beyler 10m para aldım biraz önce arkadaştan lwl im 33 1 sosum var göğslük +3 kendim çıkardım ve bsatım şuan nakit 10m param var neler yapabilirim sizce ben sos blade 32 lwl ve sos kalkan 32 lwl olara almayı düşünüyorum üstüylede kıyafet falan siz ne dersiniz ? garment im lwl 33 ve famale yim nuker im full int im
up
full int isen zaten sos blade değil sos sword al. Soslarin fiyatlari bulundugun servera gore değişir. Yeni açılmış bir serverdaysan o parayla 32 lik sos sword ile sos shield alabilirsin...
şu anda bankaya atıp beklemeni tavsiye ederim ilerde çok lazım olucak ama tercih senin
ben bankaya atmani tavsiye etmem. Serverlarda her eşya zamanla daha degerli hale gelir. Şimdi 32 lik sos sword ve kalkani 10 milyona alirsa ve bunu kullanir da satarsa 12-13 milyon gibi bir fiyata satabilir. Fakat bankadaki 10 milyon her zaman 10 milyondur ;)
sos spear al bence zaten en fazla 6m e bulabilirsin (serverdan servera değişir) sonra artan parayada en az full +3 kıyafet al
Serverda item sayısı arttıkça fiyatta düşer diye biliyorum ama ben daha yeniyim belkide öyle değildir ama bana öyle gibi geldi
böyle bir item buldum sizce almalıımıyım sanki fiyatı biraz fazla gibi geldi bana?