda götürmeniz gerekliymiş. içeri telefon sokmak yasakmış oraya teslim ediomuşun ama özel araçla gidenler arabasına bırakmasın yararı varmış verirken alırken sıra beklememek için, içerde sigara içmek serbestmiş. herkese kumanya veriliyormuş( geçen sefer köfte ekmek verilmiş). aldığım bilgiler bu kadar arkadaşlar umarım bi faydası olmuşştur..

• quote:

Orijinalden alıntı: Çift kuşe

SELAM ARKADAŞLAR BEN ÇORLULUYUM 2 ARALIK SABAH 5 TE SINAW YERİNDE OLUCAM SORULARINIZ OLURSA SORABİLİRSİNİZ

anladımda 30 kasımda gelirsem kalma sorunu gündeme gelecek bilmiyorum ya:((
  • 30 kasımda orda olsam otel bulabilirmiyim oradaa..çorlulu arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucelebeci

quote:

benim 3. gün 14:00'da gidesim var arkadaşlar ya. böyle bir fantezi içinde olan var mı benim gibi. çünkü geceden bekleyen yüzlerce kişi öğleden sonra işi bitiriyor. biz de 14'e doğru gidersek kapıda fazla beklemeyiz gibi geliyor bana.

aynı duygular içindeyim sıra alırken problem olmuyorsa saat kesinlikle öğlen gibi gidicem

Bence tam tersi olacak herkes senin dediğin gibi fantazi peşinde

• quote:

Orijinalden alıntı: astek57

30 kasımda orda olsam otel bulabilirmiyim oradaa..çorlulu arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim..

bulabilirsin,çorlu da yoğunluk olacak ama otellerde yer sıkıntısı olacağını sanmıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: astek57

quote:

Orijinalden alıntı: yucelebeci

quote:

Bence tam tersi olacak herkes senin dediğin gibi fantazi peşinde

dediğin gibi olursa gerçekten de 14:00 tenha olacak

• menya hocam oralardamısın :) ben özel mesajı kullanamıyorum özelden msnini at iletişime gecelım 30 kasım için.. bu arada beylıkduzu - b.cekmece cıvarından 1.gun gelecek arkadaslar varsa beraber hareket edelim ..
  • Arkadaşlar 30 kasım gecesi b.düzü civarından akşam gidelim diyenler varsa aykut_menya@hotmail.com mail adresimden iletişime geçebilirler;-)

5 gün sonra askeriz;-)
  • arkadaşlar hadi bi grup oluşturun da bana bir saat bildirin.

ben 1.günü gireceğim sınava. aynı saatte sizi sınav merkezinde karşılayayım.
  • Devrem, bulutus ile de konuştum en kötü geceye doğru çorludayız.

Bizimle gelecek olanlar bana maille ulaşabilirler.
  • siz neyle gidiyorsunuz valla bende gelirim...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.