Şimdi Ara

105 NCİ TOPÇU ALAY KOMUTANLIĞI YEDEK SUBAY TEST MULAKAT MERKEZİ - ÇORLU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
2
Favori
37.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mali.

quote:

Orijinalden alıntı: mlkn

s.a
    sen kaçta gitmeyi düşünüyorsun

bu gece gitmeyi düsünüyrum

Alıntıları Göster
    ben de güngörenden gideceğim bu gece gitmek daha mı mantıklı sence.
  • quote:

ben de güngörenden gideceğim bu gece gitmek daha mı mantıklı sence.

Alıntıları Göster
    ilk gün gidip atlatıp gelmek.. yarın bu saatlerde kafamızın rahat olması demek sencede en mantıklısı degilmi..
    , bide subeden bana erken git evrakın eksik olabilir ozaman telafi etme sansın olur dedi
  • quote:

ilk gün gidip atlatıp gelmek.. yarın bu saatlerde kafamızın rahat olması demek sencede en mantıklısı degilmi..
    , bide subeden bana erken git evrakın eksik olabilir ozaman telafi etme sansın olur dedi

Alıntıları Göster
    peki nasıl gideriz gece otobüs yok.araba ayarlama işni nasıl yapacaz.
  • quote:

valla güzel kardeşim araba ayarlıcaktık biyerden 4 kişi olup gidicektik adam bası da 50 tl masrafı olucaktı temiz temiz gidip gelicektik ordada arabada sabahlıcaktık soguga yagmura karsı. ama söz verenler hep caydı neden se
    otobüslede gidip gelmek zaten 40a mal oluyorki orada ayakta sabaha kadar da beklemesi cabası
  • quote:

quote:

valla güzel kardeşim araba ayarlıcaktık biyerden 4 kişi olup gidicektik adam bası da 50 tl masrafı olucaktı temiz temiz gidip gelicektik ordada arabada sabahlıcaktık soguga yagmura karsı. ama söz verenler hep caydı neden se
    otobüslede gidip gelmek zaten 40a mal oluyorki orada ayakta sabaha kadar da beklemesi cabası

Alıntıları Göster
    suan hali hazırda bi arkadas daha var oda bu forumdan sende katılırsan 3 kişi oluruz. acele karar vermek lazım arabaya halledebilmek için

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    aynen öle araba mantıklı ama.artık biraz geç oldu o iş için sanırım.olmadı ben bu akşam 22 arabasıyla gidecem 24 arabası dolu sanırım ist. seyahat..aslında geceden gitme taraftarı değilim numara 7 de verilirse pek bi anlamı kalmayacak 7 8 saat beklemenin..hayırlısı artık...sen nasıl gideceksin geceden peki...

• quote:

aynen öle araba mantıklı ama.artık biraz geç oldu o iş için sanırım.olmadı ben bu akşam 22 arabasıyla gidecem 24 arabası dolu sanırım ist. seyahat..aslında geceden gitme taraftarı değilim numara 7 de verilirse pek bi anlamı kalmayacak 7 8 saat beklemenin..hayırlısı artık...sen nasıl gideceksin geceden peki...

Alıntıları Göster
    valla araba ayarla sansı var 3 kişiye halen ama olmadı bende 10 arabası ile gidicem corluya
  • quote:

sen tam kadar verdinmi nasıl gidicegine
  • quote:

quote:

sen tam kadar verdinmi nasıl gidicegine

Alıntıları Göster
    tam karar vermiş değilim ama heralde gece 12 arabvasıyla gideceğim

• quote:

Alıntıları Göster
    gidersen görüselim orada vakiy gecmez sabaha kladar
  • quote:

Alıntıları Göster
    avcılarda oturyorum ve sınav için biriyle gidebilirim sınav yerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakartal903

avcılarda oturyorum ve sınav için biriyle gidebilirim sınav yerine

Alıntıları Göster
    neyle gidicen dostm
  • quote:

gidersen görüselim orada vakiy gecmez sabaha kladar

Alıntıları Göster
    aynen görüşelim hocam tel no varsa ararır seni ben hatta aynı otobüsle gideriz
    bu arada telefonu götürmekte bi sorun olmaz demi orda
  • quote:

aynen görüşelim hocam tel no varsa ararır seni ben hatta aynı otobüsle gideriz
    bu arada telefonu götürmekte bi sorun olmaz demi orda

Alıntıları Göster
    valla orada alıyorlar telefonu işte o anda da bir sürü sıra kacıyormus
  • quote:

valla orada alıyorlar telefonu işte o anda da bir sürü sıra kacıyormus

Alıntıları Göster
    ne yapalım artık sağlık olsun diyecez...
  • quote:

ne yapalım artık sağlık olsun diyecez...

Alıntıları Göster
    metro turizm uygun aslında baktımda şimdi
  • quote:

metro turizm uygun aslında baktımda şimdi

Alıntıları Göster
    11 arabası 12:15 te orda oluyor güzel bi saat
  • quote:

11 arabası 12:15 te orda oluyor güzel bi saat

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Avcılardan yolca çıkıyorum saat 23:00 te araçta boş yerim var.Pm den ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyks.up

Arkadaşlar Avcılardan yolca çıkıyorum saat 23:00 te araçta boş yerim var.Pm den ulaşabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    evet bende metro yu düşünüyorum istanbul seyahatta 00 15 te var oda olabilir aslında
  • quote:

evet bende metro yu düşünüyorum istanbul seyahatta 00 15 te var oda olabilir aslında

Alıntıları Göster
    bu numara olayı nedir? daha önceden mi almak gerekiyor? sabah gitsek cok mu gec olur? Bir de ben de 5. kolordu yazıyor. Sınava nerde gireceğim? yardımcı olabilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rhnzkn -- 30 Kasım 2010; 19:35:26 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.