Sp1'i entegre edebilirsin hocam n-lite programını kullanarak. Tam olarak amacın nedir hocam? Ona göre cevap vereyim.
Elimde ham Vista DVD'si yok. nLite ile nasıl entegre edeceğimi bilmiyorum. XP'de kullanıyorum nLite'yi, yabancısı değilim. Yapmak istediğim şu: Hem Vista'yı SP1'le entegre etmek hem de bu zor gibi görünüyor, yeni bir Vista SP1 DVD'si oluşturarak sıfırdan kendi istediğim gibi kurulum yapmak.
arkadaşlar bu modelin güncel fiyatını biliyormusunuz? bu model için kampanya yapan bir yer varmı?
arkadaşlar, bu cihaza XP kurabilen ya da kurmaya çalışan, ve bunda başırlı olan kimse var mı? önceki mesajlarda Rifat38 in belirttiği linkteki driverlar ile ben tam anlmıyla Xp kuramadım. Ekran kartında ve anakart sürücülerinde sorunlar yaşadım. Ekran kartı 512MB gözüküyordu ve ismi çok farklı tanımlanmış durumdaydı. Anakart sürücülerinde ise (ya da öyle olduğunu düşünüyorum) USB root hub problemli olduğu, donanım özellkilerinde ünlem işaretiyle bilidiriliyordu, zaten USB mouse/klavye çalışmadı bu anakart sürücülerini kurunca ama kurmazdan önce çalışıyordu :D ilginç... bu konuda bilgisi olan varsa biraz anlatabilir mi? teşekkürler...
Kurmadım ama her an kurabilirim. Vista'nın eski programlara destek vermemesi delirtti açıkçası
quote:
Orjinalden alıntı: coolfire
Kurmadım ama her an kurabilirim. Vista'nın eski programlara destek vermemesi delirtti açıkçası
visatının home versiyonu mu böyle, yoksa diğer verdiyonları; ultimate falan nasıldır bilmiyorum, windows üzerinden mac adresini ben bulamadım wireless ethernet kartının. bu kadar mı kısıtlanır... anca command prompt dan bulabiliyoruz (onu da engellememişler yani). bir program çalıştırmak isteyince ya da servis açmaya kalkınca sürekli o pop-up ı çıkarması da çok can sıkıcı... Benim bir şekilde bu cihaza 1 ay içinde en geç, XP kurmam lazım (lisanslı hocam :) crack değil...) yoksa satıcam...
Merhaba, Vista'da kullanıcı hesaplarında kullanıcı hesap denetimini aç ya da kapata gelerek oradaki kutucuğun işaretini kaldırın. Her program kurmada devam etmek istiyor musunuz diye sormuyor.
Önceki sorumda derdimi tam anlatamadım herhalde. Ben Asus'un Nero, Norton 2007 vs. programlarını bana dayatmasını istemiyorum. Vista'yı ham olarak kurup lisanslı bir şekilde istediğim programları yüklemek istiyorum.
arkadaşlar parmak izi okuyucuyu nasıl kullanıcaam hakkında beni bilgilendirebilirmisiniz?
@visceroid bilgilendirmeler için teşekküler fakat 9300M G 65nm değil 80nm ile üretiliyor ben de senin gibi 65nm zannediyordum ama everest ve gpu-z ile baktığımda 80nm olarak gözüküyor
Bios'ta parmak izi okuyucusunu etkinleştirme seçeneği yok sanırım. Olmayınca da bana pek kullanışlı gelmiyor.
yaa biosa f12 ilemi girilio?
BIOS'a F2 ile giriliyor.
arkadaşlar bnde bu ürnn 15.4 olanın almayı düşünüyorum önceden acer as5920 t7500 düşünüyodum ama buda hoş geldi ama hala terddütlerim var 1- vistada kasarmı 2-256mbatı radeon hd3470 grafik ekran kartı nasıldır tüm oyunları oynayabiliriyim şimdilik kasmadan lütfen bu akşama kadar cevaplarınızı yollayım
quote:
Orjinalden alıntı: coolfire
Genel olarak ısınma değerleri asusun fazla diyebilirim. Pil süresi Msi daha iyi (8 hücre pil)
Ekran asus daha iyi. Vista performansları aynı. Fan sesi de aynı.
Sende tam adamına sordun. İki cihazı kullanan biri olarak yardımcı olabilirim sana. Ama görünüş olarak Msi çok daha güzel diyebilirim. Asusun batarya çıkıntısı hakkaten çok çirkin
Üstad ses olarak anlamlı bir fark var mi ikisi arasında?
Önceden teşekkürler.
Biraz geç oldu ama ses olarak birbirlerine yakın değerdeler, pek fark yok.
Bu cihaza XP kuran arkadaşlar var mı? Biraz da Xp'yi denemek istiyorum nasıl performans verecek diye. Birde bazı programlar için hala vista desteği yok.
Ben de F9Sg satın aldım.
XP'ye geçmek istiyorum. XP driver nerede bulabilirim?
Kaça ve nereden aldın?
Bilgisayarcıdan 2.000 YTL'ye aldım. 6 taksit.
İnternette de 1.800'den 2.100'e kadar fiyat var.
Bilgisayarcı Balıkesir'de.
ben de 1900 'e aldım. 10 taksit. bilgisayarcımdan, bartın.