Şimdi Ara

12.1 veya 13.3 dizüstü tavsiyesi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar taşınabilirliği ön planda önemli olmak üzere dvd vs izlemek, çeşitli internet işlemlerini gerçekleştirebilmek, office programlarını kullanabilmek üzere bir bilgisayar almalı planlıyorum. Ayırdığım bütçe 1000 TL ile 1500 TL arası. Çok süper son model özelliklere sahip olmasa da yine de kullanırken nerden aldık ya bu bilgisayarı dedirtmeyecek bi model istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkür ederim ilgilenen arkadaşlara..

• Asus F6A modelini tavsiye ederim 13.3 inç..T6400 işlemci vs varr..intel 4500hdm ekran kartı vs..iyii yanii..buna bak istersen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sal2003

Asus F6A modelini tavsiye ederim 13.3 inç..T6400 işlemci vs varr..intel 4500hdm ekran kartı vs..iyii yanii..buna bak istersen..
    Ben de böyle bişeylere bakıyorum bu aralar ama sadece packard bell bg45 p004 1399tl media marktta bulabildim. Diğer markalar çok pahalı asuslar 1600den başlıyor.

edit BUrda bi tane buldum ama stokta kalmadığı için bu fiyatı veriyor olabilir.

http://www.mavibilgisayar.com/ud/12451

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeydan -- 17 Nisan 2009; 8:03:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ermeydan

Ben de böyle bişeylere bakıyorum bu aralar ama sadece packard bell bg45 p004 1399tl media marktta bulabildim. Diğer markalar çok pahalı asuslar 1600den başlıyor.

Alıntıları Göster
    Öneriniz için teşekkürler ermeydan ve sal2003.Ben de mavideki bu bilgisayarı bulup fiyat olarak alınabilir sınırlar içinde değerlendirmiştim fakat stokta yok görünüyor. stoğa girdiğinde de fiyatı artar mı acaba? elimde alternatif seçenek olsa iyi olur aslında. Acer ın ürünleri var bir de fiyatları makul dercede. ama pek tavsiye edilmiyor forumdan okuduğum kadarıyla.

hala tavsiyesi olan varsa alabilirim arkadaşlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ermeydan

Alıntıları Göster
    Arkadaşım Lenovo U330 al bence. DDR3 memory, görünce gözlerinin kamaşacağı kadar güzel bir ekran (LED ekran) mükemmel tuş takımı, ister İntel 4500 ister ATI HD3450 256 mb değiştirilebilir ekran kartı (masaüstüne sağ tıkla iki ekran kartı arasında saniyesinde geçiş yap), ultra ince ekran paneli, hafif, süper bir makina. Gold'da 10 taksite 1630 TL şu anda yada Vatanda 1725 TL 5 taksit. Bu makina ilk geldiğinde 3000 TL civarı idi hatta şu anda bile o fiyata satan yerler var.

http://www.teknofiyat.com/?search=LENOVO+U330&altlimit=&ustlimit=

• quote:

Orijinalden alıntı: OtoTurk

Arkadaşım Lenovo U330 al bence. DDR3 memory, görünce gözlerinin kamaşacağı kadar güzel bir ekran (LED ekran) mükemmel tuş takımı, ister İntel 4500 ister ATI HD3450 256 mb değiştirilebilir ekran kartı (masaüstüne sağ tıkla iki ekran kartı arasında saniyesinde geçiş yap), ultra ince ekran paneli, hafif, süper bir makina. Gold'da 10 taksite 1630 TL şu anda yada Vatanda 1725 TL 5 taksit. Bu makina ilk geldiğinde 3000 TL civarı idi hatta şu anda bile o fiyata satan yerler var.

http://www.teknofiyat.com/?search=LENOVO+U330&altlimit=&ustlimit=

Alıntıları Göster
    Lenovoyu inceledim. Hakikaten çok güzel. Fiyatı da diğer markalarla ve özellikleriyle kıyaslandığında gayet makul duruyor. Hedefim olan 1500 ü aşıcam sanırım. Gönlüm şu an için Lenovodan yana..

• quote:

Orijinalden alıntı: bakalım

Lenovoyu inceledim. Hakikaten çok güzel. Fiyatı da diğer markalarla ve özellikleriyle kıyaslandığında gayet makul duruyor. Hedefim olan 1500 ü aşıcam sanırım. Gönlüm şu an için Lenovodan yana..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bakalım

Lenovo U330 alabileceğin en iyi notebook.Parasının hakkını verir emin ol

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

quote:

Orjinalden alıntı: bakalım

Lenovo U330 alabileceğin en iyi notebook.Parasının hakkını verir emin ol

Alıntıları Göster
    golddaki DDR2 diğerleri DDR3 diyor
    farkı nedir
    fiyatı o kadar farkettirir mi acaba.

• quote:

golddaki DDR2 diğerleri DDR3 diyor
    farkı nedir
    fiyatı o kadar farkettirir mi acaba.

