Şimdi Ara

12.1' ASUS F9SG PENRYN T8100-2.1Ghz(ilk mesaja inceleme eklendi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
1
Favori
19.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburada laf salatası yapmış galiba. Kargoyu aradım, daha bugün kargoya verildiğini söyledi, yani yarın ulaşır buraya (ki yarın bende şehir dışındayım)
  • kusura bakmayın arkadaşlar bu ürün türkiyede yok diyolar. ben izmirde oturuyorum ve henüz türkiyeye gelmedi diyolar 45 gün içerisinde gelecek dediler. şu anda gerçekten var mı?
  • Yukarıda da yazdığım gibi ürün bugün kargoya verilmiş. Bunu kargo firmasıda doğruladı. Yarın göreceğiz gelip gelmeyeceğini.
  • tamam teşekkürler
  • Sabah işe gitmeden kargo firmasına uğradım (sabahın körü). Daha arabaların yükleri yeni boşaltılıyordu. Benimde otobüse yetişmem gerektiğinden biraz alengirlide olsa F9sg'yi teslim aldım

Sabahtan beri internet olmadığı ve benimde flash diskim kayıp olduğu için yeni yeni incelemeye başladım bilgisayarı. Isınma değerler Pr200 ve 5101 e göre fazla geldi bana. Birazda bağlantı yerleri tuhaf. Mesela sağ tarafta usb yok. Mouse'u arka tarafa takmanız gerekiyor. Ayrıca adaptör girişide arkada, pilin yaptığı çıkıntının hemen yanında ve buda şarja takarken biraz zorluyor. Tuş kalitesi oldukça iyi. Pil çıkıntısı dışında dizayn mükemmele yakın diyebilirim.

Cihazın yanında oldukça şık targus marka çanta ve logitech optik mouse var.

Fotoğraf ve incelemeler yakında

• Resmi olarak teslim alındı yani, güzeeeel Bu akşam bekliyoruz bakalım fotoları
  • Evet, ben de bugün itibariyle dizüstüme kavuştum. Henüz inceleyemedim tam olarak. Görme engelli olduğumdan fotoğraf koyamayacağım. Ekran okuyucu programlarımı Vista ile kullanmak için uğraşmam gerekecek. Keşke XP yükleyebilseydim. O zaman ballı kaymak olurdu. Kullandıkça tecrübelerimi aktarırım.
  • Bataryayı ilk kez kaç saat şarj edeceğim. Kılavuzda ve bataryanın kağıdında rastlayamadım. Önerilerinizi bekliyorum. İçinde kalanı bitirip mi şarj edeceğim yoksa bitirmeden mi? Bilgilendirirseniz çok memnun olurum.
  • İçindeki enerjiyi komple bitir ve ondan sonra şarj etmeye başla. Bunun en az 4-5 defa yap yani full bitir enerjiyi ve şarj et. Hayırlı uğurlu olsun..
  • Sağolasın. Sözünü dinleyecem.
  • İlk resimleri 1. mesaja ekledim

İncelemeler sürüyor
  • Bu ne yaaa, resimler rezalet Daha kaliteli resimler bekliyoruz
  • Merak eden arkadaşlar için erken yükleyelim dedik kötü mü ettik?

Akşama resimler geliyor
  • Yok canım takılıyorum sadece , eyw
  • HDD'yi C 116 D 108 olmak üzere ikiye bölmüşler önyükleme bölümü hariç. Şimdi ben C'ye 40GB, geri kalanı da D'ye ayırmak istiyorum. Vista'nın disk yönetiminden C'yi küçült diyorum tabi belli oranlarda küçültüyor. D'de genişlet seçeneği aktif olmuyor. Paragon Partition Manager ile de yapamadım. Aslında XP'deyken Power Quest Partition Magic'i kullanıyordum. Vista'da çalışmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  • arkadaşlar laptopu nerden ve ne kadara aldınız öğrenebilir miyim? bende almayı düşünüyorum da
  • 5 Mart'ta 1499$+ KDV'ye aldım. O zamanki kurla 2156ytl etti.
  • hepsi buradadan aldın sanrım
  • Evet aynen.
  • Bilgisayarın her şeyi iyi güzelde, sağ taraftaki bazı tuşlar neredeyse yarım tuş büyüklüğünde Diğer tuşları %2 oranında bile küçültseler her tuşu aynı büyüklükte yapabilirlerdi(tabi adamlar 80 küsur yeni tuş üreteceğine 8 tuşla işi bitiriyorlar, az iş çok para yani). Neyseki enter tuşu büyük.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.