Şimdi Ara

12.1' ASUS F9SG PENRYN T8100-2.1Ghz(ilk mesaja inceleme eklendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
1
Favori
19.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet, benim de boşluk tuşunun sol tarafına koydukları küçüktür tuşu hiç hoşuma gitmedi. Hiç fare kullanmayan birisi olarak baya zorluyor beni. Laptopa giren güç kablosu çok zor takılıyor. Biraz daha zorlarsam bozulacak diye korkuyorum. Ayrıca 6 hücreli batarya ile ağırlığı 2.1KG'ye ulaşmış. Çanta ve diğer aksesuarlarla ağırlığı artıyor. İyiki üç dört kiloluklardan almamışım diye de seviniyorum.
  • hayırlı olsun güle güle kullan, benim merak ettiğim birşey var HDMI çıkışı var mı?
  • ilk mesaja eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolfire -- 20 Kasım 2008; 17:32:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: antidote

hayırlı olsun güle güle kullan, benim merak ettiğim birşey var HDMI çıkışı var mı?

Hdmi çıkış var tabi
  • ilk izlenimleriniz nasıl bende alacağım ama karar veremiyorum msi pr200 veya bunun arasında kaldım
    ısınması
    fan sesi
    pil süresi
    vista performansı
    ekran kalitesi
    yani sentetik testlerle değilde günlük kullanımda performansı nasıl mesela?
  • Genel olarak ısınma değerleri asusun fazla diyebilirim. Pil süresi Msi daha iyi (8 hücre pil)

Ekran asus daha iyi. Vista performansları aynı. Fan sesi de aynı.

Sende tam adamına sordun. İki cihazı kullanan biri olarak yardımcı olabilirim sana. Ama görünüş olarak Msi çok daha güzel diyebilirim. Asusun batarya çıkıntısı hakkaten çok çirkin
  • aldıktan sonra keşke öbürünü alsaydım dememek için baya kastırıyorum açıkçası asus'u istememin tek nedeni yeni nesil penryn t8100 işlemcisi yoksa msi'ı gözüm kapalı alacaktım. birde msi pr320 var gayet şık (13.3") bu model hakkında bilginiz , tecrübeniz var mı?
  • Pr 320 tecrübem yok ama 13.3" lerin genel avantajı tuş takımları bence. 12.1"lerde Türkçe karakterler ve fonksiyon tuşları yarım tuş büyüklüğünde olduğundan kullanışta zorluk yaratabiliyor. Bunu göz önüne almalısın.

Birde pr200 en az 250 gr hafiftir f9sg'den.
  • açıkçası pr200 ve pr320 nin boyutlarını ve ağırlıklarını karşılaştırdım arada çok az fark vardı zaten asus olsun msi olsun 12.1" ekranlı modellerde ekranın kenarlarında bayağı bir boşluk var kasayı büyük yapınca ekran küçük kalmış kapakta. 13.3" modelde de neredeyse aynı kapak boyutu var ve ekranın bittiği yerden kapak kasasının bittği yer arasında daha az fark var pr320 ile pr200 arasında 150gr fark var bende pr320 ye yöneldim neyse biraz daha kafayı yiyim ondan sonra delirip gidip birini alıcam
  • @antidote; bence aşağıdaki cihazı da bir incele:

http://forum.donanimhaber.com/m_22016734/tm.htm

Benim hala aklım kaldı bu cihazda
  • inceledim bunu tabiki ama beni vazgeçiren dvd sürücüsünün harici olması oldu maalesef...
    bu arada dün mediamarktta msi ları inceledim pr200 ile pr320 1e1 aynı boyutlu kasa biri 12.1 biri 13.3" olmasına rağmen şaşırttı beni... neyse konu amacından sapmasın bekliyoruz yeni resimler ve incelemeleri
  • Selam arkadaşlar,
    Bu cihazı almayı düşünüyorum fakat cihaz hakkında sorularım var. Kullananlar bilgilendirirse sevinirim.

Saygılar,

1 - 3-4 saat kullanmada ısınma durumu?
    2 - Genelde asuslarda gördüğüm fan hiç durmuyor. Bu cihaz içinde bu şekilde mi? Ayrıca fan çalışırken ses durumu ne durumda?
    3 - Cihazda parmak izi okuyucusu var mı?
    4 - Kameranın oynar olması beni düşündürüyor. İlerleyen zamanlarda emanet gibi duruyor sanırım.
    5 - Genel gözlemleriniz nasıl?
  • 1-Isınma var

2- fan sesi var ama rahatsız etmiyor

3- var

4- kamera sağlam duruyor, ayrıca oynar olması avantajlı bence

5- yukarıda yazdım
  • bu ürünün oyunlar ile ilgili performansını deneyen oldu mu?

Mobiliteden vazgeçmeyip, oyunlardan da alabileceğim en yüksek zevki almak gibi bir fantezi dünyasında yaşamak istemekteyim :). Yüksek performanslı grafik kartlarının 17' notebooklarda olması nedeniyle, bir onlara heveslenip, ama sonra her gün yanımda 5 kiloluk bir ağırlık taşımak istemediğime karar verip, 12' bilgisayarlara yöneliyorum. Bunun için oyunlar ile ilgili performansını merak ediyorum bu aletin.

Maksimum performans beklemesem bile yeni nesil oyunlardan birini oynayabilip oynayamayacağımı merak ediyorum. Crysis'in bütün grafik ile ilgili detaylarını orta seviyeye düşürdüğümüz zaman f9 ne kadar başarılı olur/olabilir.

Deyenen ve ya bu konuda bilgisi olan birileri varsa ve paylaşabilirse çok iyi olur.

teşekkürler
  • valla genel olarak güzel hatta çok güzel..
    Hayırlı olsun sayın yöneticim. Güle güle kullanın. :)
  • Güzel güzel resimler bekliyoruz hala
  • ilk mesaja eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolfire -- 20 Kasım 2008; 17:35:02 >
  • Tşkler , daha fazla isteriz, klavyeyi ya da portları falan da çek, vista skorunu çek, donanım özelliklerini gösteren bir foto çek mesela
  • ilk mesaja eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolfire -- 20 Kasım 2008; 17:36:33 >
  • Hım bak bu resimler iyi olmuş alınası iki model arasında karşılaştırma
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.