Şimdi Ara

1100d 550d farkları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ilk makinemi alıcam yardımcı olurmusunuz?
    ilk olarak ben fotoğrafçılığı gerçekten sevicekmiyim yeteneğim varmı diye kontrol amaçlı alıcam
    15 yaşındayım 1100d yada 550d alıcam yardım edin
    gerçekten seversem 1100d işimi görürmü sonradan geniş kapsamlı gerçekten bilen arkadaşlar en ince ayrıntısına kadar açıklarsa sevinirm

• forumda herkes 550D dicektir 1100D kullanıcısı olarak 1100D sadece 1 yönünü eksik görüyorum o da gövdesi plastik bir yapıda
  • fiyat farkıda var
    evet daha hiç bir şey bilmiyorum
  • 550D üzerinden gidelim.

Gövde malzemesi daha iyi.

Full hd video çeker, diğeri 720P(HD ready)----> ikisindede video çekimi işlemlerinde pratiklik beklemeyin.otomatik odaklama çok kötüdür.Ama çekimlere meraklı ve manuel işlemler yaparsanız.Güzel videolar çıkar.Özellikle 550D de çok güzel örnekler var internette.

550D ile 18MP, 1100D ile 12 MP foto çekersiniz.Böylece 550D ile daha fazla crop şansınız olur.

ISO başarımları( güncel deyimle gece çekimleri) kalite yönünden hemen hemen aynıdır.Farketmek çok zor.

Bana göre en temel farklar bunlar.Ufak tefk daha farklar var ama çok kullanılan şeyler değil.Benim fikrimi sorarsanız daha ucuz olan 1100D ile bu işe merhaba dersiniz.Eğer para kazanma amaçlı çekim yapmayıp, internette ve eşe dosta foto paylaşayım diyorsanız hayli hayli yeter.
    Yaşınız itbari ile de, eğer severseniz ve kendinizi geliştirseniz, 3 sene sonrada 550D den çok daha üst bit gövdey geçersiniz.

Ben uzun vadeli kullanmak istiyorum, pek de değiştirmek istemiyorum derseniz 550D alırsınız ve bozulana kadar kullanırsınız(Kolay koly bozulmazar)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.