Şimdi Ara

12 adet mach3 +2 adet jel+makina+çanta 49.90 tl gittigidiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
6
Favori
5.955
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ürün nasıl, alıp deneyen var mı ? Sahteyse uğraşmayalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav orjinali zaten uyduruk plastik birşey bunun, sahtesi olup olmadığını anlamanız çok zor, kipadan falan alıp iyi kesmediğide oldu
  • Sahtemi beyler?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Markafonide ayni set var jel farkli.. ben siparis gectim bakalim..ihtiyaci olan oraya da bakabilir

• Siparis verdim ama tık yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: karaelmaslim

Arkadaşlar ürün nasıl, alıp deneyen var mı ? Sahteyse uğraşmayalım.

Ben alalı 1 ay oldu ama kullanmadım hiç askerlik için aldım. Eğer tıraş olmadan direk paketten falan anlama imkanı varsa inceleyip dönebilirim size

• Kardeş kendin için aldıysan paketi açıp bir kere traş ol. En net böyle anlaşılır. Çakma ise kendini belli eder, adam akıllı kesmez. Cildini tahriş eder.

• quote:

Kardeş kendin için aldıysan paketi açıp bir kere traş ol. En net böyle anlaşılır. Çakma ise kendini belli eder, adam akıllı kesmez. Cildini tahriş eder.

Hocam tıraş olamam çünkü kirli sakallı geziyorum.Lise biteli 8 yıl oldu neredeyse birkaç defa sinek kaydı olmuşumdur. Kendim için aldım. Eğer başka türlü deneme imkanı varsa bakabilirim barkod falan yazmışlar ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Legolasx

quote:

Kardeş kendin için aldıysan paketi açıp bir kere traş ol. En net böyle anlaşılır. Çakma ise kendini belli eder, adam akıllı kesmez. Cildini tahriş eder.

Hocam tıraş olamam çünkü kirli sakallı geziyorum.Lise biteli 8 yıl oldu neredeyse birkaç defa sinek kaydı olmuşumdur. Kendim için aldım. Eğer başka türlü deneme imkanı varsa bakabilirim barkod falan yazmışlar ama

Hocam benim bildiğim başka bir yöntem yok. Cevabın için teşekkür ederim. Şimdiden hayırlı tezkereler dilerim. Not: Askere gidince traşını geceden değil sabah ol 😜

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Legolasx

quote:

Hocam benim bildiğim başka bir yöntem yok. Cevabın için teşekkür ederim. Şimdiden hayırlı tezkereler dilerim. Not: Askere gidince traşını geceden değil sabah ol 😜

Hiç hatırlatma onu zaten. Sakallarda bir sık ki anlatamam yandık vallahi. Teşekkür ederim hocam :)

• Yüzün alışır belli bir vakit sonra. Allah'a emanet ol. Hayırlısı ile gidip gelirsin inşallah.

• Ben kullanıyorum gelen ürünü. Orijinal ile bir farkını göremedim.

• Teşekkürler 😊 Bu arada 50'ye tamamlamak için ucuz birsey alıp iptal etsek oluyor mu? Yoksa n11'deki gibi kargo ücretsiz birşey mi alıp iptal etmemiz gerekiyor? Bilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaelmaslim -- 29 Ağustos 2016; 14:36:00 >
  • Hocam satici urunu kargolamiyor. Ne yapmami onerirsin?

• Şimdi baktım ürün satışı bitmiş. Elinde stok kalmadı demek ki.
    Mesajlara cevap vermiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: dEs_

Şimdi baktım ürün satışı bitmiş. Elinde stok kalmadı demek ki.
    Mesajlara cevap vermiyor mu?

Sabah gonderdim mesaji, yanit bekliyorum. Siparisi de cuma aksami vermistim.

• Bunlar sık sık stok tazeler. Umarım olumlu bir dönüş yaparlar. Tel numarasını özelden attım isterseniz arayın.

• Bana pazartesi ulaşmış. Bu gün ofisten teslim aldım. Ambalajına bakarak orj diyebilirim. Kullanmadan tam kesin yorum yapmak doğru olmaz. Babama vereceğimden kullanma şansım da yok şuan
  • Ben bıraktım mach 3 turbo almayı blue 3 e dönüş yaptım. Mach 3 turbo bana hiç adam gibi keseni denk gelmedi kumar oynamaya gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: metulen

Bana pazartesi ulaşmış. Bu gün ofisten teslim aldım. Ambalajına bakarak orj diyebilirim. Kullanmadan tam kesin yorum yapmak doğru olmaz. Babama vereceğimden kullanma şansım da yok şuan

Ne zaman vermistiniz siparisi?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.