Şimdi Ara

105 NCİ TOPÇU ALAY KOMUTANLIĞI YEDEK SUBAY TEST MULAKAT MERKEZİ - ÇORLU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
2
Favori
37.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Volkan Demir

Gerçi başlıkta bile yazıyor ama hala başka forumlarda vs. soranlar oluyor o yüzden ben de belirtmek istedim.

Ben de diğer bazı arkadaşlar gibi Çorlu 5. Kolordu'yu aradım 0 282 651 19 74 Sınavın geçen dönemlerde olduğu gibi yine Çorlu 105. Topçu Alayı'nda mı yapılacağını sordum. Diğer arkadaşların da dediği gibi bana da "Evet, yine aynı şekilde 105. Topçu Alayı'nda yapılacak." denildi.

Daha sonra ise 105. Topçu Alayı Komutanlığı'nı aradım 0 282 682 42 96 Aralığın 1'inde sınava gireceğimi ve sıra numrasının kaçta dağıtılmaya başlandığını sordum. Saat 07:00'de dendi. Kalabalık olabileceği için gece yarsından gelip beklemizde bir mahsur var mı diye sordum ve bekleyebilirsiniz, herhangi bir mahsuru yok dediler.

Ben de İstanbul Seyahat'ten 30 Kasım'ı, 1 Aralığa bağlayan gece, saat 24:00'a, Çorlu biletmi aldım. Alırken de sordum. Aynen arkadaşların demesi gibi 105. Topçu Alayı önünden geçiyormuş ve orda indirecekler. İstanbul Seyahat yazıhanesinin dediğine göre otobüs Esenler Otogarı'ndan hareket ediyor ve yolculuk 1 saat 30 dakika sürüyormuş. Ama ben tabi otogara İstanbul Seyahat'in sevisiyle gideceğim. Bilet internetten 10 TL, şubede 12 TL. Gece 24:00 ile 04:00 arası hariç, nerdeyse saat başı seferleri var. Yine forumlardan çok sıra olduğunu ve gece yarısından sonra sıra numarasını dağıtmaya başladıklarını okuduğum için bileti bu kadar erkene aldım.

Sırada görüşmek üzere, şimdiden herkese kolay gelsin.

eyvallah hocam, sağolasın verdiğin bilgiler için.

• Arkadaşlar selam,

Şirinevlerde oturuyorum. 2 Aralık gecesi arabayla yola çıkmayı düşünüyorum.
    Birlikte gitmek isteyen arkadaşlar varsa toplam 4 kişi masrafları bölüşüp birlikte gidebiliriz.

Hem birlikte zaman geçmiş olur hem erken gidip sıra alma imkanımız olur.
    Gelmek isteyen arkadaşlar bildirirlerse ayarlayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kicker

Arkadaşlar selam,

Şirinevlerde oturuyorum. 2 Aralık gecesi arabayla yola çıkmayı düşünüyorum.
    Birlikte gitmek isteyen arkadaşlar varsa toplam 4 kişi masrafları bölüşüp birlikte gidebiliriz.

Hem birlikte zaman geçmiş olur hem erken gidip sıra alma imkanımız olur.
    Gelmek isteyen arkadaşlar bildirirlerse ayarlayalım.

bende bahçelievlerde oturuyorum. arabayla gidecektim ama senin dediğin olay daha mantıklı daha az masraflı. bende gelmeyi düşünebilirim. yanlız 2 aralıkta eminmisin herkes 2 aralıkta gidiyor. benim bir arkadaşım 3.günü gitmiş. ilk 2 gündeki yoğunluk yokmuş. çok rahat halletmiş işini. hatta burda okudum ağustos ayında çorluda yoğunluk oranı şöylemiş.
    1.gün %48
    2.gün %37
    3.gün %15

• Vallahi arkadaşlar, tertipler ben de ilk gün gece yarısı 1:30, 02:00 civarı Çorlu 105. Topçu Alayı'nda olacak şekilde biletimi aldım İstanbul Seyahat'ten ama sonradan aklıma takıldı ve 105. Topçu Alayı'ni tekrar aradim bekleme salonu vs. gibi kapalı bir yer var mı diye. Malesef yokmuş, aracınız da bekleyebilirsiniz ama dediler. Yani benim gibi otobüsle erkenden gitmeyi planlıyanların aklında bulunsun, soğukta dışarda bekliyeceğiz gibi görünüyor. Büyük ihtimalle, sohbet, muhabbet olur ama sıkı giyimekte fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkan Demir

Gerçi başlıkta bile yazıyor ama hala başka forumlarda vs. soranlar oluyor o yüzden ben de belirtmek istedim.

Ben de diğer bazı arkadaşlar gibi Çorlu 5. Kolordu'yu aradım 0 282 651 19 74 Sınavın geçen dönemlerde olduğu gibi yine Çorlu 105. Topçu Alayı'nda mı yapılacağını sordum. Diğer arkadaşların da dediği gibi bana da "Evet, yine aynı şekilde 105. Topçu Alayı'nda yapılacak." denildi.

