Şimdi Ara

115 kilodan 2 saat yürüyüşle sarkma olmadan 85 olurmuyum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 120 kilo ile diyet ve yürüyüşe başladım ve suan 115e düştüm
    günde yarım saat evde bisiklet çevirme, 50 dakika yürüyüş, yarım saat de parkta eliptik yapıyorum

sizce bu şekilde ideal kiloma sarkma olmadan ulaşırmıyım + diyet de yapıyorum. şuan 1.85 115 kiloyum

not : yaşım 28 şuan. 20 yasındayken 100 kilodan 72 düşmüştüm 6 ayda yürüyüş+koşu ve diyetle ve sarkma olmamıştı. ama şimdi kilo daha fazla ve çatlaklar oluştu

veya 15 kilo daha verip, 100 kiloda mı spor salonuna gitsem sizce? şuan gitsem koşu bandı ve bisiklet yaptırcaklarmış sanırım sadece

• bende bir ara 115kiloya çıkmıştım. 100 e kadar cardio, 90 a kadar cardio+bb, en son olarak full bb e geçtim. 7 ayda kas yaparak 80'e kadar düştüm. Bu süreçte sarkma yaşamadım. Bb olmadan sarkma çok olur tahminimce. Bilgine.
  • Dengeli.beslenirsen sorun olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarkmalar, izler tamamen senin genetik yapına kalmış birşey, kimisi çok az etkilenir kimisi hiç etkilenmez kiminde derin yarıklar oluşur. Bu büyürken de böyle küçülürken de böyle. Minimize etmek için belirli bir seviyeden sonra tüm vücudunu devreye sokmanı öneririm sadece cardio degil, 2-3 gün body building 2-3 gün cardio gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 AYDA 25 KİLO VERDİM ( SSLİ )
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.