Şimdi Ara

12.900.yüm Tıp yazacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolaplı -- 28 Aralık 2014; 23:54:14 >

• ''az yobazlı..''
  • quote:

Orijinalden alıntı: oge1

Merhaba arkadaşlar ygs de talihsizlik yaşadım ve 29bininci oldum. Şİmdi lys de 12.900 e çektim.
    İzmirliyim, Celal bayar istiyordum aslında ama o 10.200 le alıyor şansım yok hiç yada adnan menderes olabilirdi o da aydında izire yakın geçen dene 11.300 le aldı ama bu da olmaz herhalde. Bunlar haricinde izmire yakın yada nispeten büyük az yobazlı hangi şehirlerde hangi üniversitelerde okuyabilirim acaba. Yada seneye tekrar mı girsem, gerçi bu sene salmadım elinden geleni yaptım seneye girersem daha iyi yapabilir miyim bilmiyorum.

puanıma yakın aklımdaki birkaç üniversiteyi yazayım
    Adnan menderes 11.300
    Trakya üni (edirne) 11.600
    süleyman demirel 12.000
    muğla sıtkı kocaman 12.200
    belki gaziantep 12.200 tr - 13.300 tr (göstermelik olaabilir ing. bilmiyorum)
    yada belki mediyol %50burs 12.300

benim puanım 12.900 aslında ama diğer üniversiteler de çok doğu ne yapsam bilemedim. deneyimli arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

Az yobazlı ne ya

• Hastalarını da az yobazlı diye seçemiceksin biliyosun değil mi Doktor olmak hümanistlik de gerektiriyo bence iyi düşün
  • doğu illerinde yaşamayanlar çocuğun isteğine gülebilir ama 2 sene yaşasanız cahilliğin ve yobazlığın acı yüzünü görürdünüz ve çocuğu ciddiye alırdınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XtremeTechLover

doğu illerinde yaşamayanlar çocuğun isteğine gülebilir ama 2 sene yaşasanız cahilliğin ve yobazlığın acı yüzünü görürdünüz ve çocuğu ciddiye alırdınız.

teyzem ve bir akrabamız vanda zorunlu hizmet yaptı neler neler anlatıyorlar inanmazsınız gerçekten
  • zevkine kedi köpek öldüren onlara işkence eden daha 3 4 yaşında çocuklar gördüm ya daha 3 4 yaşında ne bu kin ne bu nefret. çok yanlış ve nefret dolu yetiştiriyolar çocuklarını zaten çocuk okumasın bana tarlada yardım etsin kafasındalar malesef :(
  • çok acımasızsınız ya bu da beni üzdü açıkçası :( sakin olun biraz lütfen
  • up
  • güncel
  • Para sıkıntı değilse özele git. Şehirdışından pek bi farkı yok zaten masrafın. Üstüne medipol bezmi alem falan olursa oooohh bal kaymak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim senin sıralaman ve yaşadığın şehre göre yazdıkların arasında en uygunu muğla,şehir olarak beklentin pek yüksek olmasın ama alışman fazla zaman almaz gerek yakınlığıyla gerek iklimiyle
  • sen takma bunları kardeşim, az çok aynı fikirdeyiz, trakya iyi diyorlar fakat orda okuyan birine sordum 140 kişi büte kaldı dedi, gittim üni sitesinden baktım kimse kalmamış, öyle yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rancodiey -- 30 Haziran 2014; 0:41:30 >
  • tıptan vazgeçme. tıp fakültesinde yobaz pek olmaz zaten. kendi ortamınızda bu tarz sıkıntılar çekmezsiniz. sen tıp diplomanı al gerisini boşver, uygun bir yer yaz.
  • hepinize teşekkür ediyorum,
    bende şu an trakya yada muğla olabilir diye düşünüyorum yarın daha detaylı araştırıcam
    benim üniversiteden diploma haricinde bisiklet kulüpleri, dans kulüpleri, izmir kordondaki gibi mekanlar vs gibi beklentilerim de vardı. Herhalde bulamayacağım bu tarz şeyleri?
    özel olarakta izmir üni var mesela ama onunda eğitimci kadrosu vasıfsız diye duydum doğru yanlış emin değilim.
  • Nereyi yazdın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.