Teşekkürler visceroid hocam. Perşembe günü verdik siparişi ama henüz bir ilerleme yok. En iyi ihtimal pazartesi kargoya verilip salı elime geçmesi. Sabırsızlanıyorum zaman geçtikçe
dayanamadık F8 aldık, 12.1" ekran pek bi ufak . iş adamları dışında pek tatmin etmez gibimize geldi .
bende almayı düşünüyorum fakat bide lg nin p300 modeli var aklımda ne dersiniz?
quote:
Orjinalden alıntı: lebu
dayanamadık F8 aldık, 12.1" ekran pek bi ufak . iş adamları dışında pek tatmin etmez gibimize geldi .
Hayırlı olsun. Benim için mobilite ön planda olduğu için F8'i elemiştim. Herkesin beklentileri farklı tabi
ya arkadaşlar bu ürün ne zaman gelecekmiş bilginiz var mı?
Ürün yaklaşık iki haftadır stoklarda(hepsiburada, ereyon). Ben sipariş verdim bekliyorum.
Biz de beklemedeyiz tabi
hepsiburada
Ben de 5 Mart'ta aynı modeli Hepsiburada'ya sipariş ettim. Halen beklemedeyim sabırsızlıkla.
5 Mart mı?
Evet. 05.03.2008 Çarşamba günü sipariş verdim. Taşınabilirliğe önem verdiğimden bunu istiyorum. Başka yerlerde stoklara girene kadar hiç iptal etmeye niyetim yok. Keşke 6 hücreli batarya gelse üzerinde. 9 hücreli batarya bulmamız mümkün mü F9Sg210DV modeli için? Nereden bulabiliriz?
Bildiğim kadarıyla 6 hücreli pil ile gelecek. Ereyon F8sn'leri göndermiş millete ama F9sg alana rastlamadım daha. Rıfat'la ilk olacağız bu konuda galiba.
"çıkışa hazır"mış. Yarın elimde olur öyleyse. Merak içerisinde beklemekteyim
Ooo süper hadi bakalım...
Üç kez Hepsiburada'ya mesaj atıp ürünümün ne zaman tedarik edileceğini sordum ve üçünde de bir gün sonraki tarihi verdiler.
sipariş takibine baktığımda çıkışa hazır yazıyor hala. Bir kaç saate kadar kargoya verilir heralde. Bu arada benim cihaz geldiyse seninki neden gelmedi