Şimdi Ara

11. sınıfta dershaneye gidilmeli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
19.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eşit ağırlık öğrencisiyim anadolu lisesinde okuyorum dershaneye gitmeli miyim

• Okula çok yardımcı olur, ayrıca 12. sınıfın yoğunluğuna alıştırır seni. Bence git.
  • matematik ve geometriden özel ders al bence.
  • zararı mı olcak.git tabii
  • ben sayısal öğrencisiyim. 11. sınıfta dersaneye gittiğim için pişmanım.. çünkü 12. sınıfta dersane ztn ağırlaşıyor ve iyice bunalıyorsun. çalışamıyorsun vs.
    sayısal dersler bile evde halledilebilir bence..
    11. sınıf matematiği falan çok zor değil bence o yüzden netten takip ederek vs kendin öğrenebilirsin.
  • hmmmm
  • Ben 12.sınıf arefesinde dershaneye gitmeni pek önermem.
    1.si 11.sınıfın matematik-geometri olsun diğer dersleri olsun konuları 10.sınıf kadar temel konular değil, yani ağır konular pek yok.
    2.si de 12.sınıfta hem okula hem dershaneye devam ederken bir zamandan sonra çok sıkıyor, çoğu arkadaşımda gördüm bunu; çoğu test çözmekten artık iyice sıkıldı, dolayısıyla da sınav yaklaşırken verimi düştü.

11.sınıfta yapabiliyorsan dersleri okulda işlenen konulardan test çözerek geçirip, sene sonundan sonra da yaz kursuna gidip ÖSS konularına başlamanı öneririm, en verimli olanı bu bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 sene de mezuna kalınır
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 11 de gitmeyip 12 de mi gideyim yani?
  • 11 de gitmenin faydası olacaktır.Ben bu sene ygs-lys girdim.Sadece 12. sınıfta gittim dersaneye.Keşke 11 de de gitseydim dedim çok zaman.Çünkü temelim sağlam değildi ve lysyi tam yetiştiremedim mesela.Git hem tempoya alışırsın hem de temelini sağlamlaştırırsın
  • temelim sağlam zaten 8. ve 9. sınıfta gittim dershaneye çok yorucu oluyo 11 de gitmek çok gerekli değilse gitmicem
  • Tm için ne kadar gerekli olur bilmiyorum ama elbet birşeyler katacaktır sana.

Ancak sayısal için kesin gerekli. Kimya biyoloji fizik derken unutulan konular 1 senede tam oturmaz.
  • 1 sene kaybetmeyi göze alıcaksan son sınıfta ve mezun durumunda dershaneye git , 11 de gittiğin dershanein çok faydası yok (kafa tam össye hazır olmadığı için kimse de doğru düzgün çalışmıyor zaten), 12 ve mezunken gidersen kesinlikle daha rahat çalışır ve daha iyi bi yeri kazanırsın .
  • uppp beyler bende 11 mf yim derslerim iyidir karne ortalamamam 83 ,11 e geçtim sizce gitmelimiyim ? matematik hocam gitme diyor kendisi aile dostumuz sayılır upp yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yonto123

uppp beyler bende 11 mf yim derslerim iyidir karne ortalamamam 83 ,11 e geçtim sizce gitmelimiyim ? matematik hocam gitme diyor kendisi aile dostumuz sayılır upp yardım

Çok merak ettim hocam YGS LYS Sonuçlarınız ne oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puantum

quote:

Orijinalden alıntı: Yonto123

uppp beyler bende 11 mf yim derslerim iyidir karne ortalamamam 83 ,11 e geçtim sizce gitmelimiyim ? matematik hocam gitme diyor kendisi aile dostumuz sayılır upp yardım

Çok merak ettim hocam YGS LYS Sonuçlarınız ne oldu?

hocam baya olmus yahu hatırlamıyorum ki. Amerikaya gitmek icin hazırlanıyordum ygs lys calısmıyordum son sınfta. Suan Arizona State University de okuyorum 2. yılım üniverstiede makine mühendisliği.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.