Şimdi Ara

12 13000 ytl ye ne tavsiye edersiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ikinci el araç alacağım ama su arabalar arasında karar veremiyorum
    siz ne dersiniz yada ne tavsiye edersiniz
    arabalardan pek anlamam yardımcı olursanız sevinirim

98 megan rxt 95 000 km 13 000 ytl
    99 nissan spesial 140000 13 500 ytl
    99 scenic 90000km 13250 ytl
    2000 marea sx 12000km 11500 ytl
    2000 polo claassic 132000 km 13750 ytl

• 98 megan rxt o kadar etmez 2000 motor olanlar 9500 den başlıyor zaten vergisi düşecek bu yıl 1.6 olsada tüpsüz binemicene göre 2000 moturunu almak daha mantıklı.aslında o paraya sana tavsiyem 98 opel olur ama alırken mutlaka yanında bi usta olmalı opelin döküğü çok üzer adamı.diğer dediklerin bunlara rakip dahi olamaz.
  • Bana kalırsa Nissan derim..Japonların sorunsuz,güçlü ve uzun ömürlü motorlar yaptıgını biliyoruzz...Nissanlar geniş,rahat ve konforlu araçlar.....Eksisi ise parcaları pahallı...Yalnız yerli kadar arıza yapmaz,dayanıklıdır.

Scenic bunlardan farklı kulvarda.Scenic gibi bir araç gerekiyosa zaten,sölediğin diger araclara bakmana gerek yok.....

Bunlardan hariç ben birde 1997,1998,1999 Honda euro civiclere bakmanı tavsiye ederim,Corolla terra VVTİ 2000 model falan bulabilirsen veya Mitsubishi Carisma veya az daha fazla verirsin 15000 den itibaren Focus alabilirsin......
  • toyota corolla
    sorunsuzluk abidesi
  • mareanın kilometresi gercekse cok iyiymiş
  • merea 120000 km olcak galiba
    ona birde LPG taktırıldığında tam binilcek araba olur
    Ayrıca 13.000 YTLye 98 yerine daha yüksek model megane bulunabilir.
  • bi de sen arabada hangi özellikleri istiyorsun onu söylersen daha net sonuç alırsın dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende opel vectra var gayet memnunum eğer temizini bulabilirsen sende çok memnun kalırsın

özellikle lpg uyumu çok iyi 2.0 motor senı trafikte ve uzun yolda rahat ettirir
  • evet marea 120000 de yanlış yazmışım bi arkadaş da tanıdığımda 92 model audi var diyor.12 000 ytl ye olur falan dedi aracı görmedim
    ne dersiniz audi için.çok yaşlı değil mi.
    benim aradığım yakıtı az içi geniş performansı iyi ama mutlaka klimalı bi araç
    tabiki de yedek parçası ucuz ve yaygın bi beş yıl binmem lazım
    bu12-13 000 ytl ye cok mu şey istedim
  • Euro civic ee bakmanı tavsiye ederim hem uzun ömürlü hemde az yakan donanımlı bir araç..1.6 motor 120 hp geniş iç mekan...Uzun ömürlü kaya gibi motor...İngiltere üretimi...Rover kasa....

12  13000 ytl ye ne tavsiye edersiniz

• TEŞEKKÜR EDERİM FOTOĞRAFLAR İÇİN

BU EURO CİVİCLER COK HOŞ DURUYOLAR
  • bence 98 model nissan primera almalısın. 1.6cc motor var. ama biraz fazla yakar.

civic ve corolla yerine en iyisi primera dır. bi alırsın, yıllarca binersin. arıza çıkarmaz. ben 98 primerayı 3 yıl kullandım. satma sebebim, üst sınıfa atlamak... yoksa çok kaliteli araçtı.
    2 cam otomatik. Airbag yok, klima var, 105 beygir(PS), orijinal kaset çalar, kaliteli hidrolik direksiyon...

3 kez uzun yol yaptım..(istanbuldan doğuya...) dağa çıktım. banamısın demedi... kesin tavsiyemdir. pişman olmazsın...

