Bildirim
115 Kasa 230.4 mü 230.6 mı yoksa dizel mi ?
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
4 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bir arkadaşımda 73 model 230.4 vardı gayet iyi bir arabaydı sonderece memnundu bence 230.4 yakıtıylada ideal -
adamlar ne araba yapmış ama temizini gördüğümde kafamı çevirir bakarım her zaman.boşuna mercedes olunmuyor zaten -
Merhaba
Klasik arba merakınız varsa yakıtını düşünmeyeceksiniz,o kasada makbul olan 230.6'dır.
Saygılar.
quote:
Orjinalden alıntı: Logistic
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 115 Kasa 230.4 mü 230.6 mı yoksa dizel mi ?
ama alacağım araba 115 kasa..klasik yapmak istiyorum.
Görüşleriniz çok değerli benim için. Şimdiden teşekkür ederim.
-
Teşekkürler paylaşımınız için.
LPG li olacak zaten pek fazla fark edeceğini sanmıyorum yakıtta 4 silindir ile..
quote:
Orjinalden alıntı: step-team
Merhaba
Klasik arba merakınız varsa yakıtını düşünmeyeceksiniz,o kasada makbul olan 230.6'dır.
Saygılar.
quote:
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 115 Kasa 230.4 mü 230.6 mı yoksa dizel mi ?
-
quote:
Orjinalden alıntı: step-team
Merhaba
Saygılar.
quote:
tüpte taksanızda takmasanız da 230.6 6 silindir ağır aracı daha iyi yürütüyor.uzun yolda tadından yenmiyor diyorlarama dizel de alınabilir.karar senin
-
Bütçey iyiyse 230.6, bütçe pek elverişli değilse 230.4
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X