Şimdi Ara

105 NCİ TOPÇU ALAY KOMUTANLIĞI YEDEK SUBAY TEST MULAKAT MERKEZİ - ÇORLU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
2
Favori
37.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ama çoğunluk 1 aralıkta girecek galiba
  • selam arkadaşlar.
    sınava 2 aralıkta girmeyi düşünüyorum. bakırköy'den gideceğim. geceden bekleyeceğime öğlen beklerim diye düşünüyorum. o yüzden 2 aralık günü sabah erkenden yola çıkacağım. önce yenibosna-silivri oradan çorlu. uyan arkadaş varsa organize olalım.
  • slm ben de avcılardan gidicem parsellerde oturan varsa mülaki olup burda buluşup öle gidebiliriz.
  • yenibosna silivri ve oradan da çorlu aktarmalı gidecek olan arkadaşlara hem zaman kaybı hemde biraz daha maliyetli olacağını hatırlatırım,otogardan kalkan otobüsler var 10 liraya tem yolundan daha hızlı ulaşıyorlar çorluya..
  • bende k.çekmeceden geleceğim sabah erken saatte ve 1.günü lakin aynı gün sınava giriliyormu yoksa ertesi güne sarkıyormu yada şöyle sorayım 2 günde işim bitermi çünkü 3. günü memlekete geçeceğim ve ona gçre uçak bileti alacağım bilgisi olan varmı mümkünse çorludan bilen biri cevap yazarsan sevinirim.
  • Merhaba ArkadaşLAR ben 1.günü k.çekmeceden geleceğim, sınavı aynı gün olabilirmiyim yoksa erttesi güne sarkarmı bilen varsa cevaplarsa sevinirim ona göre memlete uçak bileti alacağım.yada diyorum gece orada olsa 30 kasım gecesi nasıl olur..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: astek57

Merhaba ArkadaşLAR ben 1.günü k.çekmeceden geleceğim, sınavı aynı gün olabilirmiyim yoksa erttesi güne sarkarmı bilen varsa cevaplarsa sevinirim ona göre memlete uçak bileti alacağım.yada diyorum gece orada olsa 30 kasım gecesi nasıl olur..?

bence 30 kasım gecesi gel sen.ertesi günü kesin olarak işini halledersin.
    bende 1.gün gireceğim
  • SELAM ARKADAŞLAR BEN ÇORLULUYUM 2 ARALIK SABAH 5 TE SINAW YERİNDE OLUCAM SORULARINIZ OLURSA SORABİLİRSİNİZ
  • arkadaşlar 5. kolordu komutanlığu bu başlıktaki birlikle aynı yermidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyleyem

arkadaşlar 5. kolordu komutanlığu bu başlıktaki birlikle aynı yermidir?

AYNI YER AMA HALK ARASINDA ASKERİ HAVAALANI DİYE GEÇİYO BU İSİMLERLE YER SORARSANIZ BULAMAZSINIZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çift kuşe

quote:

arkadaşlar 5. kolordu komutanlığu bu başlıktaki birlikle aynı yermidir?

AYNI YER AMA HALK ARASINDA ASKERİ HAVAALANI DİYE GEÇİYO BU İSİMLERLE YER SORARSANIZ BULAMAZSINIZ

anladım tşk.

başka varmıdır acaba burada sınava giren?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pdeposu

quote:

Orijinalden alıntı: bulutus00

quote:

Orijinalden alıntı: menya84

Yarın sabah meşhur sarı zarfımı alacağım.haziran 6 da işlemlerimi yaptırmıştım vakit çabuk geçti.
    B.düzünden ve 1 aralıkta çorluya gidecek olanlar varsa irtibata geçebilirler.

hocam ben de buyukcekmeceden 1 aralıkta gidicem haberleşelim

Ben çorlu'da ikamet ediyorum. Anlaşılan hepinizi ben karşılayacağım burada :)))
    Seni de 1 Aralık listeme ekliyorum. Büyük ihtimal 1 Aralık Saat 05:00 gibi sırada görüşeceğiz...

KARDEŞ BENDE ÇORLULUYUM KİMSİN NERDE OTURUOSUN ÖNCE BİZ TANIŞSAYDIK

• arkadaşlar birde mesela özel araçsız gidildiğinde otobüsler tam önünde indirmiyor sanırım. mesela saat 4 te otobüs buldum diyelim orada 6 ya doğru olurum. fakat o saatte minibüs bulunurmu?

bulunmazsa yürünür mesafedemi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyleyem -- 22 Kasım 2010; 15:35:49 >
  • quote:

arkadaşlar birde mesela özel araçsız gidildiğinde otobüsler tam önünde indirmiyor sanırım. mesela saat 4 te otobüs buldum diyelim orada 6 ya doğru olurum. fakat o saatte minibüs bulunurmu?

YÜRÜYÜŞ MESAFESİNDE DEĞİL KARDEŞ AMA İSTANBULDAN GELİOSAN EĞER DAHA ÇORLUYA GİRMEDEN ÖNÜNDE İNDİRİYO ASKERİ HAVAALANINDA İNCEM DERSİN TAM ÖNÜNDE IŞIKLARDA DURUYO İNERSİN ORDA İSTANBULDAN GELİŞTE ÇOK KOLAY Bİ YERDE
  • quote:

quote:

arkadaşlar birde mesela özel araçsız gidildiğinde otobüsler tam önünde indirmiyor sanırım. mesela saat 4 te otobüs buldum diyelim orada 6 ya doğru olurum. fakat o saatte minibüs bulunurmu?

YÜRÜYÜŞ MESAFESİNDE DEĞİL KARDEŞ AMA İSTANBULDAN GELİOSAN EĞER DAHA ÇORLUYA GİRMEDEN ÖNÜNDE İNDİRİYO ASKERİ HAVAALANINDA İNCEM DERSİN TAM ÖNÜNDE IŞIKLARDA DURUYO İNERSİN ORDA İSTANBULDAN GELİŞTE ÇOK KOLAY Bİ YERDE

ya minibüs filan lafları geçiyorda peki o nedir? kafam karıştı.
    yani otobüsle gelişte illaki önünden geçiyor öyle değilmi?

• quote:

quote:

quote:

evet otobüs istanbul çorlu otobüsü mesela istanbul seyahat önünden geçip 15 dk sora şehir merkezinde oluo yani sen şehir merkezine gelmeden daha iniceksin çorlu girişi ilk ışıklarda askeri havaalanında indirin beni dersin muavine esenlerden çorlu 1.15 dk sürüo

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet otobüs istanbul çorlu otobüsü mesela istanbul seyahat önünden geçip 15 dk sora şehir merkezinde oluo yani sen şehir merkezine gelmeden daha iniceksin çorlu girişi ilk ışıklarda askeri havaalanında indirin beni dersin muavine esenlerden çorlu 1.15 dk sürüo

kralsın

• birde en erken kaçta çorluda olunabilir? özel araçsız
    otobüsler 6 dan erken çalışmıoyr..
  • slm arkadaşlar
    bende çorluda sınava gircem
    yalnız cep telefonu yasakmı?bilgisi olan varmı
  • Merhaba arkadaşlar.

İstanbul avrupa yakasından 2 aralıkta gidecek varsa araba ayarlayıp gidelim. Benimle irtibata geçebilirsiniz.

Araştırdım otobüs sabah 6 da orada olacak şekilde yok.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.