Daha sonra ise 105. Topçu Alayı Komutanlığı'nı aradım 0 282 682 42 96 Aralığın 1'inde sınava gireceğimi ve sıra numrasının kaçta dağıtılmaya başlandığını sordum. Saat 07:00'de dendi. Kalabalık olabileceği için gece yarsından gelip beklemizde bir mahsur var mı diye sordum ve bekleyebilirsiniz, herhangi bir mahsuru yok dediler.

Ben de İstanbul Seyahat'ten 30 Kasım'ı, 1 Aralığa bağlayan gece, saat 24:00'a, Çorlu biletmi aldım. Alırken de sordum. Aynen arkadaşların demesi gibi 105. Topçu Alayı önünden geçiyormuş ve orda indirecekler. İstanbul Seyahat yazıhanesinin dediğine göre otobüs Esenler Otogarı'ndan hareket ediyor ve yolculuk 1 saat 30 dakika sürüyormuş. Ama ben tabi otogara İstanbul Seyahat'in sevisiyle gideceğim. Bilet internetten 10 TL, şubede 12 TL. Gece 24:00 ile 04:00 arası hariç, nerdeyse saat başı seferleri var. Yine forumlardan çok sıra olduğunu ve gece yarısından sonra sıra numarasını dağıtmaya başladıklarını okuduğum için bileti bu kadar erkene aldım.

Sırada görüşmek üzere, şimdiden herkese kolay gelsin.

Bu güzel bilgiler için teşekkürler tertip

• Arkadaşlar yarın için (30.11.2010) yola çıkmayı planlıyorum.İstanbul Avcılar-Parsellerde oturuuyorum.Sınav için 105 NCİ TOPÇU ALAY KOMUTANLIĞI'da sınava giricem.Yarın saat gece 23.00 te yola cıkıcam.Bu güzergah üstünde olan arkadaşlar gelmek isterlerse bana pm den ulaşsınlar.Arabamda 3.kişilik yer var.Gidiş-Dönüş 30 Tl dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nyks.up -- 29 Kasım 2010; 18:18:45 >
  • Harita isteyenler vardı yanılmıyorsam. Genel forumda bir harita fotoğrafı vermişler ben de ona bakarak Google Maps'den yeri buldum. Bilginize.

Genel forumdaki harita resmi.
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=44839560

Google Maps
    http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=41.131769,27.887399&spn=0.003895,0.012714&t=h&z=17

• Malum sabahın ayazında dışarda bekleyeceğiz ve havalar güzel görünüyorhttp://www.dmi.gov.tr/tahmin/turkiye.aspx?g=2
  • merhaba arkadaşlar bu sıra numarası akşam kaça kadar alınabiliyor mesai kaça kadar bilen var mı acaba ?
  • Arkadaşlar bu akşam Beylikdüzü civarından gidecek olanlar PM atsın lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: clvrcn

merhaba arkadaşlar bu sıra numarası akşam kaça kadar alınabiliyor mesai kaça kadar bilen var mı acaba ?

Kardeş bak benim önceki iletilerimde telefon numarası var, en iyisi arayıp sorman.
  • aradım fakat yanıt alamadım o yüzden bir de buradaki arkadaşlara sorayım dedim
  • arkadaşlar sıraya yazan kimse benide yazsın geliyorumm akşamdan sabah 5de oradayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: clvrcn

aradım fakat yanıt alamadım o yüzden bir de buradaki arkadaşlara sorayım dedim

Vallahi ben aradığımda -0 282 682 42 96- çok kibar bir bey çıktı, sabah kaçta dağıtılmaya başlandığını sordum sıra numarasının, saat 07:00'da demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimyacihoca

arkadaşlar sıraya yazan kimse benide yazsın geliyorumm akşamdan sabah 5de oradayım

Ben bu gece 01:30 gibi orda olmayı planlıyorum, benden önce gelen muhakkak olur, bir kağıda not olarak artık sıra yaparız aramızda ama internetten, Ekşi'den vs., daha önceki dönemlerin anlattıklarına göre sabaha doğru 500'leri buluyormuş gelen sayısı. Bilgin olsun.
  • Arkadaşlar tahminimce bunların çoğu biziz. Günün ilk saatlerinde en azından bu kadar adam olacak görünen.

105 NCİ TOPÇU ALAY KOMUTANLIĞI YEDEK SUBAY TEST MULAKAT MERKEZİ - ÇORLU
  • merhaba arkadaşlar
    2aralık sabah 6.30 otobüsüyle gitmeyi planlıyorum Güngören/istanbuldan

otogara nasıl geçerim bu saatlerde :))
  • arkadaslar bagcılar ve civvarından sinava gidicek varsa arasın beni araba ayarlayıp gidelim 2 wsaate kadar haber verin ama
  • s.a
    sen kaçta gitmeyi düşünüyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlkn

s.a
    sen kaçta gitmeyi düşünüyorsun

bu gece gitmeyi düsünüyrum
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.