Şimdi Ara

11.SINIFA GEÇTİM NASIL ÇALIŞMALIYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Anadolu Lisesinde okumaktayım.11.sınıfa geçtim.Sayısal sınıf seçtim.Fen Bilimler ve Matematik notlarım şöyle;
    9.sınıf 10.sınıf

Matematik: 90 82
    Fizik: 85,75 80
    Kimya: 90 84.75
    Biyoloji: 92,50 78

Ben üniversite sınavına 11.sınıftan itibaren başlamak istiyorum fakat nasıl çalışacağım hakkında pek bilgim yok.Ben her gün bilgisayarımda lol oynuyorum ama okul başladığı zaman bırakacağım.Benim en büyük sorunlarımdan biri kitap okuma alışkanlığımın olmaması örneğin kitap okumaya başlıyorum 10 sayfa okuyorum sıkılıyorum ve bir daha okumak istemiyorum.Nasıl kitap okuma alışkanlığı edinebilirim?
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler!

• Program yaparak başlayabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Okuldaki sınavlar ciddi sınavlar ise notların güzel. Bence bu yaz dinlen. Ancak yazın bol bol kitap okumanı tavsi ederim. Dünya klasikleri olabilir. Örneğin Gazap Üzümleri ile başlayabilirsin. Okul açıldğında da Alan dersleriyle birlikte start ver. 11. sınıf için alan dersleri + TYT Matematik yapabilirsin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3,14159265358979323846264 -- 30 Temmuz 2019; 20:53:27 >
  • Arkadaşım. Bende senin gibiyim. Sayısal bölüm seçtim. Benim sayısal derslerimden Fizik Kimya Biyoloji biraz düşük. Geometrim süper. Ben yazın oyundan çok yazılımlara sardım bu aralar. Linux,Ubuntu vs. Benimde kitap okuma alışkanlığım pek yok. Ne kadar ortak yönümüz varmış. :)))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lise konusu açılmışken birşey soracam ben 9 sınıfta ikinci yabancı dil olarak almanca gördüm 10 sınıfta fransızca olan bir liseye geçsem zorluk yaşar mıyım cevaplarınız çok önemli çünkü ona göre nakil aldıracam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.