Şimdi Ara

10m2 oda için klima önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Malum havalar çok sıcak ve geceleri uyuyamıyorum. odam 10 m2 falan. Odadan çok çıkmam ve odayı soğutcak bir çözüm arıyorum. Bu portatif klimalar hakkında bilgi almak istiyorum. Benim odaya en uygun en sessiz olanı hangisi olur? Ayrıca bu portatif klimalar için menfez açılıyor mu? havayı nasıl atıyor dışarıya? beni aydınlatırmısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yokmu yahu önerisi olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • portatif almak yerine 7000 veya 9000 btu'luk klima alın bence. asın duvara dursun. tabii eğer dış cephe musaitse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetmuttlu

Arkadaşlar merhaba
    Malum havalar çok sıcak ve geceleri uyuyamıyorum. odam 10 m2 falan. Odadan çok çıkmam ve odayı soğutcak bir çözüm arıyorum. Bu portatif klimalar hakkında bilgi almak istiyorum. Benim odaya en uygun en sessiz olanı hangisi olur? Ayrıca bu portatif klimalar için menfez açılıyor mu? havayı nasıl atıyor dışarıya? beni aydınlatırmısınız?

merhaba arkadaşım.size 7000 btu yeter ama her firmada bulmak çok zor.arçelik bayilerine sorun 7000 btu için.ayrıca portatif klimayı önermem heryönden.split klima takılma konusunda bir sıkıntınız yoksa portatif klimayı düşünmeyin.baca deliği gibi delik açtırmak zorundasınız tahliye için.bunu camada açtırabilirsiniz duruma göre duvarada.örnek resim:

10m2 oda için klima önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghostkiller1 -- 23 Haziran 2016; 20:32:12 >

• Arkadaşlar şöyle birşey var. internette satılan duvar tipi klimalarda dış üniteler ve montaj dahil oluyormu yoksa konuşmak mı gerekiyor ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    80m2 ev için kombi önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.