Bu 11 dg egypt power veya legend silahları nerden bulabiliyoruz ? forgotten worldtemi çıkıyor ?
Ewet, Talisman topluyarak alıyorsun.
Peki itemleri yine forgotten yöntemiylemi alıyoruz?
quote:
Orijinalden alıntı: Fincan35 Bu 11 dg egypt power veya legend silahları nerden bulabiliyoruz ? forgotten worldtemi çıkıyor ?
legend itemler 11 degil 12 die egy weapon aldiktan sonra en az +7 yaptiktan sonra cevirebiliyorsun awaken ile
quote:
Orijinalden alıntı: Smuzy
quote:
Orijinalden alıntı: Fincan35 Bu 11 dg egypt power veya legend silahları nerden bulabiliyoruz ? forgotten worldtemi çıkıyor ?
legend itemler 11 degil 12 die egy weapon aldiktan sonra en az +7 yaptiktan sonra cevirebiliyorsun awaken ile
Alakaya Limonata
İtemleri Gold Coin, Silver Coin, Arena Coin olarak biliyorum. İtemleri yinede çok iyi birine sormanı tavsiye ederim. Ama silahlardan eminim, Aynısını ben yaptım, Kullanıyorum
saolasın kardeşim :) silah iyide 12 dg dekilere + basmakta napıcaz bakalım parası olan basıyo artık ^^
quote:
Orijinalden alıntı: MrDattebay0
quote:
Orijinalden alıntı: Smuzy
quote:
Alakaya Limonata
İtemleri Gold Coin, Silver Coin, Arena Coin olarak biliyorum. İtemleri yinede çok iyi birine sormanı tavsiye ederim. Ama silahlardan eminim, Aynısını ben yaptım, Kullanıyorum
legend silahlari nerden bulabiliyoruz demis arkadasimiz benim verdigim cevaptan farkli birsey soyle o zaman soyleyemedigin zaman alakasi ve limonatasi birbirinden ayrilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme