Şimdi Ara

12.1' ASUS F9SG PENRYN T8100-2.1Ghz(ilk mesaja inceleme eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
1
Favori
19.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler visceroid hocam. Perşembe günü verdik siparişi ama henüz bir ilerleme yok. En iyi ihtimal pazartesi kargoya verilip salı elime geçmesi. Sabırsızlanıyorum zaman geçtikçe
  • dayanamadık F8 aldık, 12.1" ekran pek bi ufak . iş adamları dışında pek tatmin etmez gibimize geldi .
  • bende almayı düşünüyorum fakat bide lg nin p300 modeli var aklımda ne dersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lebu

dayanamadık F8 aldık, 12.1" ekran pek bi ufak . iş adamları dışında pek tatmin etmez gibimize geldi .

Hayırlı olsun. Benim için mobilite ön planda olduğu için F8'i elemiştim. Herkesin beklentileri farklı tabi
  • ya arkadaşlar bu ürün ne zaman gelecekmiş bilginiz var mı?
  • Ürün yaklaşık iki haftadır stoklarda(hepsiburada, ereyon). Ben sipariş verdim bekliyorum.
  • Biz de beklemedeyiz tabi
  • hepsiburada

• Ben de 5 Mart'ta aynı modeli Hepsiburada'ya sipariş ettim. Halen beklemedeyim sabırsızlıkla.
  • 5 Mart mı?
  • Evet. 05.03.2008 Çarşamba günü sipariş verdim. Taşınabilirliğe önem verdiğimden bunu istiyorum. Başka yerlerde stoklara girene kadar hiç iptal etmeye niyetim yok. Keşke 6 hücreli batarya gelse üzerinde. 9 hücreli batarya bulmamız mümkün mü F9Sg210DV modeli için? Nereden bulabiliriz?
  • Bildiğim kadarıyla 6 hücreli pil ile gelecek. Ereyon F8sn'leri göndermiş millete ama F9sg alana rastlamadım daha. Rıfat'la ilk olacağız bu konuda galiba.
  • "çıkışa hazır"mış. Yarın elimde olur öyleyse. Merak içerisinde beklemekteyim
  • Ooo süper hadi bakalım...
  • Üç kez Hepsiburada'ya mesaj atıp ürünümün ne zaman tedarik edileceğini sordum ve üçünde de bir gün sonraki tarihi verdiler.
  • sipariş takibine baktığımda çıkışa hazır yazıyor hala. Bir kaç saate kadar kargoya verilir heralde. Bu arada benim cihaz geldiyse seninki neden gelmedi
  • Sağolasın. Mesajın üzerine sipariş sayfama baktım. Ürününüz kutulanıyor diyor. Şimdiden heyecanlanmaya başladım.
  • Hakkaten yahu. Bu kaçıncı dizüstüm olacak, ilk kez heyecanlandım. Umarım iyi anılarımız olur F9sg ile
  • Bende halen çıkışa hazır yazıyor. Herhalde yarın kargoya verirler. Benim ilk dizüstüm olacak. Umarım pişman olmam.
  • 23.31'de gelen mesaja göre kargoya teslim etmişler. Ne zaman yola çıkar bilmiyorum. En erken yarın bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.