Şimdi Ara

10mbps ile bağlanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 gün önce 60 m cat5 kablo aldım 3. katta bi komşudan internet çektim modemin 1 çıkışı var hub a çıkıyor hub 8 veya 12 li olması lazım herneyse ilk gün int bağlandım sonra 10mbps ile bağlanma sorunu verdi onar dedim sınırlı bağlatı veya bağlantı yok dedi 5 10 sn sonra tekrar 10mbps ile bağlandı modemin fişini söktürdüm dün 100.0 mbps ile bağlandı fakat 5 dk geçmeden tekrar 10mbps ye düştü artık bunaldım netteki bütün forumlardaki sorunları denedim ilk 1 gün nasıl bağlandı da şimdi 10mbps sorunu veriyor anlamıyorum sorunun nedeni nedir hubun yerlerini değiştirdim yine olmadı 10mbps de int geliyor gibi oluyor sayfa görüntülenmiyor diyo 100.0 mbps olacak ama yapamıyorum ha bide şu eethernet kartından speedi 100.0 mbps yapıncada ağ kablosu takılı değil diyor kablo uçlarındada sorun yok yardımlarınızı bekliyorum

Yaptıklarım başarısız olduğum incelemeler

1- ethernet kartından speedi 100.0 mbps yapıncada ağ kablosu takılı değil diyor

2- windows güncellemesi ve regedit vermiş bu sitede bi ark onlarıda kurdum olmadı

3-ip elle verdim olmadı

• Flood için özür dilerim ama ipi elle vermeyi resimli anlatıcak birileri varmı veya kısa yoldan yazı ile anlatıcak olan tam olarak ne yapmalıyım ip adresi 10mbps ile bağlanırken 192.168.1.3 görünüyor ?? bunumu girecvecğim elle başka bir şey mi 192.168.1.100 girsem ne olur ?
  • kablonun içerisindeki 1 veya bir kaç tel kırık olabilir.

Manuel IP ataması için : BURAYI tıklayın.
  • 60 M KABLO KABLO KONTROLÜ YAPTIM GEÇENDE 8 8 YANDI hala kırık olabilir mi ? acaba sonradan mı kırıldı başka bir çözüm yok mu Ayrıca Hubdan çekiyorum bundan kaynaklanabilir mi ????? hubun mesafesi var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boraerfidan -- 22 Temmuz 2011; 14:00:47 >
  • 100 mt. kadar sorun olmaz, kablo test cihazı bulup test ederseniz daha iyi olur.

10mbps ile bağlanma sorunu
  • dediğim gibi test ettim 8 de 8 yanıyor fakat eve gidince tekrar test etmeye çalışacağım cihazı bulursam :D Ayrıca zaten kablolarda sorun olsa bence bağlantı hiç gelmez biraz gelio 10mbps hatta sayfayı açmaya bile zorluyor sayfayı görebiliy gibi oluyorum :D :))) aşırı derece ağırlık var anlıyacağınız kullanamıyorum yani interneti online oyunlara giremiyorum zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boraerfidan -- 22 Temmuz 2011; 17:03:04 >
  • @boraerfidan
    Merhaba,
    Kullandığınız kablo kalitesiz olabilir veya kablo ucundaki konnektörde renk sıralaması yanlış olabilir. Kullandığınız renk sıralaması nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kablonuz kalitesiz olabilir. Ben burada 20mt bile kullanamayan kişilerle karşılaştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.