Şimdi Ara

119,99 TL FUKABO 65W GaN (Type-C) Hızlı Şarj Aleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.801
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 119,99 TL FUKABO 65W GaN (Type-C) Hızlı Şarj Aleti

https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/fukabo-65w-gan-type-c-hizli-sarj-aleti-firsat-urunu_pdp_644367488

Çıkış Type-C: 5V-3A(15W) / 9V-3A(27W) / 12V-3A(36W)/ 15V-3A(45W)/ 20V-3.25A(Max 65W)

Aliexpress fiyatı(121 TL+vergi): 65W hızlı şarj 3.0 PD hızlı şarj adaptörü evrensel tip C GaN şarj iPhone cep telefonu Samsung Xiaomi abd ab İngiltere tak|Cep Telefonu Şarj Cihazları| - AliExpress

GaN(Gallium nitride) hakkında bilgi: Gallium nitride - Wikipedia

Dummy load (kör yük) testi:

(67) 65W GaN зарядное устройство FUKABO дешевле обзор тесты замеры - YouTube

65W hızlı şarj destekli telefonlar: Hızlı Şarj (65W) Hızlı Şarj Özelliği Olan Telefonlar - Epey

Huawei Matebook/HP Spectre/Xiaomi Air-Pro/Apple MacBook-Pro gibi dizüstü bilgisayarları şarj ederken de kullanabilirsiniz.

Uyumlu type-c kablo:

37 TL Ugreen Type-C to Type-C Hızlı Şarj ve Data Kablosu, 2 Metre, Beyaz

https://www.amazon.com.tr/dp/B082JL23TF/

44 TL Cafule Type-C PD2.0 60W Flash Şarj Kablo 20V 3A 2M-Kırmızı

Cafule Type-C PD2.0 60W Flash Şarj Kablo 20V 3A 2M-Kırmızı Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)

Cafule Type-C PD2.0 60W Flash Şarj Kablo 20V 3A 2M-Kırmızı Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• fiyat çok iyi ama buna güvenip laptop baglayamam 65w sarj aletleri arasında fiyat güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AliExpress den kuula 65w gan ve 100w pd kablosuyla birlikte 10.6 usd ye almasaydım düşünebilirdim ama marka pek güven vermedi satış sayısı felan da çok değil ali de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fırsatavcısı -- 14 Ocak 2021; 10:21:12 >
  • Bilgili arkadaşlar cevaplayabilir mi?

Huawei laptop var 65W güç çıkışı var type c. Ben bununla cep telefonumu şarj etsem ne olur. Cep telefonumun orjinal adaptörü 25watt

• ealtun kullanıcısına yanıt

Olur olur ben macbook u şarj ediyorum.

• Telefonu sarj edebilir miyim diye sormuş, benimde merak ettigim sorunsal, orijinal 33w redmi note 9 pro icin netteki fiyat da 99 tl, bunu alirsam telefonumu yakma, isinma durumum olur mu?

• Dun orijinal uzerinde 27w yazan sarj makknemi kaybettim, hem firsat urunu, youtube da xiaominin 65 w ini alan bi arkadaş 280 tl ye aldigini soylemis, hem ileride de 65 w telefonum olursa, yedegi olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lütfen yardim

• quote:

Orijinalden alıntı: musa66

Telefonu sarj edebilir miyim diye sormuş, benimde merak ettigim sorunsal, orijinal 33w redmi note 9 pro icin netteki fiyat da 99 tl, bunu alirsam telefonumu yakma, isinma durumum olur mu?

En başta çıkış gücü olarak belirttiğim tüm değerlerde kullanabilirsiniz zarar vermez.

• Fiyat 120 yaptı çakallar
  • ben aliden bunu almıştım 18$ a baya iyi tavsiye ederim laptopumu felan sarj edebiliyorum aynı aynda telefonumu felan 100w pd kablo üstünde geldi.

telefon için düşünen olursada mutlaka hızlı sarj destekli pd kablo alsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMon -- 14 Ocak 2021; 14:12:30 >

• BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Bende geçen gün aldım, 20 dolar kuponla bedava gibi bişeye geldi, gümrük 17tl falan alacaktır ama yinede çok iyi fiyata almış oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoĞu_KaN

Bende geçen gün aldım, 20 dolar kuponla bedava gibi bişeye geldi, gümrük 17tl falan alacaktır ama yinede çok iyi fiyata almış oldum

evet cok güzel alet hocam cebine koy taşı :)

• 2 adet sattırıp fiyat arttırmışlar 119,99 TL FUKABO 65W GaN (Type-C) Hızlı Şarj Aleti 

• Arkadaşlar youtube videosunu da izlerseniz bu şarj aleti taktığınız cihaza göre voltaj verir. Eğer destekliyorsa 20v 3.2a ya kadar çıkıyor. Normalde 20v adaptör 5v ile çalışan cihaza takılmaz ancak hızlı şarj teknolojisi böyle bir şey taktığınız telefon ben bu kadar istiyorum diyebiliyor :) o yüzden sıkıntı olmaz. Cihaz arıza yapar da bozarsa bilemem. Arıza olmadığı sürece sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamSs -- 14 Ocak 2021; 17:47:40 >
  • 119,99 TL FUKABO 65W GaN (Type-C) Hızlı Şarj Aleti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.