Bildirim
107 k dan 36 k ya çektim şoktayım yardım edin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Genel olarak herkes şok yaşadı kardeş yalnız değilsin. İstanbul iktisat gelir sana. -
quote:
Orijinalden alıntı: kyk374
Genel olarak herkes şok yaşadı kardeş yalnız değilsin. İstanbul iktisat gelir sana.
peki daha iyi bi tm bölümü gelir mi ben esas tercihimi yapmıycam seneye hazırlanıcam ama b planı olarak iyi bi yere de kapak atayim diyorum. -
ben de 75k'dan 11k'ya çektim -
dersanelerde seni örnek göstericekler hep gurur duy kendinle -
eğer bu sene 70k beklediysen sakın kalma seneye git derim çünkü sans yanındaymıs demekki beklediğinden cok daha iyi bi sonuc almıssın 70k gelseydi 1 sene daha bekleyip nereye gelebileceksin kimse birşeyin garantisini veremez sana ama bence gitmelisin yinede karar senin eğer bir hayalin varsa 1 sene daha peşinden git derim. -
şok olacak bir durum yok önündekilerin çoğu sayısaldı zaten normal gelmiş sıralaman. -
herkes iibf yazıyor ve hep aynı yerler aynı şeyler biraz farklı alanlara yönel derim,mesela kocaeli siyaset bilimi ve kamu yönetimi iyi bölümdür
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 21 Temmuz 2012; 0:36:45 > -
Millet ileri gidip şok yaşar biz okul puanı sayesinde 55.000 gerileyip şok yaşarız. -
Şaşılacak bir şey yok.
Sözelim, 87 k'dan 6k'ya çektim. -
önündekilerin çoğu benim gibi sayısaldı,bizler kendi yolumuza gidince meydan açıldı lys'de de biraz iyi yapmışsın normal bir şey yani...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X