Şimdi Ara

11 aylık aradan sonra göze çarpanlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık bu Yılın Şubat ayından beridir ara vermiştim 2 tane 85 yaptıktan sonra.

1-CC ler kombata sokmuyor .
    2-Deathknightlarda Ress gelmiş.
    3-Guild alımları için Spam yapılır olmuş.
    4-Dungeon&Raid Bilgilerini direk alabiliyoruz .
    5-Guild Finder gelmiş detaylı olarak.
    6-Dungeon finder da Tank olmak ödüllendirilir olmuş diğerleri de fazla beklemiyor.

Direk gözüme çarpanlar bunlar aklıma geldikçe listeyi yenilicem.

Düzeltme>> Mage'imi 85 lemeye çalışıyorum level 82 şuan.Özlemişim Mekan müziklerini ve diğer müzikleri :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 6 Kasım 2011; 9:26:27 >

•  11 aylık aradan sonra göze çarpanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

Konuyla alakasız ama demeden edemicem. Sek.yim böyle mizahı!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyAK

quote:

Yiğit Özgür cicidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kril

quote:

Orijinalden alıntı: ilyAK

quote:

Yiğit Özgür cicidir.

Cicidir ama bu karikatur gercekten olmamis :(

• quote:

izninle ölü taklidi yapıyorum.
  • Oldugu kadar idare edin.. aylardır zaten bildigimiz en temel şeylerin özeti geçilmiş.. bende ne özet geçiyorsun karikatürü koydum.. alaka kuramayanlar bir IQ testi yaptırsa fena olmaz..
  • Enee guild finder gelmiş. Söylediğin iyi oldu. Birde ne var orda göremiyorum??? OHA DUNGEON RAID BİLGİLERİNİ DİREK ALABİLİYOMUŞUZ!!! NEDEN DAHA ÖNCE AÇMADIN KONUYU
  • quote:

Oldugu kadar idare edin.. aylardır zaten bildigimiz en temel şeylerin özeti geçilmiş.. bende ne özet geçiyorsun karikatürü koydum.. alaka kuramayanlar bir IQ testi yaptırsa fena olmaz..

Sanırım konu başlığını tam anlayamadın.
  • valla hocam 11 ay yine cok yadirgamamisindirda ben 3 yil aradan sonra basladim ufo görmüs masum köylü gibi dolaniyorum etrafta :D hersey degismis bitek haritadaki eski yerlerin isimleri ayni kalmis :D ama güzel olmus oyun benim hosuma gitti sahsen biran önce 85leyip raidden raide kosturasim var :D hele o murloclarin sesini duyunca duygulanmadim desem yalan olur valla.
  • Ben de en son 3 yıl önce falan oynamıştım, WotLK'în sonralarına gelmeden.
    Cataclysm'le dünyanın değişmesine çok üzülmüştüm ama şu ana kadar değişmesine üzüldüğüm tek yer Rut'theran Village oldu. Görevler de çok güzel olmuş.
    Keşke Outland'e de el atsalarmış, eskiden Outland'i sever Northrend'i sevmezdim şimdi tam tersi. Zevklerim baya değişmiş.
    Yalnız travel formlarının combat formlarından çok mana istemesine hala akıl sır erdiremedim. İstedikleri manalar da çok düşük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Yalnız travel formlarının combat formlarından çok mana istemesine hala akıl sır erdiremedim. İstedikleri manalar da çok düşük.

manasız olmuş diyorsun yani
  • Aynen.
  • benimde 1 sene oldu herhalde oyunun suyunu cıkartmış biri olarka (server first boss, first item vs vs ) tekrardan dönsemmi diye düşünüyorum bu aralar ama eski tadı kalmadı diyolar ne diyosunuz wow da durum nedir suan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockko

valla hocam 11 ay yine cok yadirgamamisindirda ben 3 yil aradan sonra basladim ufo görmüs masum köylü gibi dolaniyorum etrafta :D hersey degismis bitek haritadaki eski yerlerin isimleri ayni kalmis :D ama güzel olmus oyun benim hosuma gitti sahsen biran önce 85leyip raidden raide kosturasim var :D hele o murloclarin sesini duyunca duygulanmadim desem yalan olur valla.

murlock sesi candır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: girit1980

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

manasız olmuş diyorsun yani

palattım kahkahayı

• Guzel konu baslik. Devami gelmeli. Suphesiz oyunu onceden beri oynayip bilgili olanlar gelip buraya troll' lamasin.
    Gogo…
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.