Şimdi Ara

1100d af noktaları kırmızı ışığı çok dağıldı :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1100d makinemde vizörden bakınca kıl görüyordum fotoğraftan anlayan bir arkadaşıma verdim temizleyebilceğini söyledi temizlemiş gidermiş fakat vizörden bakıyorum makine netlediği yeri nokta şeklinde değilde ışık dağınık bir şekilde gösteriyor ne kadara yaptırılır ve canon garantisi kapsamında olabilirmi yardım lütfen :(

• Diyoptri ayarıyla oynamış olabilir yani vizörden net göremiyorsanız hemen yanındaki küçük ayar tekeriyle gözünüze göre netleyin eğer çözülmezse o zaman servis süreci başlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • diyopri olayını biliyorum vizörde gayet net sadece af noktasının ışığı dağınık yanıyor
  • burak2013 B kullanıcısına yanıt
    Arıza değil.AF nokta seçimi otomatik seçimde kalmış.O yüzden dağınık şekilde gösteriyor.AF nokta seçim butonuna basın.Yön tuşlarıyla manuel AF noktası olarak 9 noktadan birini seçebiliyoruz.İstiyorsanız noktayı ortaya getirip set tuşuna basarsanız otomatik AF moduna geçebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 2 Mayıs 2015; 23:20:07 >
  • abicim anlamıyosunuz ışık normalde ufacık nokta olarak yanıyor ama şimdi ise resmen etrafa saçılıyorhttp://www.photography.ca/Forums/attachments/camera-equipment-accessories/14823d1330797884-blurred-af-points-brand-new-600d-t3i-3bb0862a47e749ce917c0dbeb9421546.jpg tıpkı bu resimdeki gibi ama her noktada var bende
    Eğer İstanbul da oturuyorsan sirkeci semtindeki hayyam pasajına bir uğra istersen aynada leke iz gibi bir şey kaldıysa ondan olabilir sorunun

• Focus screen degismeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AF Çok Amaçlı???
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • istanbulda oturmuyorum garanti kapsamında nereye değiştirebilirim ne kadar ücret alırlar
    Servisi aradın mı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.