Şimdi Ara

118i Joy ve Joy Plus Farki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
23.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, annem icin BMW 118i bakiyoruz. Az kullanilmis ikinci el ve mumkunse 2016 model, ancak 2015 de olabilir. Birkac tane opsiyon var ancak donanimlarin farkini tam olarak anlayamadigimiz icin degerlendiremiyoruz. Joy paketle Joy plusun farklarini internette bulamadim. Farklari bilen arkadaslarim yardimlarini bekliyorum. Sizce ikinci elde joy plus ile joy arasinda ne kadar fark odemek mantikli olur?

• Yapay Zekanın Yanıtı

BMW 118i Joy ve Joy Plus Arasındaki Farklar

BMW 118i Joy ve Joy Plus, BMW'nin 1 Serisi hatchback modelinde bulunan iki donanım paketidir. İki paket arasında çeşitli özellikler ve donanımlar bakımından farklılıklar bulunur.

Joy Plus Paketi Nedir?

Joy Plus paketi, Joy paketinin üstünde yer alan ve ek özellikler sunan bir donanım paketidir. Bu özellikler arasında şunlar bulunur:

• LED farlar
    • Otomatik kararan iç dikiz aynası
    • Yağmur sensörü
    • Cruise control
    • Park Sensörleri

Joy ve Joy Plus Farkı

Joy ve Joy Plus paketleri arasındaki temel farklar şunlardır:

• Dış Aydınlatma: Joy paketi halojen farlar ile gelirken, Joy Plus paketi LED farlar ile gelir.
    • Kabin Aydınlatması: Joy paketi standart iç aydınlatmaya sahipken, Joy Plus paketi ortam aydınlatmasına sahiptir.
    • Sürüş Yardım Sistemleri: Joy paketi temel sürüş yardım sistemleri ile gelirken, Joy Plus paketi adaptif hız sabitleyici ve şerit takip asistanı gibi gelişmiş sürüş yardım sistemleri ile gelir.
    • Konfor Özellikleri: Joy Plus paketi, yağmur sensörü, otomatik kararan iç dikiz aynası ve park sensörleri gibi ek konfor özellikleri sunar.

Joy ve Joy Comfort Farkı

Joy Comfort paketi, Joy paketine benzer özellikler sunar, ancak bazı ek konfor özellikleri içerir. Bu özellikler şunlardır:

• Otomatik klima kontrolü
    • Isıtmalı ön koltuklar
    • Koltuk altı saklama alanları

One Edition vs Joy Plus

BMW 118i One Edition, Joy Plus paketine benzer özellikler sunan sınırlı bir süreli özel bir modeldir. Ancak, bazı farklılıklara sahiptir:

• Dış Tasarım: One Edition, kendine özgü dış tasarım öğelerine sahiptir.
    • İç Döşeme: One Edition, özel iç döşeme ve döşeme malzemesi ile gelir.

Sonuç

Joy ve Joy Plus paketleri arasındaki farklar, ek özellikler ve konfor özellikleri ile ilgilidir. Hangi paketi seçeceğinize karar verirken, ihtiyaçlarınızı ve tercihlerinizi göz önünde bulundurmalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • joy plus kadranın sag köşesi elektronik birde döşeme farkı var diye biliyorum
  • Hocam, baktigimiz joyda da kadranda elektronik bolge var. opsiyon mudur sizce?
  • bendede joy paket var hocam benımkı normal sizinki opsiyonel olabilirim daha iyi bilen biri soylerse iyi olur
  • Eşya gözleri,karartmalı dış dikiz,sanırım katlanır ayna(emin değilim),sunrof(joyda opsiyonel)led sis farı(emin değilim)

Joy sunroflu olursa kayda değer fark yok.
    2015 te plus yok diye biliyorum.2016 da çıkardılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 27 Haziran 2017; 18:46:28 >
  • icemy kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam cevabiniz icin. Sunroof da var aracta. Fiyat da uygun. En iyisi kacirmayalim bunu
  • luminator L kullanıcısına yanıt
    Birşey değil.Hayırlı olsun

Gelişmiş gösterge makyajlıların hepsinde standart
  • alın bi 2005 jazz geçin yazık paraya
  • Bu arabalarda bluetooth standart midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revial

alın bi 2005 jazz geçin yazık paraya

abi senin mantığa göre akbil alsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: road35

quote:

abi senin mantığa göre akbil alsın

Trolldür kendisi.
  • quote:

akbile mahkum olan kişi temsili değil
  • 2016 Joy Plus:

Sunroof
    Elektrokrom ayna
    Katlanır dış ayna
    Arka kapılarda küçük göz
    Koltuk arkası file

Onun dışında joy ve joy plus tamamen aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: luminator

Bu arabalarda bluetooth standart midir?

