119,99 TL FUKABO 65W GaN (Type-C) Hızlı Şarj Aleti Çıkış Type-C: 5V-3A(15W) / 9V-3A(27W) / 12V-3A(36W)/ 15V-3A(45W)/ 20V-3.25A(Max 65W) Aliexpress fiyatı(121 TL+vergi): 65W hızlı şarj 3.0 PD hızlı şarj adaptörü evrensel tip C GaN şarj iPhone cep telefonu Samsung Xiaomi abd ab İngiltere tak|Cep Telefonu Şarj Cihazları| - AliExpress GaN(Gallium nitride) hakkında bilgi: Gallium nitride - Wikipedia Dummy load (kör yük) testi: (67) 65W GaN зарядное устройство FUKABO дешевле обзор тесты замеры - YouTube 65W hızlı şarj destekli telefonlar: Hızlı Şarj (65W) Hızlı Şarj Özelliği Olan Telefonlar - Epey Huawei Matebook/HP Spectre/Xiaomi Air-Pro/Apple MacBook-Pro gibi dizüstü bilgisayarları şarj ederken de kullanabilirsiniz. Uyumlu type-c kablo: 37 TL Ugreen Type-C to Type-C Hızlı Şarj ve Data Kablosu, 2 Metre, Beyaz https://www.amazon.com.tr/dp/B082JL23TF/ 44 TL Cafule Type-C PD2.0 60W Flash Şarj Kablo 20V 3A 2M-Kırmızı Cafule Type-C PD2.0 60W Flash Şarj Kablo 20V 3A 2M-Kırmızı Fiyatları ve Özellikleri (n11.com) Cafule Type-C PD2.0 60W Flash Şarj Kablo 20V 3A 2M-Kırmızı Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor |
119,99 TL FUKABO 65W GaN (Type-C) Hızlı Şarj Aleti
-
-
fiyat çok iyi ama buna güvenip laptop baglayamam 65w sarj aletleri arasında fiyat güzel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bilgili arkadaşlar cevaplayabilir mi?
Huawei laptop var 65W güç çıkışı var type c. Ben bununla cep telefonumu şarj etsem ne olur. Cep telefonumun orjinal adaptörü 25watt
-
Olur olur ben macbook u şarj ediyorum.
-
Telefonu sarj edebilir miyim diye sormuş, benimde merak ettigim sorunsal, orijinal 33w redmi note 9 pro icin netteki fiyat da 99 tl, bunu alirsam telefonumu yakma, isinma durumum olur mu?
Dun orijinal uzerinde 27w yazan sarj makknemi kaybettim, hem firsat urunu, youtube da xiaominin 65 w ini alan bi arkadaş 280 tl ye aldigini soylemis, hem ileride de 65 w telefonum olursa, yedegi olur
Lütfen yardim
quote:
Orijinalden alıntı: musa66Telefonu sarj edebilir miyim diye sormuş, benimde merak ettigim sorunsal, orijinal 33w redmi note 9 pro icin netteki fiyat da 99 tl, bunu alirsam telefonumu yakma, isinma durumum olur mu?
En başta çıkış gücü olarak belirttiğim tüm değerlerde kullanabilirsiniz zarar vermez.
-
Fiyat 120 yaptı çakallar -
ben aliden bunu almıştım 18$ a baya iyi tavsiye ederim laptopumu felan sarj edebiliyorum aynı aynda telefonumu felan 100w pd kablo üstünde geldi.
telefon için düşünen olursada mutlaka hızlı sarj destekli pd kablo alsın..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMon -- 14 Ocak 2021; 14:12:30 >
-
Bende geçen gün aldım, 20 dolar kuponla bedava gibi bişeye geldi, gümrük 17tl falan alacaktır ama yinede çok iyi fiyata almış oldum -
quote:
Orijinalden alıntı: DoĞu_KaN
Bende geçen gün aldım, 20 dolar kuponla bedava gibi bişeye geldi, gümrük 17tl falan alacaktır ama yinede çok iyi fiyata almış oldumevet cok güzel alet hocam cebine koy taşı :)
-
2 adet sattırıp fiyat arttırmışlar
-
Arkadaşlar youtube videosunu da izlerseniz bu şarj aleti taktığınız cihaza göre voltaj verir. Eğer destekliyorsa 20v 3.2a ya kadar çıkıyor. Normalde 20v adaptör 5v ile çalışan cihaza takılmaz ancak hızlı şarj teknolojisi böyle bir şey taktığınız telefon ben bu kadar istiyorum diyebiliyor :) o yüzden sıkıntı olmaz. Cihaz arıza yapar da bozarsa bilemem. Arıza olmadığı sürece sıkıntı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamSs -- 14 Ocak 2021; 17:47:40 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X