Şimdi Ara

12.1' ASUS F9SG PENRYN T8100-2.1Ghz(ilk mesaja inceleme eklendi) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
1
Favori
19.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şöyle bir sorun yaşıyorum: Normalde cihazı prizdeyken "High performance", pildeyken "Battery saving" modda olacak şekilde ayarlıyorum(power4gear programından). Ama cihaz en son hangi modda bıraktıysam o moddan açılıyor; yani fiş takılı mı değil mi iplemiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolfire -- 28 Ekim 2008; 15:26:41 >
  • aynı sorun bende de var
    quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

Arkadaşlar şöyle bir sorun yaşıyorum: Normalde cihazı prizdeyken "High performance", pildeyken "Battery saving" modda olacak şekilde ayarlıyorum(power4gear programından). Ama cihaz en son hangi modda bıraktıysam o moddan açılıyor; yani fiş takılı mı değil mi iplemiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  • Merhaba,
    Uzun zamandır bu forumu kontrol edemedim.
    Hangi güç ayarında kapattıysanız aynı şekilde açılıyor. O sorunun çözümü yok zannımca.
    Asıl önemli haberim: Asus'un sitesinden XP sürücülerini indirebilirsiniz. Ancak istisnasız hepsine beta yazmışlar.
    İndirip kurdum. Genel anlamda problemim yok. Kamera işleri karıştırmasa iyi olacaktı.
    Kamerayı tanıtamadım.
    Sitedeki kamera sürücüleri işe yaramıyor.
    Yardımlarınızı bekliyorum.
    Kamera D-Max 2135
  • Bak bu iyi haber işte

Bu arada pil konusu hakkında bir şey dikkatimi çekti. Mesela power4gear extreme programından "max performans"seçiyoruz. Orada üst kısımda iki seçenek var: Biri "adaptör takılı" diğeri ise "batarya" modu. Buradaki işlemci, ekran parlaklığı vb ayarları istediğimiz moda göre yapıp "save" yaptığımızda bilgisayar o moda uygun çalışıyor. Yani pilde olduğu zaman, pil göstergesinde "max performance" yazsa da aslında "batarya modunda" çalışıyor.
  • Merhaba,
    Asus'ta yer alan KB_Filter_VT adlı driver ne işe yarıyor?
    Ben kurmadım. Herhangi bir fark da göremedim.
    Ayrıca, Multi Frame, NB_SoftWare_Kit_VT, ve Net4_Switch_vt araçları ne işe yarıyor? Kısaca bilgi verirseniz memnun olurum.
    Saygılar.
  • Hocam NB probe programı bilgisayarın genel durumunu gösteriyor. Sistem sıcaklığı vs gibi. Bence gereksiz.

Multi frame kamera programı, foto video vs çekmeye yarayan kullanışlı bir araç. Ben kullanıyorum.

Kb device filter gerekli bir araç. Çünkü klavye sürücüsü diyebiliriz bir yerde ona. Fn ve belirli tuşların fonksiyonları düzgün çalışacaktır bu driver'la.

Net4switch olayını bilmiyorum. Bulunca yazarım onu da.
  • Çok teşekkür ediyorum hocam.
    Şu an KB_filter kurulu değil. Kurduğumda kaldırma şansım var mı? Sormamın nedenine gelince; Word'ü açtığımda bütün sürücüler kuruluyken ekran okuyucu programımla hemen okumaya başlayamıyordum. Şimdi öyle bir problemim kalmadı. Bütün fonksiyon tuşlar sorunsuz çalışıyor.
    Bu arada Asus'un bölüntüsünü silmek zorunda kaldım. Geçersiz bölüm tablosu hatası aldım. Bütün diski formatlayarak kurtulabildim.
    Tabi başıma bunların gelmesinin en büyük müsebbibi XP, Norton Ghost ve Partition Magic'i kurmamdı.
    Kendi Recover DVD'siyle yüklemeyi denediğimde benden Driver CD'si istedi ve sonra kurulum başarasız dedi. Sinir oldum.
    Şu an başka bir CD ile kurduğum sistemle idare ediyorum.
  • Hocam sistem çalışıyorsa kb filteri kurmasanda olur bence. Bu arada dvd olayı kötü olmuş yahu. Acaba neden oldu ki?

