Şimdi Ara

11.sınıfa geçtim yazın YGS ye hazırlanmak istiyorum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11.sınıfa geçtim YGS işinin büyük % sini bu yaz bitirmek istiyorum belki tümünü deneyimli olanlardan, fikri olanlardan yorumlarını ve önerilerini bekliyorum

• Şöyle bir şey söyleyeyim gerçi duymuşsundur çok fazla ama YGS mantık ile LYS ise bilgi ile yapılan bir sınav.
    Yani tamam YGS konularını çalışırsın anlarsın ama bu konu bitti diyemezsin. En basitinden matematikteki temel kavramlardan gelen sorular bitmiyor. Yüz binlerce türetilebilir ve çok çok farklı soru tarzı çıkabilir karşına. Bu konudan soru kaçırmam artık dersin ama bir bakarsın ki sınavda en kek dediğin konudan soruyu çıkartamıyorsun bir türlü.
    Aynı şekilde Türkçe. Paragraf konusunu mesela bitirme diye bir şey olmaz. Bir paragraf yaparsın bir paragrafı anlamazsın. Ya da Tarih yada Felsefe..

Şunu diyorum YGS'de mantık devreye girdiği için ve yeni bir soru tarzını görüp mantık yürütebilmek için.....

DERKEN BİR SANİYE BİR SANİYE ŞİMDİ FARK ETTİM! 11.SINIFA MI GEÇTİN? YANİ BU YAZ BİTİNCE 11'E Mİ BAŞLAYACAKSIN. YANLIŞ YAZMADIN DİMİ? EĞER 11'E GİDECEKSEN DOSTUM DAHA DUR BU YAZ GEZ TOZ NE DERS ÇALIŞMASI İLERİ DE ZATEN AT GİBİ ÇALIŞTIRACAKLAR Kİ 11'SEN 12'NİN SONUNDA YGS-LYS OLUP OLMAYACAĞI BELLİ DEĞİL. Ondan 11'sen bu yazı ders çalışma gafletinde bulunma..

EĞER YANLIŞ OLDU 12'YE GEÇTİM DİYORSAN DEVAM EDERİM ÖNERİLERİME.

• Moral Alkışı kullanıcısına yanıt
    yok yok yanlış yazmadım 11.sınıfı okuyacağım şimdi :) teşekkür ederim önerileriniz için ama 12.sınıfta sıkışmamak için en azından 3 aylık tatilde ufak ufak YGS yükümü azaltıyımda LYS ye ağırlık verebileyim diye düşündüm
  • Bana kalırsa bu yaz iyi eğlen gez toz. Çünkü daha 2 sene var ve sıkışma olmaz ama matematik özellikle yapamadığın konu olursa sonraya bırakma denklem çözümü eşitsizlik parabol bunlar 10 konusu bunları hafif hafif tekrar edebilirsin. Temeli sağlam tut. Çok sıkmadan ara ara 9 ve 10 konularını tekrar et. 11.sınıf gerçekten zor değil. Sene içinde tekrar yaptıkça oturtursunç
  • Şuanda yapabileceğin en güzel şey dokuzuncu ve onuncu sınıfını eksiksiz bir şekilde kapatmak olur. Ygs için şuanda çalışırsan aklında pek bir şey kalıcağını sanmıyorum... Onuncu sınıfı özellikle halletmen LYSde senin için çok yararlı olur.
    Ve eğer tek başına halledebiliceğine inanıyorsan, 11.sınıf konularına hafiften giriş yapabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ygs lys diye ayirmadan eksiklerini kapa dostum dedikleri gibi lysde mantık devreye giriyor kitap oku bol bol en iyi yapılacak seylerden birisi

• Öneride bulunan herkese teşekkür ederim ilk önce 10.sınıf konularımı tekrar edicem matematik ağırlıkta olmak üzere sonrada 9.sınıfa bi dönüş yapmayı planlıyorum
  • felsefe biyoloji olimpiyatlara fln calis sosyalles!

• Ygs için çok erken onun yerine temelini sağlamalaştır aa bu ygs konusu diye atlama her şeye. Basitten al.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence şimdiden başla dostum. ben 12.sınıfa geçtim, sayısal öğrencisiyim ve açık konuşayım hiç birşey bilmiyorum. Şimdi kara kara düşünüyorum ne yapacağim diye sana şimdiden açıp 9.sınıf matematiğe bakmanı ve türkçeden bol bol paragraf sorusu çözmeni tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.