10799 TL PHILIPS 50PUS8507 50' 126 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 3 Taraflı Ambilight 4K Ultra HD
-
-
Amazonda 1 aydır zaten iniyor bu fiyata. edit: bahsettiğim eski modelmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 12 Kasım 2022; 21:56:48 > -
50pus8506 ile farki nedir? Bilen var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
https://www.epey.com/televizyon/karsilastir/704859-780263/philips-50pus8506_philips-50pus8507/
sonu 507 olan 2022 model ve bazı geliştirmeler mevcut. Aralarında fazla bir fiyat farkı yok. Yenisini almak daha mantıklı.
-
Philips almayın 4-5 yıl sonunda led bar bozuluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Displayspecsden bakinca hemen hemen ayni gozukuyor ama en buyuk fark 8506 MVA panel , 8507 VA panel . Bildigim kadariyla MVA daha iyi gorus acisina sahip .
www.displayspecifications.comComparison between: 49.5" Philips 50PUS8506/12, 49.5" Philips 50PUS8507/12https://www.displayspecifications.com/en/comparison/a9141f4fc4 -
7. senem Philips Led TV ile.. 2 kere led bar değişti...ok pahalı değil, tanıdık elektron,kç,n,z varsa..
Yalnız görüntü kalitesi çok çok iyi oldugu için vazgeçemiyorum
-
Nasıl pahalı değil hocam 55 inç için geçen ay 1900₺ para verdim mahalle Tv servisi bile 1500₺ dedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lg 55La620 icin led degisimini kendim yapmayi planliyorum. Bu konuda faydali tavsiyelere aciğim.
Yapma.
-
Sebep?
yaptı.
-
Tv panelleri gerçekten hem sterizel bir ortam hemde çok dikkat gerektiriyor hocam eğer led değişimi hakkında çok bilgili değilseniz ve/veya teknik bir iş ile meşgul değilseniz ( ki ben yıllardır teknik iş ile uğraşıyorum ve bende tam teşekküllü yapabileceğimi sanmıyorum ) size tek önerim elinizde kalmaması için hiç uğraşmamanız olur. O yüzden sadece Yapma diyerek uyarı vermek istemiştim.
-
Alakasız bir mesajı bu başlığa yazıp aylar öncesinin konunusunu hortlatacak kafaya sahipsen Led neyim de değiştiremezsin sen.
-
Yargilamaya bak. Lütfen mesajini silme değisim evresinde senin icin resimler alip cevapliyim bu mesajini.. Gerçi ne değişir onuda başkasina yaptirmissin diye inkar edersiniz..
Ayrica konuya forum genelinde led degişimi aramasi ile geldim. Bu konuda daha önce de led degisimi hakkinda tecrubeler paylasilmis !
Hocam 8 yillik televizyona led degisimi için televizyonun ederi kadar ücret talep ediyor teknik servis.
Led ler takim halinde (7+7) 500lira civari.
Halihazirda elektronik kökenliyim. Daha önce degistirmedim ancak araştırdığım kadariyla özel bir tool vs gerekmiyor.
Steril ortam konusunu bende dusundum. Panel arasina toz kaçmamasi için bencede şart. Bu konuya dikkat edeceğim. Ancak Youtube de degisimi anlatan ustalarimiz ağzinda sigarayı ile panel degisiyor :)
Tavsiyeniz için teşekkürler
bu tvden var bende 4 sene önce almıştım. baya memnunum hiç sorun olmadı. arka ışıklandırmayı kapattım ama gereksiz
-
8505 modelini kullanıyorum. o seri sorunluydu. tv tamircileri Philips e bulaşmasaydın dediler görüntü her anlamda leş
8506 kullanıyorum ben de yaklaşık 1 senedir. Hala memnunum, benden habersiz android 11 güncellemesi de almış arada. MVA panel de olsa 150-160 dereceden sonra renklerde soluklaşma sıkıntısı başlıyor ama alıştım sanırım. Çok can sıkıcı bir durum oluşturmuyor benim için, belki de ilk zamanlardaki kusur arama çabalarım geçtiğindendir... Bu va panellerle ilgili anlamadığım durum şu ki samsung 40es7000 de va panel olmasına rağmen neredeyse 180 dereceye kadar sıkıntı çıkarmıyordu bunda neden var anlayamadım. Samsungun panelinden sonra görüntüdeki canlılık azaldı ama sanırım philipsin verdiği renkler daha gerçekçi. Bir de kontrast değeri belirgin şekilde daha iyi philipste... Kumandasının da programlanabilir olması güzel oluyor.
8507ye gelirsek sanırım ram 3 gb yerine 4 gb olmuş, ağırlığı azalmış, güç tüketimi azalmış ve ölçüleri artmış, bir de stand hareketsiz olmuş sanırım. İşlemci de değişmiş olabilir, emin değilim.
-
Bu televizyonun renk ve ses ayarlarını lütfen birisi yazsin. Ne yaptıysam renkler ve ses kötü,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- a101 seg derin dondurucu yorumları
- seg çamaşır makinesi yorumları kadınlar kulübü
- zoomer batum
- dijitsu klima alınır mı
- toshiba 70ua5d63dt
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- black friday ne zaman 2024
- cyber monday
- bim yazıcı
- bim bot
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X