Şimdi Ara

12.1' ASUS F9SG PENRYN T8100-2.1Ghz(ilk mesaja inceleme eklendi) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
1
Favori
19.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar benim aklımdan bu aralar bir 12.1"lik bir bilgisayar almak geçiyor ama kafa baya bir karıştı .
    böyle birkaç model var acaba diye duruyorum...

dell xps m1210 fiyat ve performansından dolayı
    bu asus f9sg, LG r200 gibi laptoplar ise performansından.
    ama işte biri der asus'un hopörleri cırtlak yok LG o kadar da performansa sahip değil ve de ATI ekran kartlarını hala anlayamadım nVidia ile hiç neredeyse kıyas edemiyorum.

uzun lafın kısası core 2 duo 2.0Ghz ve üstü işlemci
    arttırılabilir RAM 4gb(ya da 2 de olur)
    aynı şekilde harddisk
    ekran kartı işte iyi denecek kadar iyi olsun yeter,zaten çok oyun merakım yok(simcity ile CS 1.6 kaldırsın yeter)
    wireless N tercihimdir ama G de idare eder yeter kikapsama alanı iyi olsun.
    tabi 12.1" ekran

harkese iyi forumlar dilerim

• İlk sayfada izlenimlerimi aktarmıştım cihazla ilgili. Son zamanlarda sitede xp driverları da yüklendi ama benim deneme fırsatım olmadan satmıştım cihazı. Ben bu cihazda güncel oyunlardan crysis oyununu hiç takılmadan oynamıştım. Zaten sistemin ekran kartı oyun grafikleri için iyi puan alıyor vistadan. Aero masaüstü performansı 3.5 civarı sadece. Sonuç olarak performans var, taşınabilirlik var. Fiyatı da uygun geliyorsa alın derim. Yukarıda bahsi geçen xps 1210'larla ilgili olarak işçilik konusunda iyi olmadığı yönünde yorumlara rastlamıştım ama kullanmadım.
  • selam
    ben de asus f9sg'yi yeni alanlardanım. elektrodan aldım bugün. ama laptoptan tırr tırr ses geliyor. sinir oldum. onun dışında bazen alet takılıyor. ctrl alt del yapmak zorunda kaldım. bu ses normal midir yoksa anormal mi anlayamadım. ama sanki harddiskin dönme sesi de olabilir.
  • numerik touchpad olarak kullanan var mı aramızda acaba
    bana kullanımı zor geldi, kullanışsız buldum, klavyenin üst kısmına dizilmiş sayıları kullanmak daha hızlı geliyor
  • guzel makina bende abisi var..........

F9Sg (F9Sg24PYG25DBU)
    • Intel® Centrino® Processor Technology
    -Intel® Core™2 Duo Processor Penryn T8300 (2.4GHz, 800MHz, 3MB L2)
    -Intel® Next-Gen Wireless-N 4965ABGN network connection 802.11a/b/g/n
    • Genuine Windows Vista® Business
    • nVidia® Geforce® 9300M G with 256MB dedicated VRAM and up to 1024MB Turbo Cache
    • 12.1" WXGA (1280x800) Colorshine & Crystalshine LCD
    • 3GB DDR2 RAM, 250GB SATA HDD
    • TPM-Trusted Platform Module for Hardware & Software Encryption Security
    • DVD Super-Multi Double Layer Drive, Integrated Bluetooth™ 2.0
    • Built-in 1.3 Mega Pixels Web-Camera & 8-in-1 Card Reader
    • Biometric Finger Print

BONUS GIFTS
    *250GB External HDD
    ASUS Notebook Carry Bag
    ASUS Optical Mouse

TOPLAM...1.600 YTLE YURT DISINDAN ALDIM BULABILIRSENIZ HIC DUSUNMEDEN ALIN....

• wifi açık pili kaç saat gidiyor. portscaner .
  • ASUS F9SG min bataryası 10 dk bile dayanmaz oldu. Bir seferinde 99% dolu gosteriyor, digerinde sarj edemiyor diyor. F9SG bataryasını degistiren, herhangi bir tool ile kalibre den vs var mı acaba??
  • Merhabalar, Uzun süredir buraya bakmıyordum. Laptopu XP ile kullanmayı çok isterdim. Lakin, kamera bozulmuş. XP'yi kurduğumda devamlı donanım çıkarıp takma sesi geliyor. kamerayı devre dışı bıraksam bile durum değişmiyor. Artık Windows7 kullanıyorum. Batarya'nın performansı oldukça düştü. Bugün 50 dakika kadar ancak kullanabildim. F9sg'nin bataryasını nereden bulabilirim acaba?
  • service pack 1 rc yi kurun, batarya performansında farklılık oluşabiliyor ayrıca sürekli pilin üzerinde yanıp sönen çarpı işareti de gidiyor
  • bu model satin almak isteyen veya herhangi bir parcasina ihtiyaci olan varsa irtibata gecebilir amakart arizali olarak 199 tl ye birakirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.