97 ve 98 model primeralar aynı.

TIKLA bak...

NİSSAN PRİMERA

• Ne demek!!

Aslını istersen bende Allah nasip ederse şubat ayının sonunda ilk arabamı alıcam....Euro hondaya kilitlendim...Kulllandım ve hoşuma gitti...Bunun yanında autocrazy nin teklifide güzel bulabilirsen Nissan primerada güzel bir araba bende bunları araştırıyorumm...Allah yardımcın olsun..Bu konuda seçim yapmak çok zor.Heleki ilkse...
  • valla haklısınız civic de primerada çok iyi arabalar
    temiz bi araç bulabilirsek cok iyi olur
    peki 2001 model hundai accent 1.5 gls lpg li 64000 de 12000 ytl
    bu araç için ne dersiniz
    tavsiye edermisiniz
  • Citroen Xsara baktın mı hiç. Hele dizel bulursan tadından yenmez. Amacım aklını karıştırmak değil..Gerçekten çok iyidir.
  • 2001 model hundai accent 1.5 gls lpg li 64000 de 12000 ytl

Sölediğin bu arabayı temizse coğu kişi al der..Ama ben nedense hyundai yi hiç sevemedim.Bana göre çin arabalarından farklı değil..Bilmiyorum yinede senin fikrin...Ama aracın durumu iyi görünüyoo takıntın yokda hyundai ye baktır ve al derimm..

Nisssan la veya hondayla yanından gecerken ağzının suyu akmıcaksa tabiii
  • CİTROEN LERE BAKTIM FİYATLARI İYİ YALNIZ ARABA HAKKINDA PEK BİLGİM YOK
  • BEN UZUN SÜRE KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORUM Bİ DÖRT BEŞ YIL
    KAFAMA TAKILAN 97,98,99 MODELLERDE SORUN YAŞARMIYIM

ARAŞTIRDIĞIMDA NİSSAN HONDA KİLOMETRELERİ HEP YÜKSEK 100 BİNİN
    ÜZERİNDE DAHA İYİSİ 15 000 YTL YE ÇIKIYO.ODA BÜTÇEYİ AŞIYO.AMA GÖRÜNEN KALİTELERİ ORTADA.
    BU ARABALARDA KİLOMETRE VE YIL NE KADAR ETKİLİ.
  • Bende senden farklı degilim..Bende en az 5,6 sene kullanmak istiyorumm....Evet sana yüksek gelebilir km leri ama yıllarına baktıgında ve seneye böldüğünde..Mesela araç 1998 model ve 150.000 de.Bu yıl itibariyle ,yılda 15.000 kilometre yapmış demektir...Yani bu konuda fazla takılma ama 150.000 dende yukarı aşma...İkinciside problemsiz bir motor istediğim için araştırmalarım sonunda honda ve nissan ı seçtimm..Almanları dahi eledimm...Toyotada iyi ama bu fiyata çok düşük modeller var onlarda bana uymaz..12-13000 veripte 15 yaşında araba aalamam şahsen....

Mesela bu primerayla hyundai kıyaslanmaz bile....

http://www.sahibinden.com/ilk_sahibinden-_cok_temizWQQaXQQ5312755WQQpXQQdisplayitem&keyword=primera

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akduman -- 2 Ocak 2008; 18:50:53 >

• TEŞEKKÜRLER
    SÖYLEDİKLERİNE KATILIYORUM ARTI HUNDAİDE KLİMADAN BAŞKA BİRŞEY YOK
    AMA ÇOK YAYGIN GİBİ GELİYO BANA.SERVİSİ VE İKİNCİ ELİ

BİDE EN UYGUN FİYATLI ARABALAR HEP İSTANBULDAN CIKIYO.
    BURDA EN AZ BU FİYATA 1500 YTL KOYARAK FİYAT BİÇİYORLAR 98 99 HONDA LAR 14500 15000
    PRİMERA DA AYNI FİYATLAR
    İSTANBULDA İYİ İNCELEMEK LAZIM.BU ARAÇLARIN SERVİSİ PAHALI GALİBA.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.