|
BMW 118i Joy ve Joy Plus Arasındaki Farklar
BMW 118i Joy ve Joy Plus, BMW'nin 1 Serisi hatchback modelinde bulunan iki donanım paketidir. İki paket arasında çeşitli özellikler ve donanımlar bakımından farklılıklar bulunur.
Joy Plus Paketi Nedir?
Joy Plus paketi, Joy paketinin üstünde yer alan ve ek özellikler sunan bir donanım paketidir. Bu özellikler arasında şunlar bulunur:
- LED farlar
- Otomatik kararan iç dikiz aynası
- Yağmur sensörü
- Cruise control
- Park Sensörleri
Joy ve Joy Plus Farkı
Joy ve Joy Plus paketleri arasındaki temel farklar şunlardır:
- Dış Aydınlatma: Joy paketi halojen farlar ile gelirken, Joy Plus paketi LED farlar ile gelir.
- Kabin Aydınlatması: Joy paketi standart iç aydınlatmaya sahipken, Joy Plus paketi ortam aydınlatmasına sahiptir.
- Sürüş Yardım Sistemleri: Joy paketi temel sürüş yardım sistemleri ile gelirken, Joy Plus paketi adaptif hız sabitleyici ve şerit takip asistanı gibi gelişmiş sürüş yardım sistemleri ile gelir.
- Konfor Özellikleri: Joy Plus paketi, yağmur sensörü, otomatik kararan iç dikiz aynası ve park sensörleri gibi ek konfor özellikleri sunar.
Joy ve Joy Comfort Farkı
Joy Comfort paketi, Joy paketine benzer özellikler sunar, ancak bazı ek konfor özellikleri içerir. Bu özellikler şunlardır:
- Otomatik klima kontrolü
- Isıtmalı ön koltuklar
- Koltuk altı saklama alanları
One Edition vs Joy Plus
BMW 118i One Edition, Joy Plus paketine benzer özellikler sunan sınırlı bir süreli özel bir modeldir. Ancak, bazı farklılıklara sahiptir:
- Dış Tasarım: One Edition, kendine özgü dış tasarım öğelerine sahiptir.
- İç Döşeme: One Edition, özel iç döşeme ve döşeme malzemesi ile gelir.
Sonuç
Joy ve Joy Plus paketleri arasındaki farklar, ek özellikler ve konfor özellikleri ile ilgilidir. Hangi paketi seçeceğinize karar verirken, ihtiyaçlarınızı ve tercihlerinizi göz önünde bulundurmalısınız.