Alıntıları Göster
    buda iyi;

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=36382

• quote:

buda iyi;

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=36382

Alıntıları Göster
    Çok geçç :)

Lenovo siparişi verdim golddan :)
  • quote:

Çok geçç :)

Lenovo siparişi verdim golddan :)

Alıntıları Göster
    İsabetli bir karar vermişsin. Hayırlı olsun.
  • ancak;
    stoktaki urunler teşhir diyerekten işi sekteye uğrattılar....
    kafam bulandı biraz,almadım..
    o sırada şu ürünü buldum;
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/Amilo_Si-3655-P8400-FUJITSU-SIEMENS,8455.html

1150 TL ve özellikleri cok harika sanki???urun/marka hakkında kanaati olan varsa paylasırsa sevinirim.
    Tek - yanı 400gr daha ağır :( LENOVO dan
    LG de guzel ama o da 0.5 kg daha ağır....
  • quote:

ancak;
    stoktaki urunler teşhir diyerekten işi sekteye uğrattılar....
    kafam bulandı biraz,almadım..
    o sırada şu ürünü buldum;
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/Amilo_Si-3655-P8400-FUJITSU-SIEMENS,8455.html

1150 TL ve özellikleri cok harika sanki???urun/marka hakkında kanaati olan varsa paylasırsa sevinirim.
    Tek - yanı 400gr daha ağır :( LENOVO dan
    LG de guzel ama o da 0.5 kg daha ağır....
    İstanbul Bilişimde stokta Sony hariç ürün zor bulursunuz. Hemen Al tuşu aktif olmayan ürünlere bakmayın bile.

• quote:

İstanbul Bilişimde stokta Sony hariç ürün zor bulursunuz. Hemen Al tuşu aktif olmayan ürünlere bakmayın bile.

Alıntıları Göster
    hadi ya...
    niye oyle yapıp milleti heveslendiriyorla ki...
    fujitsularda sikayet cok tavsiye eden az dı
    istanbul bilisimde TOSHIBA Satellite U300-154 C2 Duo T5450 1.66Ghz 2GB 200GB 13.3 Vista Pre. vardı onu soracaktım amma stokta o da yoktur anlasılan.
    nasip bakalım..
  • quote:

hadi ya...
    niye oyle yapıp milleti heveslendiriyorla ki...
    fujitsularda sikayet cok tavsiye eden az dı
    istanbul bilisimde TOSHIBA Satellite U300-154 C2 Duo T5450 1.66Ghz 2GB 200GB 13.3 Vista Pre. vardı onu soracaktım amma stokta o da yoktur anlasılan.
    nasip bakalım..

Alıntıları Göster
    Bugün Vatana gittim ve bir daha baktım LG makinaya. Ekranı çok güzel parlak ve canlı renkler veriyor. Bence 1520 tl ye iyi bir makina. Özellikleri gayet yerinde.
  • quote:

Bugün Vatana gittim ve bir daha baktım LG makinaya. Ekranı çok güzel parlak ve canlı renkler veriyor. Bence 1520 tl ye iyi bir makina. Özellikleri gayet yerinde.

Alıntıları Göster
    ya makina guzel gayet de.biri 470 gr daha ağır :0
  • quote:

ya makina guzel gayet de.biri 470 gr daha ağır :0

Alıntıları Göster
    12.1 inc alıyorsan oyun moyun da dusunmuyorsan hafif olmasına dikkat et. internette 2. el toshiba r600 portege gördüm normalde sıfı 6.5 milyar 2. el 2000 e bırakıyor alabiliyorsan bence böyle birşey al. Düşünsene 12.1 670 gr optik sürücüsü var 10 saat pili gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: linuxuzman

12.1 inc alıyorsan oyun moyun da dusunmuyorsan hafif olmasına dikkat et. internette 2. el toshiba r600 portege gördüm normalde sıfı 6.5 milyar 2. el 2000 e bırakıyor alabiliyorsan bence böyle birşey al. Düşünsene 12.1 670 gr optik sürücüsü var 10 saat pili gidiyor.

Alıntıları Göster
    lenovo u330

asus f6a

mavi bilgisayar a sordum 2 hafta içinde f6a gelecekmiş. fiyatı değişmez diyorlar. u330 da varmış ellerinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: _KUZEY

lenovo u330

asus f6a

mavi bilgisayar a sordum 2 hafta içinde f6a gelecekmiş. fiyatı değişmez diyorlar. u330 da varmış ellerinde.

Alıntıları Göster
    Henüz fiyat ve performans bakımından uygun cihazı bulamadım. yarın media markt ın doğumgünü dolayısıyla yaptığı indirimleri de bir göreyim. bakalım ordan bişi çıkıcak mı..

• quote:

Henüz fiyat ve performans bakımından uygun cihazı bulamadım. yarın media markt ın doğumgünü dolayısıyla yaptığı indirimleri de bir göreyim. bakalım ordan bişi çıkıcak mı..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben bu arkadaşa bi tavsiyede bulunacak olsam şimdi samsung Q310 u söylerdim lenovo da çok güzel ama hem fiyat yüksek hem de genel görünüm itibariyle ericson un ilk çıkan cep telefonları gibi :) klavye bölümü özellikle çok kaba.

media markt 1699 tl etiket koyduğu bu ürünü 1599 tl 6 taksite bıraktı.. yanına da bi çanta aldım. case logic çantayı tek kalan ürün olduğu için 30 tl indirimli olarak 49 tl ye verdi. daha kötü bi modelini bimeks raflarında 79 tl ye gördüm bugün. ayrıca bimekste bilgisayar da güne özel kdv bizden deyip 1800 küsürden satılıyordu.

tavsiye veren arkadaşlara teşekkür ediyorum..
    Samsung Q310

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.