Bu arada dvd siz format için hangi tuş kombinasyonunu kullanıyoruz? Format atmam lazımda.
  • Hocam format atmak için açılışta F9'a basacaksın.
    Şayet DVD'den kurmak istersen bu kez ESC...
    Aman bölüntünüze gözünüz gibi bakın.
    Denetim masasında klavyede bulunan donanım simgesine baktım. PS2 uyumlu klavye diyor. Önceden KB_Filter diyordu. Demek ki kurmayınca otomatik tanımış.
  • Sağol hocam, ben nasılsa dvd var diye silmeyi düşünüyordum, vazgeçtim sayende. Bendeki aygıt yöneticisinde kb filter yazıyor. Bu arada bende dos tabanlı programlarda Türkçe karakter sorunu vardı. Belki de bu kb filter'den kaynaklanıyordu.
  • Merhaba arkadaşlar, ilk aldığım mart ayından bu yana memnuniyetle kullandığım f9sg'yi satmış bulunmaktayım. Satış amacım hem araba aldığım için maddi açıdan rahatlamaktı, hemde ihtiyaç fazlası olduğundan değeri varken satmaktı. Evde zaten bir msi pr200 var, masaüstü pc var. İşyerinde de pc sorunu yok zaten. Sadece her yerde aynı pc'yi kullanmanın avantajı olmayacak. O da oluversin artık.

Neyse çektiğim bir kaç foto ve yaptığım testleri ilk mesaja ekledim. Bundan sonrada bu bilgisayarı alan olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Herkese iyi günler
  • ben de de aynı aletten var almak isteyen olursa ben de satabilirim ikinci el peşin 1800 e verebilirim istanbul içielden teslim edebilirim
  • var electroworld 2099 ytl den veriyor 300 stokla sınırlı.
    ama istersen ben sana 1800 ytl den verebilirim.
    ben de de var ama ikinci el olarak
  • Uzun bi uğraştan sonra XP driverlarını tamamladım.En çok sorunu ses kartında yaşadım.HD tabanlı olduğu için UAA istiyormuş meğersem.Sonunda hallettim.Sorunsuz olarak XP+VISTA kullanıyorum.Driver isteyen olursa kendim uploadlayabilirim..
  • @uyuzo; kamera driverında sorun çıkmadıysa iyi gerçekten. Daha önce deneyenlerde kamera sorun yaratmıştı.
  • ASUS F9Sg 210Dv

ELECTRO WORLD'de 1499YTL
     12.1' ASUS F9SG  PENRYN T8100-2.1Ghz(ilk mesaja inceleme eklendi)

Sıcak Fırsatlar'da ki arkadaşların haber vermesi...
    http://forum.donanimhaber.com/m_28487044/tm.htm

25-31 Aralık 2008 için geçerli
    http://www.electroworld.com.tr/UrunBrosuru2.htm

Özellikler için:
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72161#tablnk

• Bende bu modeli electro world den alıcam ama pazartesi günü inşallah stoklar tükenmez!!
  • Üstadlar kolay gelsin

Bu bilgisayarı en ucuza nereden alabilirim acaba bilen var mu.
    sınır yoktur, yurt dışı da olabilir.
    1500YTL benim karşılaştığım en düşük fiyat.

Herkese iyi forumlar dilerim...
  • Ne kampanyalar olmuş yahu İnşallah arkadaşlardan faydalanan olmuştur. Bu boyutta paylaşımsız ekran kartlı notebook hala yok galiba.
  • Arkadaşlar ben bu Asus'u 1 hafta önce Electro dan tam 1500 ytl ye aldım çok süper bir alet, kutu içeriği:Notebook, çanta, driverlar, optik mouse, tam donanımlı bir alet üstelik bir gayet hızlı ama grafik ten dolayı vista 3.4 veriyor diğerleri hep 5 civarı, tavsiye ederim

Arkadaşlar ayrıca şu an pil tam 2.5 saat gidiyor ve gittikçe yükseliyor.Wi-fi N zaten heryerden çekiyor ve inanılmaz hızlı şu an için arkadaki pil çıkıntısı hariç hiç bir eksiğini görmedim, kamera idare eder seviyede, grafik kartı için bir şey diyemem daha oyun yükleyemedim(gerçi oyun için almadım ama )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliflex -- 4 Ocak 2009; 14:53:19 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.