Şimdi Ara

11 DG SİLAHLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu 11 dg egypt power veya legend silahları nerden bulabiliyoruz ? forgotten worldtemi çıkıyor ?

• Ewet, Talisman topluyarak alıyorsun.
  • Peki itemleri yine forgotten yöntemiylemi alıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fincan35
    Bu 11 dg egypt power veya legend silahları nerden bulabiliyoruz ? forgotten worldtemi çıkıyor ?

legend itemler 11 degil 12 die egy weapon aldiktan sonra en az +7 yaptiktan sonra cevirebiliyorsun awaken ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smuzy

quote:

Bu 11 dg egypt power veya legend silahları nerden bulabiliyoruz ? forgotten worldtemi çıkıyor ?

legend itemler 11 degil 12 die egy weapon aldiktan sonra en az +7 yaptiktan sonra cevirebiliyorsun awaken ile

Alakaya Limonata

İtemleri Gold Coin, Silver Coin, Arena Coin olarak biliyorum. İtemleri yinede çok iyi birine sormanı tavsiye ederim. Ama silahlardan eminim, Aynısını ben yaptım, Kullanıyorum

• saolasın kardeşim :) silah iyide 12 dg dekilere + basmakta napıcaz bakalım parası olan basıyo artık ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrDattebay0

quote:

Orijinalden alıntı: Smuzy

quote:

Alakaya Limonata

İtemleri Gold Coin, Silver Coin, Arena Coin olarak biliyorum. İtemleri yinede çok iyi birine sormanı tavsiye ederim. Ama silahlardan eminim, Aynısını ben yaptım, Kullanıyorum

legend silahlari nerden bulabiliyoruz demis arkadasimiz benim verdigim cevaptan farkli birsey soyle o zaman soyleyemedigin zaman alakasi ve limonatasi birbirinden ayrilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.