Evet standart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

2016 Joy Plus:

Sunroof
    Elektrokrom ayna
    Katlanır dış ayna
    Arka kapılarda küçük göz
    Koltuk arkası file

Onun dışında joy ve joy plus tamamen aynı
    Arka kapılarda göz ve file olmayan aracın joy plus olma ihtimali var mı? Bütün makyajlı kasalarda standart mı bu özellikler joy plus için? Malum siteye giriyorum joy plus diyor, sadece sunroof var. Bakıyorum fotoğraflara ne kapıda eşya gözü var ne de file.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azstek

Arka kapılarda göz ve file olmayan aracın joy plus olma ihtimali var mı? Bütün makyajlı kasalarda standart mı bu özellikler joy plus için? Malum siteye giriyorum joy plus diyor, sadece sunroof var. Bakıyorum fotoğraflara ne kapıda eşya gözü var ne de file.

Alıntıları Göster
    Aslında 2016 değil 2017 yazmalıydım; yanlış olmuş.

2016 yılında sadece Joy paket vardı, joyPlus paket 2017 modellerde(yada 2016 son ayı-2017 ilk ayı) listeye eklendi.

Ekim 2016 sonu aracı alacağım zaman joy yada joy+sunroof alabiliyordun(içi de makyajsızdı), diğer eklentiler yoktu(ekstra sipariş ve bekleme hariç)
    Sonra o araçtan vazgeçip paranın tamamını almıştım.

2017 Eylül ayına geldiğimizde aracı içi makyajlı olarak aldım, joy ve JoyPlus olarak listede yer aldı ve içi makyajlı oldu. Ve yukarıdaki ekler Plus olarak standart olarak geldi. Sadece cep+file değil; sol far düğmeleri altında kapaklı ekstra göz ve dış aynalar hem katlanır hemde sol taraf elektrokrom özelliklidir(İçi makyajlı olanlar 2017 Temmuz-Ağustos sonrası geldiği için, 2017 1 ve 2. çeyrekte içi makyajsız olarak joy plus satıldı mı yada listede sunuldu mu hatırlayamıyorum? Ama satılsa dahi; Plus pkaet olarak geldiği için tüm kalemlerin olması lazım).

Yani benim bildiğim;Diğer ekler olmadan JoyPlus yazanlar joy+sunroof

Bizim millet olmayan donanımı yazmaya ve bilmeyenlere böyle göstermeye çalışmaya çok meraklıdır(özellikle galerici tayfası)
    İlanlar girin bakın 2017 de Pure yada PurePlus olanları JoyPlus yada Premium yada PremiumPlus olarak bile yazmışlar??

Yerse...

Ben böyle biliyorum, yanlışım var ise o dönemde liste ve donanımları daha iyi bilen bir arkadaş düzeltebilir.

• Panthér kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 gündür bakıyorum katlanan ayna var ama arkada file ve kapı içi göz yok, kimisinde file ve kapı içi var katlanan ayna yok çok garip. Kimisinde ise hepsi var joy plus değil. Anlamadım bu işi. Bazısının gösterge paneli farklı. Ortada ufak bir ekran var devir saatiyle hız göstergesi arasında birkaç cm boşluk var orada bilgiler yazıyor. Başka arabada o arada sadece ufak bir boşluk var.
    Ha bir de kimisinde far yıkama var kimisinde yok. Neyin ne olduğu hangi paket olduğu belli değil.

edit: Dikiz aynasının karartma özelliğini açma tuşu var mı varsa nerede bulunuyor oradan yola çıkara belki anlayabilirim aracın plus olup olmadığını?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azstek -- 17 Eylül 2018; 13:53:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azstek

Hocam 3 gündür bakıyorum katlanan ayna var ama arkada file ve kapı içi göz yok, kimisinde file ve kapı içi var katlanan ayna yok çok garip. Kimisinde ise hepsi var joy plus değil. Anlamadım bu işi. Bazısının gösterge paneli farklı. Ortada ufak bir ekran var devir saatiyle hız göstergesi arasında birkaç cm boşluk var orada bilgiler yazıyor. Başka arabada o arada sadece ufak bir boşluk var.
    Ha bir de kimisinde far yıkama var kimisinde yok. Neyin ne olduğu hangi paket olduğu belli değil.

edit: Dikiz aynasının karartma özelliğini açma tuşu var mı varsa nerede bulunuyor oradan yola çıkara belki anlayabilirim aracın plus olup olmadığını?
    Araçlar gelirken dönemsel olarak farklı donanımda gelebiliyor. Benim araç son içi makyajlı olan ve Plus özellikleri belirttiğim gibi. Ben de fotosunu görünce donanım tahmininde bulunabiliyorum. Biraz karışık bir durumu var?

Dikiz aynasının karatma özelliği joy/joy plus da standart diye biliyorum. Bahsi geçen Pluslardaki karartma sol dış aynanın karatma özellikli olması.

• one edition daha mı ust paket
  • quote:

Ne alaka? Adam bmw demiş honda dememiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.