Selamlar bu yaz 11. sınıfa geçiyorum ve hedefim (ilk 1K) ODTÜ bilgisayar mühendisliği veya yazılım vb. gibi bir bölüm . 9. sınıfta ilk dönemi çok az hatırlıyorum ikinci dönemim ise depremden dolayı derslere girmediğimizden hiç yok . Bu sene ise derslerim orta seviye bu yaz tytyi tamamen bitirmek istiyorum hatta mümkünse AYTye de ufaktan başlamak . Konu eksiklerimden tam emin değilim bunlardan nasıl emin olabilirim (Bu emin olmayışlarım bazı yazılılarda son gün çalışan kişileri 1 hafta önceden başlayan benden ileri attı) tüm konu eksiklerimi gösterecek bi yöntem arıyorum şimdiden teşekkürler . |
11. sınıfa geçiyorum ne yapmalıyım ?
-
-
Geometri çalış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence fasikülden trigonometri lti falan çalış bunları bitir. çünkü bunlarda ezber daha çok. unutma ihtimalin daha fazla bunları çalışıp halledersen rahat edersin.tekrarlarla bilgileri uzun süreli hafızaya atarsın.tyt yi de dönem içinde halldersin...
-
ilk dönem aşık ol 2. dönem ders çalış
-
1er tane tyt mat ve geo soru bankası bitir onun harici full ayt çalış 12de çok rahat edersin. 11den 12ye geçeceğin yaz tyt feni de halledersin zaten tyt fen topuna çok girme o yüzden.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
otosanayiye gir iyi para var
-
Tyt bak ve okulun açılmasına az kala 11 konularına da göz at bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ticarete atıl
-
Hocam benzer bir düşünceye ben de kapılmıştım 4 yıl önce neredeyse. Şimdi odtu ceng 1.sınıfı bitirmek üzereyim. Açıkçası önerim matematik adına olur. Yani temel matematik ve geometri. Geometri önemli olduğunu düşünüyorum çünkü yanlış hatırlamıyorsam 10 12 soru geliyordu sınav başı. Geometri dediğim de üçgen yani diğerlerine bakmanıza gerek dahi yok. Ben o yaz temel matematik ve üçgen öğrenmiştim ve bu beni tyt-matematik için 35+ civarı yapmamı sağlıyordu her sınav ki çok büyük etki.
Ayt için okul ile gitmek yeterli olacaktır. Tyt diğer dersleri için bence erken. Tabii benim bunları dememin sebebi her ne kadar o kadar emek vermesem de 9-10'umun iyi olması.
Bir de bence de sınav dışında şeylere de zaman ayırın. Aşık olmak gibi, okuldaki aktivitelerde yer almak gibi bunlar hayat dersi mi derler onlardan işte yoksa üniversitede sorun yaşanılıyor.
Bir de odtü ceng mi istiyorsunuz onu bir daha düşününün çünkü burada henüz birinci sınıfta dahi rekabet çok yüksek, sınavlar çok zor, ortalamalar çok yüksek, ben açıkçası tercih zamnına tekrar gitsem tekrar yazmayabilirm
-
Tr mat geo bitir yeterli
11de duzgun çalış tyt feni de halledersin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X