Şimdi Ara

107 TL TRUST GXT-838 Azor Gaming Klavye Mouse Set

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.863
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 107 TL TRUST GXT-838 Azor Gaming Klavye Mouse Set

Firma hakkında:https://en.0wikipedia.org/wiki/Trust_(electronics_company)

• Paylaşım için teşekkürler bu marka hakkında pek fikrim yok. Laptopta kullanmak için almayı düşünüyorum. Kodlama için almaya değer mi daha iyi ürünlere mi göz gezdireyim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 renk ışıklı klavye almıştım trusttan ve çoğu tuşun üzeri 1 yıl olmadan soyuldu. Kaliteyi arttırmadılarsa trust klavye alınmaz.
  • Tüh, yeğene böyle bişey alacaktım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 Yıl sonra tekrar sipariş ettim. Fiyatına göre inanılmaz kaliteli. O kadar alıştım ki Logitech bile bunu aratıyor.

107 TL TRUST GXT-838 Azor Gaming Klavye Mouse Setwww.n11.com
    Trust GXT 838 Azor Gaming Kablolu Q Klavye Mouse Set Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/trust-gxt-838-azor-gaming-kablolu-q-klavye-mouse-set-1528441?magaza=trendspeed

Sepette 135 liraya düşüyor bugüne özelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umitbjk -- 12 Temmuz 2021; 19:55:52 >
  • Umitbjk kullanıcısına yanıt

Bu Trust markasının ürünleri ilginç bir şekilde kaliteli.2 yıl önce Bim'den 30 liraya bi mouse+pad almıştım pad öldü ama mouse hala taş gibi ve hiç üzmedi.FPS oyunlarında,günlük kullanımda vs hiç sorun çıkarmıyor malzeme kalitesi çok iyi. Çok garip bi marka :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kablolularını bilmem de kablosuzları rezalet ötesi... Aldığım mouselar 1 ay geçmeden servise gitti değiştirdiler baktılar olmadı bir üst modelini verdiler onda da aynı sorunlar.. Sonrasında logitech aldım servisten kurtuldum.
    Yaşadığım sorunlar ise ilk aldığım şarj edilebilir di 1 ay dayanmadı kablo takınca çalışıyor ama kablosuz çalışmıyordu. değişimden gelende 1 ay içinde aynı oldu. DAha üst model verdiler bu sefer pilli idi. Ondada aynı sıkıntılar. 1 ayda pert oldu. Kaldı ki bu aldığım ürünler gaming satılan ürünlerdi. Bilemiyorum belkide bana denk geldi. Ama o günden sonra trust markasına bakışım değişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SigmaTR

Paylaşım için teşekkürler bu marka hakkında pek fikrim yok. Laptopta kullanmak için almayı düşünüyorum. Kodlama için almaya değer mi daha iyi ürünlere mi göz gezdireyim?

Kanka ergonomik olmasına dikkat edip öyle bir şey al bence. Microsoft'un kimi klavyeleri guzel. Onlara göz atabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya hu 2 yıllık konuyu niye uplayıp duruyorsunuz? gidin konusunu açın orda muhabbetini yapın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.