Şimdi Ara

114c derece sıcaklık anakart yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar speed fan programında system 114c yazıyor auxtın 1 auxtin 2 auxtin 3 de 108 derecelerde bilgisayarımda işlemci fanı ayriyeten iki fan daha var bu system ve auxtin ne bilmiyorum ama bilgisayarda kendı kendıne reset atma sorunu var sizce bundan olabilir mi

• kesinlikle ondandır bende az önce 20 dakika skyrim çalıştırdım diz üstü bilgisayarda oyunu kapadı direk.. Sıcaklık 97 dereceydi.

Bu diz üstü makinelerin kronik sorunu ısınma.

Fakat senin bu bahsettiğin sıcaklıklar yük altında değilken ise o makinenin bir iç temizlik geçirmesi gerekir.

Bunlar benim makine boştayken sıcaklıklarım bu bile fazla aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 1 Kasım 2014; 21:59:30 >

• Normalde o sıcaklıkta yumurta haşlardınız ama sizin makine nasıl dayandı şaşırdım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar sistemin llm masaustu system ve auxtn neyin sicakligini gosteriyor onubsoruyorum
  • ben pcyi yeni aldım işlemciye bakır soğutma falan taktım speedfan indirdim pc çalışalı 1 saat oldu auxtin0-1-2-3 110 derece gösteriyor diğerleri 30 derecede(gpu-cpu) nedir bu auxtin bilen var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironman166

Arkadaşlar speed fan programında system 114c yazıyor auxtın 1 auxtin 2 auxtin 3 de 108 derecelerde bilgisayarımda işlemci fanı ayriyeten iki fan daha var bu system ve auxtin ne bilmiyorum ama bilgisayarda kendı kendıne reset atma sorunu var sizce bundan olabilir mi

Kardeşim ekranda yazan değer yanlış çünkü fizik derki 100 C kaynama noktasıdır. dolayısıyla anakartında erimeler olması gerek ki ısı sensörleri vardır anakart üzerinde belli bir dereceden sonra cihazı korumaya alarak kapatır ve mavi ekran hatası verir. Tekrar dediğim gibi sensör bozulsa dahi 114 derecede bilgisayarının yanması gerekir.

• O değerler büyük ihtimalle yanlış çünki artık işlemcilerde anakartlarda ekran kartında falan ısı sensörleri sayesinde belirli bir dereceye geldikten sonra kapanıyor.
  • Zaten reset atıyor demiş.
    Auxtini boşver kardeş, aida64 programını kur ve sıcaklıkların fotosunu at.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.