Bildirim
1050ti gpulu en ucuz laptop?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben de Dell'i soracaktım. Kasası hoşuma gitmiyor fakat donanım olarak şu an en iyi durumda o var. Sormak istediğim şu ki free dos geliyor sizce bu bir sorun mu? İşletim sistemini nasıl hallediyorsunuz free dos gelince?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dell 7567 veya Monster'ın benzer fiyatta bir modeli var.
https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V10-2-2.html
Freedos mevzusuna gelince, perakende mağazalardan W10 lisansı satın alabilir, güvenilir olup olmadığını bilmemekle beraber Kinguin gibi sitelerden ürün anahtarı satın alabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: yunuxx
Ben de Dell'i soracaktım. Kasası hoşuma gitmiyor fakat donanım olarak şu an en iyi durumda o var. Sormak istediğim şu ki free dos geliyor sizce bu bir sorun mu? İşletim sistemini nasıl hallediyorsunuz free dos gelince?
Freedosu sorun etme en son önemsenecek şey. Dellin o modeli neymiş 4000 liraya o özellikler hesaplı duruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Affection and Hatred
quote:
Freedosu sorun etme en son önemsenecek şey. Dellin o modeli neymiş 4000 liraya o özellikler hesaplı duruyor
en önemlisi o asıl.yazilim olmadan donanım çöptür.korsan yüklersen o bilgisayardan verim alamazsın doğru durust.key satın alıp yarim yamalak yuklersen yine aynı şey olur.bilmeyen adam freedos almasın sakin baya uğraşır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir
quote:
Orijinalden alıntı: Affection and Hatred
quote:
en önemlisi o asıl.yazilim olmadan donanım çöptür.korsan yüklersen o bilgisayardan verim alamazsın doğru durust.key satın alıp yarim yamalak yuklersen yine aynı şey olur.bilmeyen adam freedos almasın sakin baya uğraşır
Key alınca nasıl yarım yamalak yüklemiş oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben de yazılımın orijinal olması taraftarıyım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X