Şimdi Ara

11.Sınıf ve TYT İçin Kaynak Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 11.sınıfa geçtim ve 11.sınıf için kaynak almak istiyorum siz bana neler önerirsiniz. Elimde TYT için;

-345 Matematik,

-Okyanus 40 Seans Matematik bulunmakta.

11.Sınıf için ise sadece Aydın 11.Sınıf Kimya Ders İşleyiş Modülü bulunmakta (Dershanenin TYT ve 11 için verdiği başka yayınlar var ama onlar bilindik ve kaliteli yayınlar değil bundan dolayı onları geri verip yeni kitaplar alacağım.). Bir MF öğrencisi olarak orta-zor kaynak önerilerinizi bekliyorum. Zorluktan kasıt zor yapalım diye batırmış yayınlardansa kaliteli yayınlar önerirseniz çok memnun olurum.

• Tabi ki de 11 e gectiysen ilk yapman gereken bu konuların tam mı onlara bakman.Sayılar,basit eşitsizlik,mutlak, üslü,köklü ve en önemlisi fonksiyon ve üçgenler.Ve problemlerin nasıl ona göre bir şey önerecem.Problemler 11 için gerekli değil ama tyt calismak istersen diye söyledim.Ki bence 2.dönem tyt mata başlaman daha doğru olur,1.dönem tyt türkçe dil bilgisi çalışabilirsin ve paragraf.Bende 12 ye geçtim bu arada.Fizik bilimine giriş,hareket,newton,enerji;kimya için kimya bilimi atom ve periyodik sistem,Mol ve hesaplama ve biraz kimyasal türler biraz da maddenin özellikleri.Biyoloji için canlıların ortak özellikleri ve temel bileşenler.

Bunlar çok önemli konular 9 10daki ve 11de ki konuları mantığıyla yapman için lazım.Eğer eksik ise tyt kitaplarından bu fen açığını kapatman lazım

tyt kitabi önerisi hangi ders için istiyorsun ? 11 için de yapıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10D90CAD3 -- 28 Ağustos 2021; 9:28:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hocam valla benim TYT konuları sıkıntılı ama matematiğim ve problemlerim Türkçe hariç diğer derslere göre çok daha iyi. TYT çalışmak istiyorum tabii ki, malum sınava az kaldı. TYT için sözel derslere gerek yok Türkçe ve Sayısal olursa sevinirim. 11 için zaten sadece sayısal yeter. Bu arada ilgi ve alakan için çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gweld -- 28 Ağustos 2021; 9:27:38 >
  • Gweld G kullanıcısına yanıt
    İlk başta dediğim o konular sağlam değilse onlara çalışmadan 11'e geçme ve 11'e geçince 11'i sıkı tut tyt ye abanma,zaman buldukça veya sıkıldıkça çöz.

Tytler ile başlayım

Tyt türkçe için limit el kitabı ve 345 tyt türkçe soru bankası yaparsan konuları limit el kitabından ve 345 in bu yıl ki konu anlatımıyla bitirebilirsin.

Tyt matematik için ben sana ödf öneriyorum hem zamanın da var hem de mis gibi temelin olur.Tam olarak soru bankası değil ama 2 3 kitap çözmüş kadar olursun ve temelin çok sağlam olur.345 3d acil orijinal gibi yayınların harmanlanmış hali gibi düşünebilirsin.Normalde 1 ay 1 haftada sıkı çalışmayla bitiyor ama yayarak bitirebilirsin.Bir araştır ya da kafana takılan soru varsa pmden yaz.Kitap olarak palme tyt matematik öneirirm.Eğer karekök tyt 2019 bulabilirsen onu al palme yerine çünkü palmenin çözümleri yok.En klasik kitapları çözmen lazım tyt için.Boşa gittiğini düşünme o dedigim 2 kitaptan birini(palme ya da karekök) hakkıyla çözersen iyi bir seviyeye gelirsin. Sadece ödf çözsen de olur.Sonrasında 3d veya acil bakabilirsin.Eğer ödf çözersen ödfden sonra istediğin tyt matematik kitabını cözersin.Problem fasikülü istersen derece yayınları veya çap öneririm çok çok kötüysen sonuç olabilir.

Fizik için eğitim vadisi ve 345 öneriyorum.Eğitim vadisi biraz daha sayısal ama kaliteli yorumlar içeriyor 345 ise biraz daha yorum.Kimya için bilgi sarmal tek geçer ne palme gibi boş sorular var aşırı eski ne de aydın gibi kendini tekrar ediyor.Veya 345 te alabilirsin tyt kimya için yine video konu anlatımı güzel.Biyoloji için biyotik öneririm.

11 icin kitaplar bence matematik için her ara sınıf çözmeli iyi ki de çözmüşüm diyorum derece yayınları.Sonra karekök,orijinal ya da acil bakılabilir.

Fizik için 11 çap egitim seti ve palme fen lisesi öneririm eger bir tane ekstra daha olsun dersen kafadengi 11 öneririm.Palme yerinede kullabilirsin kafa dengini.Fen lisesinde olmasan bile fen lisesi olanı al.Kimya için orbital al direkt yanına da aydın al mis gibi kimyan olur.Biyoloji valla pek bilmiyorum ama biyotik yayınları kitaplarını tercih et konu anlatım ve soru bankası olarak.Biyoloji için kafadengi de iyiymiş ve ankara yayınları arkadaşlarım demişti.Biyoloji icin yazılılardan önce biyoloji portalını çok kullanmıştım ve faydasını görmüştüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10D90CAD3 -- 28 Ağustos 2021; 10:17:50 >

• Hocam ben bir bakayım bugün kitapçıda aklıma takılan olursa yazarım tekrardan çok sağol.

ne demek kolay gelsin

• Bu arada tarih fln sevmiyorsan ve yazılılara çalısırken nefret ederek calışıyorsan supara 11. sınıf öneririm konu özetli.Resmen bug gibi bir şeydi konu özeti kısmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10D90CAD3 -- 28 Ağustos 2021; 10:28:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ödf derken pdf mi kastetmiştin acaba link atma şansın var mı?

Ödf farklı birşey hocam internete mikail hoca yazarsan görürsün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.