Şimdi Ara

11 ve 12'de çalışarak ilk 10 bin gelir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Ben bu sene 11'e geçecek bir lise öğrencisiyim. Üniversite sınavı için önümde 2 sene var anlayacağınız.

9. sınıf pandemi gümbürtüsüne gitti, yok gibi bir şey. 10. sınıf da yarım yamalak geçti, not ortalamam 80 ancak matematik, fizik, kimya gibi derslerde açıkçası pek iyi değilim.

Hedefim bilgisayar mühendisliği, isteğim 10 bine girebilmek. En kötü ilk 20 bin falan yapmam lazım ki iyi kötü bir bölüme girebileyim. 11 ve 12'de sıkı çalışmayla mümkün mü sizce? Nasıl bir yol izlemeliyim? Tecrübe ve tavsiyelerinizi paylaşır mısınız? Şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• hocam ilk 1000 e bile girersiniz bekir avşara abone olun dediklerini yapın yeter ki

• Time Does Not Heal kullanıcısına yanıt

açarken karamba konusudur diye düşünmüştüm yanılmışım

• O da başka dersin konusu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 11'de 11'i adam gibi hallet içinden geç o derslerin. bazı konularda tyt konuları da lazım özellikle kimyada onlara çalış. zaman kalırsa tyt matematik bak fakat önceliğin her zaman 11.sınıf olsun. youtube'da çok takılma 11.sınıfta tyt bitir gibi şeyler söyleyecekler takma bunları, rasyonel düşün. önceliğin her zaman 11 olsun.

• Rasyonellik detayina patladim PENFPWJRPWBFPENRLWNROEN

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Time Does Not Heal kullanıcısına yanıt

• ilk 1000e de girilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.